2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kuzu_mm canım öksürüge çözüm buldun mu?
Bizim kızda dün öksürmeye başladı... Akşam acile gittik baktırıyım dedim. Burun tıkalı dedi burnunu çekiyorum bişey gelmiyo

Benimki de alışır umarım nasıl ölçü kullanıyorsun ben 1 litre süte 1 yemek kaşığı yoğurt ile yapıyorum daha az yapmak istesem ölçü nasıl oluyor
ben yarım litreye bir yemek kaşığı koyuyorum canım
günlük cam şişe kullanıyorum ısıtıp su bardağında sütle yoğurdu karıştırıyorum sonra tencerede kalan sütü cam küçük kavanozlara bölüp üstüne mayalı sütü bölüp karıştırıyorum sonra battaniyeye sarıp peteğin yanına koyuyorum 6 saat bekledikten sonra dolaba kaldırılyorum yedirmeden öncede 3 saat gene dışarda bekletip öyle yediriyorum

Kuzu_mm canım öksürüge çözüm buldun mu?
Bizim kızda dün öksürmeye başladı... Akşam acile gittik baktırıyım dedim. Burun tıkalı dedi burnunu çekiyorum bişey gelmiyo
Gecmis olsun cnm
Burun apiratorunden nefret ediyordu çılgınlar gibi agliodu. dun annensi karsinda oynarken yaptim aglamadi simdi rahatladi kendi istio tikaninca lovoboya sumkuruyoz oyun oynaya guluyo rahatladikca...
ama hala öksürük devam uyutmuyo kızımı gece biraz rahatladi buhar makinasiyla ortami ferahlattik. Bagrini sicak tutuncada öksürük azalio sanki.
Birde gündüzleri uyku vaktinde odayi karartıyorum daha derin uyuyo sanki

Henüz -çok hevesli olmama rağmen- oturtmuyorum. 6. ayın dolmasını bekliyorum. Diğer anneler oturtuyor mu merak ediyorum bende :)
Bende yeni yeni bi iki dk kadar uzun olmamak sarti ile oturuyorum drumuz 4 aydan itibaren destekli oturtabilirsiniz dediği için benim kızım da çok hevesli seviyor oturmayı

Henüz -çok hevesli olmama rağmen- oturtmuyorum. 6. ayın dolmasını bekliyorum. Diğer anneler oturtuyor mu merak ediyorum bende :)
Bende yeni yeni bi iki dk kadar uzun olmamak sarti ile oturuyorum drumuz 4 aydan itibaren destekli oturtabilirsiniz dediği için benim kızım da çok hevesli seviyor oturmayı

Bende hep içine ağız mendilinden koyyorum ama yetmiyo ya üzülüyorum yanında olmayınca daha çok üzülüyorum geçmiş olsun sizede canım allah şifa versin

kızlar içinn niye sakıncalı hiç duymadım ben oturtuyorum bi haftadır[/QUOTE]
Ben 4 aydan beri ara ara kucagimda bir.iki.kere hatta desteksiz.oturttum ayaklarini tuttu bir.iki saniye durdu oturma.adjmin ilk asamasiymis ayaklarini tutmak.

Hangi marka gunluk sutun canim babam cok temiz inek sutu aliyo ben.illa pastorize diyorum.gitmis dost almis yani

Bongido aldim 10 parca 32 tl unigo alacaktim.800 den 400 e dusmustu ama daha cok erkendi bu aralar.indirim goremedim birde canli gormeyince almadim ... bu oyun matlarindan kullaniyor bir cok kisi ve memnun canim.digerleri kimsayasal kokabiliyormus bunu tercih ettim. :) @anneyimhamileyim

kızlar içinn niye sakıncalı hiç duymadım ben oturtuyorum bi haftadır
Ben 4 aydan beri ara ara kucagimda bir.iki.kere hatta desteksiz.oturttum ayaklarini tuttu bir.iki saniye durdu oturma.adjmin ilk asamasiymis ayaklarini tutmak.[/QUOTE]
bizimki şattığı yerde ayak hep ağızda 1 aydır

Hangi marka gunluk sutun canim babam cok temiz inek sutu aliyo ben.illa pastorize diyorum.gitmis dost almis yani

Sütaş a denk geliyorum genelde :) niye bilmem açık almak istemiyorum kendimize çatalcadan getirtiyoruz ama kızıma pastörize kullanıyorum

kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya? benimki esniyor yoruluyor ama uyutmak için mecbur sallamak zorunda kalıyorum.. Sallamanın zararları malum

kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya? benimki esniyor yoruluyor ama uyutmak için mecbur sallamak zorunda kalıyorum.. Sallamanın zararları malum
Canım malesef bunun tek yolu bence hiç sallamamak kucağında dahil buna. Alışınca istiyorlar. Benim oglum kolikti mecburen salladım her yolu denediğim halde aylardır vazgeçmedi. Yavaş yavaş kafasını değilde bütün vücudu sallamaya çalış iyice uykusu geldiğinde sallarsan daha az sallanır çok sıkıntı yapma ben kabullendim artık. Biraz düşününce çoğumuz sallanarak büyüdük ve şükür bir problemimiz yok umarım çocuklarımızda da olmaz

Hmmmmm
Ben de 1 litre süte 1 yemek kaşığı yoğurt kullanıyordum arzumun yoğurtu makinesinde yapıyorum 8 saate ayarlıyorum ekşi oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…