2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok iyi kilo almis aslinda doktor niye mamayi da takviye olrk onerdi anlamadim
Doktordan doktora fark var benim doktorum Da mamacı değil çok şükür günde 20 gr aldığımızda bile mama önermedi her çocuk obez olmak zorunda değil dedi emzirmenin üstüne kalanı sağıp verdim doktorun talimatıyla günde 28 grama çıktık. Çok şükür

Şimdi kalktı emdi uyudu mesela kalanı sağacağım 3 saat uyur en az diye düşünüyorum. 10 gibi yattıktan sonra da sağmıştım 50cc kadar. benim kız boşaltmıyor memeyi kuvveti yok

Şimdi kalktı emdi uyudu mesela kalanı sağacağım 3 saat uyur en az diye düşünüyorum. 10 gibi yattıktan sonra da sağmıştım 50cc kadar. benim kız boşaltmıyor memeyi kuvveti yok
Ya ben de aynı durumdayım. Şimdi emzirdim ve kaldı. Sağsam mı diyordum ki kk'da zaman geçirdiğim için sağamadım:)

Sagip biberon la mi veriosun canim. Bende denemelik bi kez sagmistim kasikla verdim yarisini yuttu yarisini cikardi agzindan. Acaba kasiklami sevmedi

Canım sma da baktım emülgatör yok nerede okudun?
Onceden nette okumustum daha bugun okudum arkasndaki icerihnde yaziyo
Ise baslayacagin icin di mi? sut sagmayi dusunmuyor musun bebegin gayet guzel emuyor neden mama vermeyi dusunuyorsun?
Evet cnm sutumu sagamiyorm suan icin anca yetiyo bebise anca mama veirsem o ogunu sagabiliyorum

Sagip biberon la mi veriosun canim. Bende denemelik bi kez sagmistim kasikla verdim yarisini yuttu yarisini cikardi agzindan. Acaba kasiklami sevmedi
Doktor enjektörle ver dedi ama ben biberonla veriyorum beni bırakırsa gibi Bi korkum yok bırakacak olsa çoktan bırakırdı çalışıyorum ya o yüzden biberon almayan çocuk çok daha zor o Zaman kesin aç kalır

Evet cnm sutumu sagamiyorm suan icin anca yetiyo bebise anca mama veirsem o ogunu sagabiliyorum
İş yerinde sağacaksın ya birikir o Zaman merak etme bir iki gün mama verirsiniz sadece sonra iş yerinde sağdıkların yeter

Canım mamaların hepsi aynı, emülgatör derken soya yı mı kastediyorsun , soya lesitini her mamada var, doktor bi arkadaşımda hippte nişasta var diye vermiyordu , nişasta yazıyormuş ama hangisi olduğu yazmıyormuş , pirinç mi Patetes mi Mısır mı ?

Valla emulgator yaziyo soya lestini olarak icindeki galiba ama evet hipp icinde o gecerli aslnda her mama skntili ams hipp daha icme sndi

gün içinde başka sağma fırsatın oluyor mu?
Haftasonu gündüz hiç sağmıyorum haftaiçi de sabah kahvaltı yaparken bir yandan kalanı sağıyorum az çıkıyor zaten 5ten 6dan beri sürekli emdiği için öğlen de geliyorum ya uyuyorsa uyandırmıyorum sağıyorum iyice dolmuş oluyor baya çıkıyor uyansa uyku sersemi boşaltamaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…