2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynı kaygıları yaşıyorz canım. Benim bebe de 7 ye yakın ama sınırda kilosu . Ek gıdaya geceçekler ki alırlar he türlü vitamin ı merak etme . Sen dé benim gibi sezeryan dan çok çektin dimi. Benı o kismi da korkutuyor. Çok yakın olması ve gene kesileçek olmak

Masallahhhhh kuzuya.ben de , 5 ay dolunca bi cocuk doktoru bulup götüreyim kuzumu. Şimdi 4 buçuk aylikiz

Of of sezaryen sonrası çektiğim acıyı düşünürsek bir daha çocuk fln yapamam çok acı çektim çoook

Bir de bende kalp var ameliyat sırasında o kadar çok zorlandım ki hatta buraya da yazmıştım ameliyat ekibi de çok zorlandı benim elimi kolumu bağlamadılar mesela sürekli elimi tuttular yanağımı başımı okşadılar sürekli lokum kendine gel fln dediler sakinleştirici fln vurdular ayy hiç doğum duygusallığı yaşamadım ben

Sezaryen sırasında sürekli dayanamıyorum dayanamıyorum diye ağladım kalbim o kadar hızlı atıyordu ki

Ay kıyamam sna ben gule oynaya girdim bebeğimi gülerek karsiladim ama o gece ve ertesi ben de hep inledim gunlercé perisan oldum. Ve tek dediğim bü son bi da kesinlikle bebek ıstemiom yapmam diodum. .

Ay kıyamam sna ben gule oynaya girdim bebeğimi gülerek karsiladim ama o gece ve ertesi ben de hep inledim gunlercé perisan oldum. Ve tek dediğim bü son bi da kesinlikle bebek ıstemiom yapmam diodum. .

Ben de çok pişman olmuştum fln da işte yavrun biraz büyüyüp de sana gülümsemeye kahkaha fln atmaya başlayınca hepsi unutuldu gitti :)

Merhaba canım bebeğin kaç aylık biz 4.ayı yeni bitirdik sutumde yetmiyor bizde başlayabilir miyiz ek gıdaya-? Yanlış bişey yaparım diyede korkuyorum henüz hiçbişey yedirmedim

Merhaba arkadaslar fırsat buldukca arada bir takip ediyorum sizleri daha once konusuldu mu bilmiyorum ama kilo durumlariniz nasil ben zaten kilolu biriyim hamile öncesi kilomdan 6 kilo daha fazlam var diger fazlaliklarim zaten duruyo ama kilo veremedim sizler verebiliyo musunuz emzirdigim icin de fazla dyet yapamiyorum

Merhaba canım bebeğin kaç aylık biz 4.ayı yeni bitirdik sutumde yetmiyor bizde başlayabilir miyiz ek gıdaya-? Yanlış bişey yaparım diyede korkuyorum henüz hiçbişey yedirmedim
merhaba. biz 5. ayı bitirdik canım.. mayıs doğumlu aslında erken doğum olduğu için. benim de sütüm yetersiz ve çoğunlukla mama alıyor. doktora götürdün mü 4. ay kontrolü için. bir danış istersen. bana da annem ablam falan 4.aydan sonra başla dediler ama ben sormadan başlamak istemedim yine de.

merhaba. biz 5. ayı bitirdik canım.. mayıs doğumlu aslında erken doğum olduğu için. benim de sütüm yetersiz ve çoğunlukla mama alıyor. doktora götürdün mü 4. ay kontrolü için. bir danış istersen. bana da annem ablam falan 4.aydan sonra başla dediler ama ben sormadan başlamak istemedim yine de.

Kızlar bebeğimin kakası acı yeşil renkte Demir kullanıyoruz sizde de oldu mu bu durum artık hep böyle mı olucak demır verdım vereli yemyeşil normal mı sizce

Cok normal canim burda cogu kisi ayni durumda. Tabi butun kilolarini vermis sanslilar da var :) benim de dogum oncesine gore 6 kilo fazlam var ve alabildigine yiyorum bakalim ne olacak. Emziriyorsan su aylarda diyetle zayiflamayi dusunme. Kendimi tutarim diyorsan tatli vs yemeyi birakabilirsin amaa o da zor be :) bi emzirdikten sonra insanin cani nasil istiyo :)

Ben hepsini verdim ama son 1 haftadir resmen hep acim, doymuyorum. Insan gibi yemiyorum resmen, allah sonumu hayir etsin :)

Kızlar bebeğimin kakası acı yeşil renkte Demir kullanıyoruz sizde de oldu mu bu durum artık hep böyle mı olucak demır verdım vereli yemyeşil normal mı sizce
Demirin kaka rengini degistirdigini duymustum hatta siyah yapiyo diyenler de var. Kendinden dusun hamileyken ferrum kullaninca bizimkinin de rengi degisiyordu. Icin rahat etmiyorsa sor istersen doktoruna.

benimde 4-5 kilom kaldı bende sadece emzirdiğim için diyet yapamıyorum.

Ben doğumdan sonra 7 kilo aldım ve almaya devam ediyorum. Herkes gider mersine ben giderim tersine

Ben doğumdan sonra 7 kilo aldım ve almaya devam ediyorum. Herkes gider mersine ben giderim tersine
benim bi arkadaşımda hamileyken 11 kilo almıştı, doğumdan 1 ay sonra eski kilosuna dönmüştü ama emzirirken süt olsun diye yemişti ve 6-7 ay sonra 11 kiloyu tekrar almıştı.

benim bi arkadaşımda hamileyken 11 kilo almıştı, doğumdan 1 ay sonra eski kilosuna dönmüştü ama emzirirken süt olsun diye yemişti ve 6-7 ay sonra 11 kiloyu tekrar almıştı.
Valla bir daha hamile kalırsam 12 kilodan fazla almayacağım.. 22 kilo almıştım, fenaydı yani.. Vermesini geçtim, zaten hamilelik, bir de üstüne aşırı kilo.. yürürken nefesim kesiliyordu. 1,59 boyundayım ben 81,5 kiloyla doğuma gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…