- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.721
Benim annem kullandı menopoza girene kadar. Çok rahat ediyorum diyordu ve öyle canı yandığından da bahsetmedi. Kızkardeşim de aşırı kanama yaptı, kullanamadı çıkarttırdı. Teyzem de aynı şekilde.. Aşırı kanama yaptığını söyledi ve kullanmadı. Ben hiç korunma yöntemi kullanmadım, o yüzden bilemiyorum. Biz eşimle zaten 2 yıl olmadı evleneli. İkinciden sonra korunma yöntemlerini düşüneceğim.Kızlar spiral taktıran veya yakın çevresinde taktırmış olan var mı ben düşünüyorum ama korkuyorum en iyi yöntem bu gibi geliyor..
1400 TLmi. E-bebekte 9 lu parçalar var 30 TLydi sanırım. Şimdilik 2 parça alınabilir. bebeklerimiz daha küçük. sonra 2 parça daha alıp birleştirirsin. ben 2 parça almıştım çok önceden. yere ilk kalın bir battaniye serip üzerine matları yerleştiriyorum. biraz kayıyor. bazen direkt halının üzerine kuruyorum. direkt çıplak yere yapılmamalı zaten soğuk çekiyorlar.Kizlar az once oglum ilk donusunu yapti :)) babasiyla oyle kalakaldik.. sirtustu geri dondurduk tekrar dondu.. artik koltuk devri kapandi yani :)
Oyun matlarina bakmaya basladim haliyle de onlar nasil fiyatlar oyle! Bir tanesine 1400 tl demisler, sok oldum. Puzzle oyun matlarindan bakacagim ama, arastiriyorum simdilik.. sizden var mi kullanan bu matlardan??
Canım ya ben sormayı tamamen unuttum, daha doğrusu nasıl olsa henüz başlamayacapım diye atladım galiba. Mesela yoğurda başladık diyelim, her gün sadece bir öğün mü vereceğiz.cumartesi 5. ay kontrolümüzü olduk. kilo alımı bayağı düşüşte. bu ay 300- 400 gr almış sadece. boyu bile yarım cm uzamış
kusma olayından dolayı artık doktorumuz ilaca başlattı.çok istemesem de başladım çünkü ne yese çıkarıyor artık midesinde bir şey durmaz olmuştu son birkaç gündür.
vegaferonu kullanın dedi. ama benim hala kullanasım yok. içinde paraben varmış ama dedim, birçok ilaçta var zaten dedi o da.
ek gıdalara başlamamıza izin verdi. ilk hafta meyve püresi, sonraki hafta yoğurt, sonraki hafta patates-havuç ve bir mevsim sebzesiyle yapılmış sebze çorbasına başlayacağız
Sebzenin suyunu mu verdiniz canım. Anlamadım. Doktor sonra ezip vereceksin diyinceDün bebeğime ilk kez ek gıda verdik. Doktorumuz (kabak patates havuç zeytin yağ) dan oluşan çorbayı verin dedi. Hepsini haşlayıp süzdük. Sebzeleri ezmeyin 3 hafta sonra ezerek vereceksin dedi. Çorba pişince içine 1 ç.kaşığı zeytin yağ ekledik. ılıyınca verdik. doktor ilk gün 5-6 kaşık dedi. Bizimki titreye titreye heyecan yaparak 8 kaşığı mideye indirdi. tadını çok sevdi. üzerine beni emdi. 1.hafta 5-6 kaşık. 2. hafta yarım çay bardağı. 3. hafta bir çay bardağı öğlen yemeği olarak verebilirsin dedi. 6. aya girince de günde 1 çay bardağı çorba gramını artırarak vereceğiz ve ikindi de meyve püresi. Biz de şimdilik durum bu.
Ben aylık veya üç aylık deri altına karar verdim.Kızlar spiral taktıran veya yakın çevresinde taktırmış olan var mı ben düşünüyorum ama korkuyorum en iyi yöntem bu gibi geliyor..
Kızlar spiral taktıran veya yakın çevresinde taktırmış olan var mı ben düşünüyorum ama korkuyorum en iyi yöntem bu gibi geliyor..
