2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
benimki de bir memeyi sevmiyor, dolu da olsa emmek istemiyor. Onun meme ucu biraz küçük ve kahverengi kısmı gergin. Tam anlatmak zor ama ağzına almakta zorlanıyor. Senin de şekli ile ilgili olabilir mi?

Yok aslinda ozel birsey yapmiyorum ama hem emziriyorum hem de ise donecegim icin sut sagip stok yapiyorum, sanirim bu bana ekstra enerji harcatiyor. Bir de dogumdan beri asiri istahsizim. Normalde yedigimin yarisini yesem cok geliyor su an.
canım ne Zaman'lar sağıyorsun? Benimki sürekli emdiği için sağacak Zaman bulamıyorum.

1300 gr almış 2. ayinda. Bence normal
bence hiç mama verme. Çok iyi kilo almış. Bağırsak florası değişir mama verirsen.

Ozellikle sabahlari cok sutum oluyor. Gece iki memeyi de bosaltamiyor. Sabah onu doyurduktan sonra sagiyorum, bir de gece yatmadan. Iki gogusten toplam 250-300 cc civari cikiyor. Gunduz genelde 2 saatte bir emziriyorum, aksam ya da gece 3 saatte bire cikabiliyor.

Maşallah
Çok iyi

Kendimden uyandım resmen , maşallah , Başkasına söyleme nazar değer :)))
Hayir canim sadece anne sutu aliyor.. Bir rahatsizlik hissediyor gibi de durmuyor ama anlamadim neden boyle.
canım ilk sütü çok aldığındada rengi değişirmiş

Kendimden uyandım resmen , maşallah , Başkasına söyleme nazar değer :)))

canım ilk sütü çok aldığındada rengi değişirmiş
Simdi burda biraz tuhaf gelebilir soyleceklerim ama cok sut olmasi da iyi degil. Goguslerimin acisindan uyuyamadigim oluyor geceleri eger sagmazsam.. Asiri sis goguslerim.. Sertlik yok ama cok canim yaniyor. Mutemadiyen sizdiriyorum resmen. Ayrica son sute kadar ememiyor bazen.. Demek ki kakasi ondan yesil..

Cok iyi kilo almis aslinda doktor niye mamayi da takviye olrk onerdi anlamadim
Ilk dogdugunda sarilik oldugunda 2 saatte bir 40/50 cc cikartip hastaneye götüryordum bu cok az mama takviyesi yapcan dedi. Cok kilo kaybetmisti 450 gr sınır 100gr di. O zamanadan beri takviyeli gittik. Simdide baya güzel aynen devam dedi

Maşallah ya... tututu masallah

Ya bu bebek milleti tam numaraci :) Yatirinca katilircasina aglar bi yerine bisey oldu zannedersin kucaga alinca saniyesinde susar.
Benimki genelde uykusu geldiyse yapiyo canim.
Sana alismasi senle bag kurmasi cok guzel tadini cikar. Ama en azindan babaya da gitsr iyi olur senin icin dinlenirdin :) ben bebegim baskalarinin kucaginda da mutlu olsun istiyorum sonucta benim yine bi yere kacmiyo :)

3 saat oldu hala memede cikartiryorum yatırıyorum tekrar cildiyor... yalanci memeyide istemuo mamayida. Asidan sonra huymu deistirecek ki
Asi bu kadar radikal bi degisiklige sebep olabilir mi ki bana zor gibi geliyo. Buyume atagina girmis olabilir o zaman bebekler cok emmek istiyomus.

Kızlar çok zor sabrediyorum
Bebeğimi aldım yatıyoruz ama

Salondan eşimin sesi geliyor
Oğlumu uyusun diye yarım saattir hırpalıyor
Çocuk dönüyor kızıyor
Koşuyor kızıyor
Zıpliyor kızıyor
Tepesine çıksa çıldırıyor
Çocuk bu yaa
Ne yapacak peki?
Heykel gibi ağzını ayırıp oturacak mı?
Sustular ama kaç dakika burda dişimi sıktım.
Diş hekimi geçen zaten bana "Sıka sıka eritmişsin azıları" dedi.

Bi de öğretmen ya
Evde. Emekli gibi bıdı bıdı herşeye söyleniyor.

Annem geldi diye uyuz oldu
Allahtan görüşmediler. İkisi de dilli.
Öğleden sonra annesindeydi.

24kilo domates almış yarın konserve yapılacak. 5kg 5kg al az az yapayım demiştim ama dinlemedi. Benim bebeğim işin ortasında meme isyeyecek sonra iş millete kalacak. Utanırım ben. Geçen yıl da öyle oldu. Oğlum emiyordu. İmece olacaktı ben emzirdim durdum kimseye de yardım edemedim kendiminkini de pek elleyemedim.
Sonra çocukla uyuyakaldim oğlumla emzirirken.
Eltim herkesin içinde dedi ki "oo ne kadar uyuyon? sen nasıl uyuyon, gündüz ben hiç yatamam".
Ben de "güzelliğimi neye borçluyum sanıyosuuun? hem sünnet öğleden sonra uyumak" dedim

Şimdi geçen yılı deja vu gibi yaşamamak için yarın erkenden kvnin oraya gideceğim bebek arabasıyla. Arabada durduğu sürece yardım ederim diğerlerine. Sonra ben uyuturken benimkini yapsalar bile gocunmam bari

O yüzden hepinize iyi geceler diyip yatıyorum öpüyorum sizii

Bizimki de kızım sayesinde kucağa alıştı.
Ne güzel arabasında duruyordu ya uff

Kizlar kosun, "benim memelerim butun gun sut dolardi, bi sikardim karsi mahalleye fiskirirdi" diyen teyzenin gencligini gordum :))
Saka bi yana canim masallah gercekten. Elbette bu kadar sut uretmek bunyeni zorluyodur agrilar vs ama sagarak rahatlayabilirsin. Zamanla da terbiye olur seni rahatsiz etmeyecek duzeye gelir insallah.

Evet yaa Allaha cok sukur saglikli aslinda ama illaha bisey bulcam diye ugrasiyorum. Bundan sonra cok evham yapmicam :) insallah tabi

Allah yardımcın olsun canım, insallah umduğundan daha kolay olur

Nazar etme masallah benim gece dolan sabah ilk firsatta bitiyor 9ay bnde snn gibiyim sagamiyorum o yzdn bu hfta mama baslicam mama verdigim zaman aut sagcam atcam dolaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…