- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.441
kizlar kilo almamisim ama cok sisim.. pantolonlarim dar.. tayt giydim bugun resmen skyo beni.. en iyisi evde esofmanla takilmak yakinda kiyafetlerim hic olmaz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HkiLar gozunuzaydin yaa ne guzel boyle haberler almak insanın ici kipir kipir oluyor dariiisii bana iiiiinnsssaaaaalllahhh
![]()
cnm bende hibor 3.500kullabiyorum senin neden 5000 nezaman anlasildi pihtilasma oldugu cnm benimkide cok yakiyor ama ya safi diyerek vuruyorum mutlu sonu dusununce degerAranızda kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanan var mı?
Ben hibor 5000 kullanıyorum
Benimde gerideymis rahim onun icin usten gorunmez diye dusunuyorumhadi insallah.. ustten görunmeyebilir belli olmaz bende hala ustten görunmuyor.. hep alttan bakiyo doktor.. rahim ters bende ondan krindan görmek zormus
Valla ilk yapamiodum ama en az kendim yapinca aciyo inan belki sende alisirsin sonra:)Evet sifa olsun insaAllah :)
3 aylik hibor ignemi aldim 3 aydan sonra doktora bi soyleyeyim bakayim clexane daha az yakiyorsa ona gecebiliyorsam geceyim ben de
Kendine iyi uapiyorsun yaa ben kesinlikle o igneyi batiramiyorum :)
.ben hamile tayti aldm bitane hm de waikikide war cok rahat lastikleri skio dierlernin bu topluyo normalde bile giyilir yani gobegi olanlar icin malum benimkide bayaga var iyi oldukizlar kilo almamisim ama cok sisim.. pantolonlarim dar.. tayt giydim bugun resmen skyo beni.. en iyisi evde esofmanla takilmak yakinda kiyafetlerim hic olmaz :))
cnm bende hibor 3.500kullabiyorum senin neden 5000 nezaman anlasildi pihtilasma oldugu cnm benimkide cok yakiyor ama ya safi diyerek vuruyorum mutlu sonu dusununce deger♡♥
Valla ilk yapamiodum ama en az kendim yapinca aciyo inan belki sende alisirsin sonra:)
Oo senin bayaga yakiyo ozaman benim otomatik siringa ilac bitice kendi cikiyoBelki bir gun cesarete gelirim canim kendin vursam daha iyi olur
Cok yaktigi icin sonunu getiremem diye korkuyorum cunku igne bitip geri cikana kadar dislerimi sıkıyorum baya![]()
Ben 2senelik :))newmoon142
bebegim_01 yaş kaç kızlar ne zamandır evlisiniz?
Ben 23üm kasım2 de 6 aylık evli olacağim
Oo senin bayaga yakiyo ozaman benim otomatik siringa ilac bitice kendi cikiyo
Ben 2senelik :))
Tabii yapmazmi 200mg bide ama alistm kendimi ona gore ayarladim sokaga cikarken icmiorumProgestan bas donmesi sersemlik yapıyor mu sende?
Ben tuzlayip limon yiyorumKizlar bayadir giremiyorum bulantim yuzunden nane limonvs tuketen var mi
Bendede tek etkisi bu oldu. Sürekli başım dönüyordu biraktim icmeyi artik doktor bırak deyince. Ben hamilelikten sanıyordum ama tamamen ilactanmıs.Progestan bas donmesi sersemlik yapıyor mu sende?
Bal gözlü güzellik yerim onuBu bebişte benim :)))
Tabii yapmazmi 200mg bide ama alistm kendimi ona gore ayarladim sokaga cikarken icmiorum
Bendede tek etkisi bu oldu. Sürekli başım dönüyordu biraktim icmeyi artik doktor bırak deyince. Ben hamilelikten sanıyordum ama tamamen ilactanmıs.
Tabi tabi uyuyordum çözüm olarak hatta. Simdi anlıyorum aradaki farki ilacı birakinca.Ilactan ya bu nasil bi ilactir :)
Kafani kaldiramiyodun di mi etki ettiginde :)