2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok canım ne eğitimi :) zaten ideal saatte kendiliğinden uyuyor. eğitimin amacı istenilen saatte kendiliğinden uyuması değil mi

Anladım canım teşekkürler

Yok canım ne eğitimi :) zaten ideal saatte kendiliğinden uyuyor. eğitimin amacı istenilen saatte kendiliğinden uyuması değil mi
Ben de senin gibi dusunuyorum ama kendi kendine uyumuyor benimki. Memede emerek uyuyor. Kendi kendine uyumasi icin de erken sanki biraz??

Allah razı olsun senden ne güzel biseymus 2 damla sıktım biraz bekledim sonra dik tuttum bayagi sümük çıktı kızım rahatladi ya cok sevindim birde öksürüğüne çözüm bulursak bayram edecem

ben de sabahları uyandırsammı öğlene kadar yatıyo gece 1 2 ediyor :S

bizikimde aynen oyleydı hırıltıda var dıyınce doktor alerjı ıcın damla verdı bırazda uyku yapacak dedı.. hiç uyumuyor mahvoluyor...

birde kabızlıktan poposu çatladı mahvoldu.. zeytınyagı verıyorum gun boyu ıkınma halınde ..inliyodu poposunu dokunuca.

Ben de senin gibi dusunuyorum ama kendi kendine uyumuyor benimki. Memede emerek uyuyor. Kendi kendine uyumasi icin de erken sanki biraz??
Akşam uykusuna benimki de emerek dalıyor. Ama gündüzleri yatağına koyuyorum oyuncaklaeıyla, müzikli oyuncakları açıyorum, söylene söylene uyuyor. bşr de Fisher price ın kuzenimden gelen bir salıncağı var. onda da bazen sızıyor etrafı izlerken

Sen başlamışsın ek gıda ya :)
hergün aynı saatte farklı meyveleri birleşitirip yoğurda ekleyip filan verebilirsin bende artık gece muhallebisi yapıacm kızıma

Zeyzeycimm bizimkiler aynı doğumlu ya sen direk yoğurt mu verdin meyve suyu verdin mı ne kadar sure bunları verdin bi de.

Bizim doktor gecen hafta bekle dedi. bu hafta meyve suyu ile basla sonra püreye geç yoğurda geç dedi 15 gün böyle sebze püreleri pirinc unu falan daha sonra dedi daha bir şeyvermediğim için.. blw de yapıcam bı yandan. ben verince ögürür heralde. bi kez yoğurt denedim hüsran oldu

Son düzenleme:
1 çay bardağı mı kaç haziran doğumlu daha ben bir şey vermedim :S çay kaşığı ile başlıycaz biz :)

benim doktorda önce meyve suyu ver dedi ama ben yoğurtla başladım bi hafta hep aynı saate yoğurt verdim, yarım çay bardağı.
ilk yoğurt denemessi herkeste aynı sonra geçiyo :)
bu haftada akşam lor yaptım annem havucu pişirip lorla karıştırıp vericek sabahları arada ekstra bişeyler ktarız. meyve filesine dün armutverdim hem dişini kaşıdı hem suyunu içti
Ben patates pirinç prinç unu vermicem

canım benim ya çok küçükler daha üzülüyorum

Allah razı olsun senden ne güzel biseymus 2 damla sıktım biraz bekledim sonra dik tuttum bayagi sümük çıktı kızım rahatladi ya cok sevindim birde öksürüğüne çözüm bulursak bayram edecem
işe yaradığına sevindim bende ilk tereddütlü yaklaştım acaba işe yaramazmı dedim ama anında etki etti
öksürük için bende çözüm bulamadım ıhlamur denedim geçmedi

Ayy benimki de gündüz sadece kucağımda uyuyo yatırdığım an uyanıyor..robot gibi kalıyorum resmen
benimki kucakta uyusa keşke
yoğurdu ikindide ver uyku yapıyo canım geceye etki etsin :)
ağzının kenarları salyadan da kabarmış olabilir

Bizimki gunduz ben evdeysem memede uyuyor, bakici oldugunda ayakta sallaniyor ya da biberonla beslenirken uyuyor. Hic kendi kendine uyumasi icin birakmadim, deneyeyim bakalim..

Bizimki gunduz ben evdeysem memede uyuyor, bakici oldugunda ayakta sallaniyor ya da biberonla beslenirken uyuyor. Hic kendi kendine uyumasi icin birakmadim, deneyeyim bakalim..
bizimki hemen ağlıyo yalnız kalınca bi ara kendi kendine dalıyodu sonra bıraktı

Eğitim merkezinin adı.. farklı alternatifler de var ama ben bunu tercih ettim. Hem zihinsel hem bedensel gelişim için farklı oyunlar hareketler gösteriyorlar.. anne ve bebek birlikte yapıyor herşeyi.. internetten detaylarını bulabilirsin.. benim bebeğim çok hareketli, devamlı kıpır kıpır.. enerjisini boşaltması için iyi oluyor..

Bakktım sen yazınca ama çocuklar için iyi bi alternatif gibi geldi bebekler için karışık ortam çok steril gelmedi bana ama senin bebişe iyii geliyosa sevindim bazı bebekler çok enerjik

Bakktım sen yazınca ama çocuklar için iyi bi alternatif gibi geldi bebekler için karışık ortam çok steril gelmedi bana ama senin bebişe iyii geliyosa sevindim bazı bebekler çok enerjik
Bebekler resimlerdeki düzeneklerin çoğunu kullanmıyor henüz.. ve herşeyi kendi minderleri ve onların üzerine konan temiz örtülerin üzerinde yapıyorlar.. o yüzden steril olmasıyla ilgili bir sıkıntı yok..
önceden evde oyun halısı, zeka kartları, karın üstü zamanla oyalayıp bi yerden sonra tıkanıyordum. Şimdi onun aktif haline ayak uydurabileceğim yeni oyunlar öğreniyorum. İkimiz için de keyifli oldu..

Her bebeğin ihtiyacı farklı, biz anneler de onları tanımaya çalışıp onlar için en uygun olanı bulmak için uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…