- 12 Ekim 2008
- 7.182
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.540
- 773
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #6.901
2013 haziran annelerinede bakarsanız beni görürsünüz:)
2 ikizler annesi ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2013 haziran annelerinede bakarsanız beni görürsünüz:)
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ne güzel mucize olmuşBen en son 1.5 yil once girmistim siteye.kizim olduktan sonra giremedim.simdi yeniden hamileyim.sat 14 eylul.kizim tup bebek tedavisiyle oldu.rabbime sukurler olsun ki bu defa kendiliginden hamile kaldim.buyuk bi surprizdi bu.kizim rabbimin en buyuk hediyesi diyordum bu daha buyuk bir hediye oldu bizim icin.insallah rabbim tamamina da erdirir.
Aynı durumdayız aksam erken yatıyorum sabaha ezandan önce uyanıyorum ates basıyor yatak eziyet ediyor bana resmen
6 saatten sonrasını uyayamıyorum eşim hiç şikayetçi degil yatagın tamamı ona aitmiş gibi yatıyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor tek kavgamız bu artık fenalık geliyor ateş basmasındanSabahları ben yataktan gitmeyeyim diye akşam kocam salonda yatmış.
Garip herkes çok uyumaktan, uyanamamaktan şikayet eder biz sabah gün aymadan kalıyoruz
Tesekkur ederim canim kimseye evlat aratmasin allah.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ne güzel mucize olmuş
Ben 66 kiloydum bu sabah bir tartıldım 69 olmuşum doktorum hamilelik boyunca 12 kilosan fazla alma dedi m
aynen öyle oldu:) birde cinsiyet benimde çok erken belli olmuştu. doktorun arkadaşım olmasının etkisi varmı bilmiyorum ama 11. haftanın içindeydik tam gününü hatırlayamıyorum. erkek dedi hemde %99. tabi bebeğin pozisyonuda önemlidir. bakalım bunu ne zaman öğrenicez2 ikizler annesi ☺
Ben dun gittim doktora.7+2 olmasi gerekirken 6+4 dedi bi ara.olabiliyo demekki erken gebelik gec gebelik dedikleri bu galibaKızlar benim sat'a göre 7+6 ama ultrasona göre 6+5 bu kadar geriden gelmesi anormal bir durum mu
Günlerimiz yakin ama ben daha kilo almadim. Mide bulantım vs yok normal yiyorum ama. Doktor hakli tabide 3 kilonun hepside şişkinlik degildir herhalde. Çok kilo almak istemiyorum bende dikkat ediyorm ama. Ekmek sadece kahvaltida yiyorum, tatlida yemiyorum meyve yedigimde.Ben de çok hızlı kilo aloyotum bence. Şimdiden 3 kilo aldım. "Düzgün besleniyorsun sıkıntı yok. Vücudun su tutuyor ilk zamanlar. Aldığın kiloyu çok düşünme" dedi doktorum. Ama ben gerçekten dikkatliyim. Ekmek çok az yiyorum. Pasta falan hiç yemiyorum, muhallebi yapıyorum az şekerli. Gece en fazla meyve yiyorum. Daha ne yapabilirim kilo almamak için bilmiyorum.
Bende bu yüzden bekliyorum çekiniyorum yani açiklama yapmak istemiyorum ama içim rahat artık. 11 haftaya başladımben ilk bebeğimi 5. haftamda düşürdüm.. bir de şansa annemlerdeydim.. kaynanam anneme soruyordu nursel naptı da çocuğu düşürdü diye.. halbuki zaten beta hcg m yükselmemişti daha başından... doktor düşüyor bebek dedi... onu da söyledim..ama gel de anlat inanmıyorlardı... neden düştü diye soranlardan bunalmıştım artık..
Hasta olmasam uğraşırdım ama hiç halim yokbir liste yapsak cinsiyet tahminleri ve sonuçlarla ilgili eğlenceli olurduultrason kağıtlarından tahminler ve içimize doğanları yazardık. tam formatını belirleyemedim ama benden daha ıt' ci biri vardır burda dimi
![]()
Benim canım hep mantı çekiyor hamur gibi oldum günde 3 lt su iç diyor bir bardak bile içemezken şimdi 1,5 lt su içmeye başladım gün geçtikçe fazlalaştırıyorum bol sebze et yumurta süt ye diyorlar kilo almadan nasıl beslenicem bilmiyoruBen de çok hızlı kilo aloyotum bence. Şimdiden 3 kilo aldım. "Düzgün besleniyorsun sıkıntı yok. Vücudun su tutuyor ilk zamanlar. Aldığın kiloyu çok düşünme" dedi doktorum. Ama ben gerçekten dikkatliyim. Ekmek çok az yiyorum. Pasta falan hiç yemiyorum, muhallebi yapıyorum az şekerli. Gece en fazla meyve yiyorum. Daha ne yapabilirim kilo almamak için bilmiyorum.
Günlerimiz yakin ama ben daha kilo almadim. Mide bulantım vs yok normal yiyorum ama. Doktor hakli tabide 3 kilonun hepside şişkinlik degildir herhalde. Çok kilo almak istemiyorum bende dikkat ediyorm ama. Ekmek sadece kahvaltida yiyorum, tatlida yemiyorum meyve yedigimde.
bende çok şükür hiç almamışım. ama alcam diye korkuyorum çok. ekmek olarak sadece sabahları 1 dilim başka yok. meyvemi gündüz yiyorum elma mandalina gibi. 1 ya da 2 tane. kızartma hamurişi hiç yemiyorum. tatlıda haftada bi kez. akşam yemeklerini çok az yiyorum başkada bşey yemiyorum akşam . inşallah böle gider.
Hasta olmasam uğraşırdım ama hiç halim yokbenimde tahminim erkek eşiminde öyle ve çevremdekilerde erkek diyor hep hayırlısı artık sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil. Önümüzdeki haftalar da hepimizin belli olur başlarız alışverişlere :)
aynen öyle oldu:) birde cinsiyet benimde çok erken belli olmuştu. doktorun arkadaşım olmasının etkisi varmı bilmiyorum ama 11. haftanın içindeydik tam gününü hatırlayamıyorum. erkek dedi hemde %99. tabi bebeğin pozisyonuda önemlidir. bakalım bunu ne zaman öğrenicez![]()
Ben çok susuyorum hamile kaldığımdan beri bir bardak su yetmiyor. Siz extradan susamıyor musunuz?Benim canım hep mantı çekiyor hamur gibi oldum günde 3 lt su iç diyor bir bardak bile içemezken şimdi 1,5 lt su içmeye başladım gün geçtikçe fazlalaştırıyorum bol sebze et yumurta süt ye diyorlar kilo almadan nasıl beslenicem bilmiyoru