2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynisi bizdede oluyo canim ilk sutu emiyosa ondan. Bende doktora usuttu herlade dedim gayet iyi dedi sukur. İyi bakıyosundur merak etme

Eltinin hic bebegi olmamis sanirim, on dakikalik uykuya hasret oldugu gunleri ne cabuk unutmus :)
Aslinda seni hos gormeleri lazim bebeginle onlara katilabilmen bile ne kadar zor bisey. Akrabalik boyle gunler icin bugun onlar seni idare eder yarin sen onlari edersin ama iste herkes bu anlayista olmuyo demek ki.
Simdi kuban bayrami da geliyo napicaz kizlar. Biz her yil hisselerimizi bagislardik bu yil esimin kendi kesecegi tuttu. Ben bastan soyledim ama etle falan ugrasabilecek durumum yok diye. Bakalim napacak izlemedeyim :)

Ahhahha, kahkaha attim aksam aksam :)) ama yaslaninca o teyzeden olmicam ben :)

Cnm dolu olunca ilk etapta yutmakta zorlanırsa bidaha asla almıyor veya nedensiz bi şekilde almıyor tabi bana göre neden yok demek ki yavrum göre var :/

Reflu de olabilir cnn reflulu cocuklar emmiyormus
Vallahi ta ben burada darlanıyorum senin durumuna uzuluyorum

Ise baslayacagin icin di mi? sut sagmayi dusunmuyor musun bebegin gayet guzel emuyor neden mama vermeyi dusunuyorsun?

Kuzu_mm benim bebegim de emzirirken kesinlikle konusmami istemiyor kiziyor resmen bana

Aaaa benim kide mi o Yüzden emmek istemiyor acaba , gerçi bizim Kızın ki kolaya kaçtığından bugun Öğlen tam misafire gidecekken birde misafirlikten gelince emdi , ondan sonra sağ babam sağ , ya millet sütünü sağıp sağıp Buzluğa atıyormuş , ben hiç o günleri göremicem galiba...

Cnm bn sana yazmistim ya benim bebegimin de gunduz sari gece yesil kakasi diye ben de sejin gibi gogsum catlayacak gibi oldugundan yatamiyorum anliyorum seni cok ama cok acitiyor bizde boyle fazla biriktigi icin mi bebeklerimiz yesil kaka yapiyor acaba? Cunku bnm bebegim de bir memeyi tamamen bosaltamiyor

Dogdugundan beri babasina sureklo verdim cok fazla vakit gecirdiler babasi banyo yaotirir altini degistirir uyutur her seyi yapar ama babaya da gitmiyor artik esim aliniyor uzuluyor ya :)

Cnm bnm çok sağol reflü var zaten oğluşta ama bu yüzden emmedigini düşünmedim hiç bugün artık düşünüyorum bugün konuştuğum bayan söyledi raşit Vural yağcı varmış tv de bir suru programa konuk olmuş ona gitmeyidüşünüyorum umarım care olur bi muayene 400 lirayms çünkü :))))

Ben de sagamiyorum cnm surekli emdigi icin
Biberon kullaniyorxmusun o nedenle kolaya kaciyor olabilir

----

H history1985
Ya bana bi bastan anlatir misin dogumdan itibaren emme surecini? Mama kullandi mi biberon kullandi mi dogdugunda nasildi sonra nasildi durumlar?

Valla icime dert oldu bastan bi anlat da esimin dayisinin arkadasi emzirme uzmaniymis ona soracagim

Son düzenleme:

Oy cnm kiyamam ya bi care bulursun en kisa zamanda insaallah

Ben kullaniyorum canim.dogdugundan beri mama +anne sutu gidioz.masallah kilo alimi da iyi gidiyor.hipp combiotic organic oneririm. Goldeni cok tatli bir mama die duydum .

Aynen bana zamanında çok engel olmaya çalıştılar yerine bırak bilmem ne yazık uyumasın öyle die. İyiki göğsüm de uyutmusum. Şimdi çok hareketli belki memede uyur yoksa kucakta bile kıpır kıpır durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…