- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.741
Ben de tam bu siteyi yazacaktım :) bugün verdim kolye siparişini.. bir de diş kaşıma aparatlı önlük aldım. İnşallah oğlum sever de o tombik parmaklarını çiğnemekten vazgeçer :)Kehribar kolye için totsandmore . Com . Tr ye bakabilirsiniz
Ben almadım henüz
Aynı kaygıları yaşıyorz canım. Benim bebe de 7 ye yakın ama sınırda kilosu . Ek gıdaya geceçekler ki alırlar he türlü vitamin ı merak etme . Sen dé benim gibi sezeryan dan çok çektin dimi. Benı o kismi da korkutuyor. Çok yakın olması ve gene kesileçek olmakAa ben mi etkiledim seni:)
Canım bana kalsa şu an hamile kalırım o denli istiyorum her sene bir çocuk boy boy olsunlar
Gül kızım 4 ay 11 günlük 6 kilo ve 61 cm boyu da kısa kilosu da az
Tek umudum anne sütü
Sadece emziriyorum mama sadece ilk 15 gün verdik o günden beri sadece anne sütü
Hamile kalınca emzirememek tek koekum
Bebeğim kısa kalırsa ömür boyu vicdan azabı çekerim 2 yıl emzirmedim ondan böyle oldu diye
Doktorum emzir dedi hamile kalınca
Ya bulantı yüzünden emziremezsem ya sütün tadı değişirse diye korkuyorum
Yoksa tandem emzirme yapnayı hayal ediyordum
Masallahhhhh kuzuya.ben de , 5 ay dolunca bi cocuk doktoru bulup götüreyim kuzumu. Şimdi 4 buçuk aylikizKizlar bugun 4. ay kontrolumuze gittik
Oglum bu ay 600 gr almis. Boyu da 1.5 cm uzamis. Doktor fena degil dedi.
Oturmaya cok hevesli oturtalim mi diye sordum. Kucaginizda destekle kisa sureli oturabilir dedi. Ayaklarinin ustune basmak istiyor dedim ona da izin verdi :) 4. ay asilarini ve rotanin 2. dozunu da yaptirdik geldik. Ek gida icin erken bir ay daha bekleyecegiz, 5 ay dolduktan sonra 6. ay icerisinde baslayacagiz dedi Bebegim su anda 7060 gr ve 66 cm lik bir kuzu
Aynı kaygıları yaşıyorz canım. Benim bebe de 7 ye yakın ama sınırda kilosu . Ek gıdaya geceçekler ki alırlar he türlü vitamin ı merak etme . Sen dé benim gibi sezeryan dan çok çektin dimi. Benı o kismi da korkutuyor. Çok yakın olması ve gene kesileçek olmak
Ay kıyamam sna ben gule oynaya girdim bebeğimi gülerek karsiladimOf of sezaryen sonrası çektiğim acıyı düşünürsek bir daha çocuk fln yapamamçok acı çektim çoook
Bir de bende kalp var ameliyat sırasında o kadar çok zorlandım ki hatta buraya da yazmıştım ameliyat ekibi de çok zorlandı benim elimi kolumu bağlamadılar mesela sürekli elimi tuttular yanağımı başımı okşadılar sürekli lokum kendine gel fln dediler sakinleştirici fln vurdular ayy hiç doğum duygusallığı yaşamadım ben
Sezaryen sırasında sürekli dayanamıyorum dayanamıyorum diye ağladım kalbim o kadar hızlı atıyordu ki
Ay kıyamam sna ben gule oynaya girdim bebeğimi gülerek karsiladimama o gece ve ertesi ben de hep inledim gunlercé perisan oldum. Ve tek dediğim bü son bi da kesinlikle bebek ıstemiom yapmam diodum. .
Merhaba canım bebeğin kaç aylık biz 4.ayı yeni bitirdik sutumde yetmiyor bizde başlayabilir miyiz ek gıdaya-? Yanlış bişey yaparım diyede korkuyorum henüz hiçbişey yedirmedimsordum canım ben. bizim doktor ara öğün olarak günde 1 kere verin dedi şimdilik.
ilk meyve püresi ile başlatıyor bizimki. 1. gün 3-4 çay kaşığı, 2. gün 8-10 kaşık vs vs. böyle artırarak gidin dedi. 1 hafta sonra yarım çay bardağı meyve yiyor olacakmış.
