2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Aynen 4 yasa kdr ayni odada olcaksak iki cocukla beraber olacak o zaman:) ben de 2 yildan sonra fln dusunuyorum

Din egitimiyle ilgili kitabi var mi?

Reactions: 9ay
Bebekle ayni odada uyuyan arkadaslar bebekleriniz uyanmiyo mu ya? Benimki komsu odada oldugu halde ben gardrobumun surgusunu acsam ihliyor. Kaldi ki ayni odada bunun giyinmesi soyunmasi var, gunduz cekmece zart zurt acip kapamasi var, koca horlamasi var, telefon alarmlari var, yaz gunu cami acma ihtiyaci var.. Butun bunlara ragmen bebisleriniz uyuyabiliyo mu odanizda? Bi tek benimki mi ayak sesine uyaniyo?

Benim bebegim yanimda yatiyo geceleri gunduzleri de yatagimizda yatiyo. Bosuna yatak almisiz resmen ona, onun yataginida kendi yatagima dayadim dusmesin diye:). Benimkide cok aliyo sesi herseyi ultra sessiz yapmaya calisiyorum. Gunduzleri fazla uyumiyo zaten.

Benimki de gündüz her sese uyanıyor. Sessiz olmaya çalışıyoruz. Yeni yeni eğer uykusu varsa kendi kendine geri uykuya dalmayı öğrendi. Uykusunu aldıysa zaten en ufak bir sese kalkar geri de yatmaz. Geçen zeytini yedikten sonra çekirdeğini tabağa koydum, ona uyandı düşün artık.
Gece kıpırdanıyor ama uyanmıyor. Sadece ebeveyn banyosu var. Onun sifon sesine uyanıyor, Orayı kullanamıyoruz :)

Benimki de bu seslere uyanıyor bazen tekrar dalıyor bazen de dalamıyor..sen başka odada mı uyutuyorsun? Gece nasıl uyanıyorsun sesine peki?

Kızlar bugün ağız ve dis sağlığı merkezine gittim. Gece plağı makine arızası nedeniyle hala yapılmamış. Iki dolgu daha yapıldı ama uyuşturmadan, biri amalgam diğeri beyaz.
film gecen hafta çekilmişti zaten

Aynen 4 yasa kdr ayni odada olcaksak iki cocukla beraber olacak o zaman:) ben de 2 yildan sonra fln dusunuyorum

m_rv_
biz nasıl olduk bi bilsen,
Yaz kış ayni odada yatar olduk.
Şimdi büyükler uyuyunca minikle yatak odasına geçiyorum büyükler babayla salonda kalıyor. Oğlum bu yüzden babaya da düşkün oldu. Doğumdan 2ay önce babayla yatmaya alıştırdım, öncesinde benle yatıyordu.

Kızım eskiden odasında yatardi ama müstakil eve tasininca korkmaya başladı malum 14. Katta doğalgazlı evde büyümüş çocuk zemin katı güvenli bulmadı. Pencerelerde demir korkuluk olmasına rağmen korktuğu için "aynı odada bi yetişkin yani ikimizden biri olmayınca" uyuyamiyormuş. Heke kışın soba kurunca çok mutlu oluyorlar aynı odada yatiyoruz.
falling_water benimkiler hep yanımızda büyüdüler. Biz yatağın boylamasina değil enlemesine yattık hep. Eşimin ayağının altına komodin koyduk. Rahat edemezse eşim giderdi başka odaya.

Uyansa bile dokunuyor beni hissederse geri sakinlesip dalıyor. Çok rahatsız olursa meme arıyor iki emip geri uyuyor.

Benimkiler erkenci zaten bizde gün oğlumun ezana uyanmasiyla başlar

Kundak yapinca kolunu disari çıkarmaya çalışıyor, çıkartmayinca daha cok ağlıyor

Canim uyumadan once degil uyuduktan sonra yap ben oyle yapiyorum uyuyunca woombie kundagim var ona koyuyorum eger kundaga koymadiysam surekli uyaniyor koyduysam kesintisiz uyuyor

Uyandiginda sen onu goruyosun o seni insan mutlu lmazmi hic :)
Buarada sormustun ismim evet Peri :)

Evet ztn kizimi seyredr seyrede uyuyorum ben ve gozumu acar acmaz onugormek harika bir sey