Evet şimdi 4. ay bitti. 5. ayda sadece sebzeleri haşlayıp süzüyorsun suyunu veriyorsun dedi. Sebebi de kabız olmasın diye. Vücuduna ilk kez yabancı yiyecek girdiği için alışması adına. tek zararı kabız olur dedi. 3 hafta sonra ezip sebzeleri verebilirsin artık dedi.Sebzenin suyunu mu verdiniz canım. Anlamadım. Doktor sonra ezip vereceksin diyince
Benim kullanan tanidiklarim var canim cok memnun. Ben de alacagim insallah henuz bakamadim.Ben bugün bakmaya basladim.yorumlar çok iyi ama gerçekten ise yarar mi bilmiyorum. Cevremde kullanan da yok.
canım bende spiral düşünüyorum ama hala kontrole gıdemedim. benim bi arkadasımın ve ablamın vucut spirali kabul etmedi. ara kanama ve adet düzensizliği yasadılar. arkadasıma dr aylık iğneleri önermişKızlar spiral taktıran veya yakın çevresinde taktırmış olan var mı ben düşünüyorum ama korkuyorum en iyi yöntem bu gibi geliyor..
yaaa süper. ben cok kararsız kaldım. gece boynunu sıkarmı, iyice hareketlendiklerinde tutup çekerler mi diye. birde satan bikaç yer var nette ama güvenilir olan hangisi acaba. sahteleride varmışBenim kullanan tanidiklarim var canim cok memnun. Ben de alacagim insallah henuz bakamadim.
sordum canım ben. bizim doktor ara öğün olarak günde 1 kere verin dedi şimdilik.Canım ya ben sormayı tamamen unuttum, daha doğrusu nasıl olsa henüz başlamayacapım diye atladım galiba. Mesela yoğurda başladık diyelim, her gün sadece bir öğün mü vereceğiz.
Yaa ne kadar güzel :) bizim sıpa henüz 4. ayını doldurmadı, 11 gün sonra 4 aylık olacak. Bizim doktorumuz 6. aydan önce önermiyor, öyle bir konusu geçmişti de söylemişti ama 4. ay kontrolünde ben de soracağım. Çok istiyorum farklı gıdaları tatmasını.. Hatta bir an önce büyüse de annesinin yemeklerini yese diye hevesleniyorum :) Bazen biz sofrada otururken kucağıma alıyorum, sofrayı izliyor, yemekleri izliyor, bizim nasıl yediğimizi izliyor..Dün bebeğime ilk kez ek gıda verdik. Doktorumuz (kabak patates havuç zeytin yağ) dan oluşan çorbayı verin dedi. Hepsini haşlayıp süzdük. Sebzeleri ezmeyin 3 hafta sonra ezerek vereceksin dedi. Çorba pişince içine 1 ç.kaşığı zeytin yağ ekledik. ılıyınca verdik. doktor ilk gün 5-6 kaşık dedi. Bizimki titreye titreye heyecan yaparak 8 kaşığı mideye indirdi. tadını çok sevdi. üzerine beni emdi. 1.hafta 5-6 kaşık. 2. hafta yarım çay bardağı. 3. hafta bir çay bardağı öğlen yemeği olarak verebilirsin dedi. 6. aya girince de günde 1 çay bardağı çorba gramını artırarak vereceğiz ve ikindi de meyve püresi. Biz de şimdilik durum bu.
Haklisin soz konusu bebekler olunca insanin aklina kirk turlu kotu senaryo geliyo. Youtube da irem guzey in bu kolye hakkinda bir videosu var. Kendisi denemis kolay kolay kopmuyormus. Bir de kopsa bile butun boncuklarin arasinda dugum oldugu icin kolye dagilmiyor bebek boncuk yutamaz. Bilemiyorum. Arkadasim verazeyn den almis sertifikali orjinal oldugunu soyledi.yaaa süper. ben cok kararsız kaldım. gece boynunu sıkarmı, iyice hareketlendiklerinde tutup çekerler mi diye. birde satan bikaç yer var nette ama güvenilir olan hangisi acaba. sahteleride varmış
kızlar siz de bir inceler misiniz. Googleplay de uygulaması da var. Takip ediyorum ürünleri kaliteli duruyor. ilk aylarda sadece şu organik ürünleri denemek istiyorum. netice de ilk kez yemek yiyecek bebeklerimiz. Sonra tabiki benim yediğimi elbet vereceğim. doktor gerçi tuzsuz ve baharatsız yaptığın her yemeği 8. ayda ver rahatça senin yediğini yesin dedi.
Şimdilik sadece şu 3 4 ay sadece bebekler için üretilen gıdaları vermek istiyorum. bilmiyorum doğru mudur sizce. ilk zamanlar dediğim gibi, ayrıca oldukça maliyetli bebek gıdaları da.
http://www.makarnalutfen.com/
Evet PembeLokumum.zaten senden de ötürü düstü aklıma. Zor Mor ama hemen olsun beraber buyurler diorm. .Bi de tabi bu korunma mevzu da etkilio. Hani ben ilaç ya da iğne istemiyorum tabi Spiral faln da..Eşim de bi iki korunsa da. Ikimzde istemedikk attık ne varsa . Yani .ben dé bebek olsa nolur ki die düşüné düşüné bi baktım ister oldum rüyalarima girdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?