1 hafta sonra yoğurt başlayın, aynı şekilde artırarak verin dedi. yoğurda başladıktan 1 hafta sonra 1 çay bardağı yoğurt yemeliymiş.
daha sonraki hafta sebze çorbası başlayacak. patates ve havuç kesin olsun, üzerine 1 mevsim sebzesi ekleyin dedi. bu da artarak devam edecek.
herhalde 6. ay başından itibaren öğün olarak verilir diye düşünüyorum bayaa bir şeyler yiyor olacak çünkü.
merhaba. biz 5. ayı bitirdik canım.. mayıs doğumlu aslında erken doğum olduğu için. benim de sütüm yetersiz ve çoğunlukla mama alıyor. doktora götürdün mü 4. ay kontrolü için. bir danış istersen. bana da annem ablam falan 4.aydan sonra başla dediler ama ben sormadan başlamak istemedim yine de.Merhaba canım bebeğin kaç aylık biz 4.ayı yeni bitirdik sutumde yetmiyor bizde başlayabilir miyiz ek gıdaya-? Yanlış bişey yaparım diyede korkuyorum henüz hiçbişey yedirmedim
merhaba. biz 5. ayı bitirdik canım.. mayıs doğumlu aslında erken doğum olduğu için. benim de sütüm yetersiz ve çoğunlukla mama alıyor. doktora götürdün mü 4. ay kontrolü için. bir danış istersen. bana da annem ablam falan 4.aydan sonra başla dediler ama ben sormadan başlamak istemedim yine de.Merhaba canım bebeğin kaç aylık biz 4.ayı yeni bitirdik sutumde yetmiyor bizde başlayabilir miyiz ek gıdaya-? Yanlış bişey yaparım diyede korkuyorum henüz hiçbişey yedirmedim
Cok normal canim burda cogu kisi ayni durumda. Tabi butun kilolarini vermis sanslilar da var :) benim de dogum oncesine gore 6 kilo fazlam var ve alabildigine yiyorum bakalim ne olacak. Emziriyorsan su aylarda diyetle zayiflamayi dusunme. Kendimi tutarim diyorsan tatli vs yemeyi birakabilirsin amaa o da zor be :) bi emzirdikten sonra insanin cani nasil istiyo :)Merhaba arkadaslar fırsat buldukca arada bir takip ediyorum sizleri daha once konusuldu mu bilmiyorum ama kilo durumlariniz nasil ben zaten kilolu biriyim hamile öncesi kilomdan 6 kilo daha fazlam var diger fazlaliklarim zaten duruyo ama kilo veremedim sizler verebiliyo musunuz emzirdigim icin de fazla dyet yapamiyorum
Ben hepsini verdim ama son 1 haftadir resmen hep acim, doymuyorum. Insan gibi yemiyorum resmen, allah sonumu hayir etsin :)Cok normal canim burda cogu kisi ayni durumda. Tabi butun kilolarini vermis sanslilar da var :) benim de dogum oncesine gore 6 kilo fazlam var ve alabildigine yiyorum bakalim ne olacak. Emziriyorsan su aylarda diyetle zayiflamayi dusunme. Kendimi tutarim diyorsan tatli vs yemeyi birakabilirsin amaa o da zor be :) bi emzirdikten sonra insanin cani nasil istiyo :)
Demirin kaka rengini degistirdigini duymustum hatta siyah yapiyo diyenler de var. Kendinden dusun hamileyken ferrum kullaninca bizimkinin de rengi degisiyordu. Icin rahat etmiyorsa sor istersen doktoruna.Kızlar bebeğimin kakası acı yeşil renkte Demir kullanıyoruz sizde de oldu mu bu durum artık hep böyle mı olucak demır verdım vereli yemyeşil normal mı sizce
benimde 4-5 kilom kaldı bende sadece emzirdiğim için diyet yapamıyorum.Merhaba arkadaslar fırsat buldukca arada bir takip ediyorum sizleri daha once konusuldu mu bilmiyorum ama kilo durumlariniz nasil ben zaten kilolu biriyim hamile öncesi kilomdan 6 kilo daha fazlam var diger fazlaliklarim zaten duruyo ama kilo veremedim sizler verebiliyo musunuz emzirdigim icin de fazla dyet yapamiyorum
benim bi arkadaşımda hamileyken 11 kilo almıştı, doğumdan 1 ay sonra eski kilosuna dönmüştü ama emzirirken süt olsun diye yemişti ve 6-7 ay sonra 11 kiloyu tekrar almıştı.Ben doğumdan sonra 7 kilo aldım ve almaya devam ediyorum. Herkes gider mersine ben giderim tersine
Valla bir daha hamile kalırsam 12 kilodan fazla almayacağım.. 22 kilo almıştım, fenaydı yani.. Vermesini geçtim, zaten hamilelik, bir de üstüne aşırı kilo.. yürürken nefesim kesiliyordu. 1,59 boyundayım ben 81,5 kiloyla doğuma gittim.benim bi arkadaşımda hamileyken 11 kilo almıştı, doğumdan 1 ay sonra eski kilosuna dönmüştü ama emzirirken süt olsun diye yemişti ve 6-7 ay sonra 11 kiloyu tekrar almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?