Rahmetli ablamin diger adi Peri canim o yuzden sordum ismin peri mi diye

Kocam baska odada yatiyor horladigi icin bir de ztn gece calisiyor, cam acmiyorum, alarm kullanmiyorum, mutemadiyen sessiz kalmaya calisiyorum odada, giyinme odamiz var orda giyiniyoruz

ayrı bir kitap yok. Bazı kitapların içinde var. Ama daha çok radyo programlarında ele alıyor. Şimdi yeni bir programa başladı telegram diye bir app var oradan dinleyebiliyorsun

Cnm din egitimi ile ilgili belli basli soyledigi bir tavsiye var mi aklinda olan?
Bir de ben bulamadim adem gunese gore iki kardes arasi kac yas olmaliymis?

Gecmis olsun canim
Biz de kucukken rahmetli ablamla ben annemle.babamla ayni odada yatardik cocuk odasi yoktu:)

ama ne alaka ki canım ilk kez duydum bunu. kilo almıyorsa ve ne yaparsan yap süt artmıyorsa mama başlanır. benimki bir ara kilo almıyordu hiç ama çişi pembe olmadı.

Beslenememekten çok susuzlukla alakalı bir durum aslında...
"Bebeğinizin vücudu eğer su kaybettiyse, anne sütüyle yeteri kadar su alamadıysa vücut böbreklerden yeteri kadar suyu dışarı atamaz ve bu durum böbreklerde bulunan üre kristallerini idrarla birlikte dışarı çıkmasına neden olur. Üre kristalleri havayla temas ettiğinde bebeğin bezinde kırmızıya yakın koyu turuncu lekeler bırakabilir."

Cikaramayinca uykuda bile hırs yapıyor
Aynen o yüzden ben kundak işini bırakalı çok oldu. Bir de hazır kundak almıştım haa :):) toplasam 5 kere kullanmadım. superselma nın tavsiyesine uyarak bıraktım kundağı, kendini sakinleştirmeyi öğrensin demişti. Gerçekten alıştı irkildiğinde kendini sakinleştirip tekrar uyuyabiliyor.

Bebeğinin ellerini tut veya battaniye tuttur kendini güvende hissetsin. Elleri sallanirsa ve gazı çok olursa öyle ağlayarak uyanabilir canim

5 gün mü bana 2 gün demişlerdi

Bana da 3 demişlerdi:)

Kızlar benim oğlum çişini yan tarafa doğru yapıyor sizlerde varmı öyle bişey normal mi acaba

Bezini açınca ileri geri egzersiz yapiyor musun canım? Öyle yaptıktan sonra banyoda falan nasıl yapıyor?

Bez açınca ne zaman düz yaptı ki :)

Egri karpuz iyi olurmuş diyo eskiler :)

Bi de çiş tazyikli mi o önemli canım.

Biz bunu dgmadan once almistik annem kizdi bana seytan isi bu dedi. Eline battaniyesini tuttrmaya calisiyo ama bnim kizim serbst yatmayi seviyo

Benimkilercuyuyana kadar ille bişey tutar
Dalinca eller yukarı bacaklar ayrık keyifler ala :)

2 gun ama hemşire havalar sicak yara olmasinn sicak kurusun die 5 gun yikamadim ben dedi. Seninki nasildi cok ateslendimi. Simdiden korku sardi beni. Asi olurkrn ben nasil tutacağım onu cok korkuyorum kiyamam ben ona yaa

Korkma hemen sakinlesir. Ateş 37buçuk oluyo ve Çok uzun sürmüyor merak etme. Ertesi güne iyi oluyor

Buyuyorlar canım, çiş de kaka da azalıyor zamanla, merak etme rahat ol
Aç olsa mutlu olamaz, halsiz olur

'd

2buçuk yaş arayla kardeş öneriliyordu
Ama hangi kitapti hatırlamıyorum

Allah rahmet eylesin canım
Bu yüzden belki de çok çocuk istiyorsundur
Posttravma durumu..
İnşallah arka arkaya büyütürsun
Allah kolaylaştırsin :)

R r0s3n evet gülin onu da bi kitapta okumuştum canım ilk ay kundak yaparim ellerini tutarım sonra yavas yavaş bırakırım o yüzden
Sen de alistirmissin tebrikler iyi olmuş

9ay canım nasıl oldun
Daha iyi misin?

Son düzenleme:
Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…