- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #6.881
Nasıl bakılıyor bu cinsiyete?ben baktım canm KIZ çıktı ama doğruluk payı nekadardır bilemiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bakılıyor bu cinsiyete?ben baktım canm KIZ çıktı ama doğruluk payı nekadardır bilemiyorum :)
masallahHamile tayti ben aldim cok rahat h&m de ve waikikide var 20tl ustelik cok rahat beli zaten duz siyah tayt kullanisli herzaman ust de gecenden kalma 2tane wardi giyiyorm cok mutlu oluyo insanEki Görüntüle 1678369
erkek erken belli ediyormus. benim instagramdan takip ettigim birine erkek dediler ama kordonmus sonra kiz oldugunu ögrendiler :)Bizimkiler de hep erkek tahmininde bulunuyor ondan bana da oyle gelmeye basladi herhalde cnm :)) ayy valla cok merak ediyorum ama daha 2li teste bir ay varr 1 aralikta randevum :) drlar o zmn cinsiyeti söylüyorlar mi acaba. Bazi topiclere baktim 16. haftada cinsiyeti hala ogrenemeyenler varr.
Bende senin gibiydim :) okuyunca kendimi gördüm sanki Benimde Kızım oluyoGunaydin kizlarr :) ben butun takvimlere baktim hepsinde kiz cikiyor. Esim ruyasinda kolunda pembe kurdele olan bebek gormus. Bi dee ruyamda bana kiz bebek verdiklerini gordum ama tum bunlara ragmen bana erkek gibi geliyor :) gonlumden gecen kiz bebek ama saglikli olmasi en onemlisi tabi, yakisikli kucuk bi delikanli da hic fena olmaz dogrusu :))
çin takvimine mi bakıyorsunuz ...Nasıl bakılıyor bu cinsiyete?
Bende öyle duydum ama bakalim. Ben haftaya 12 olacagm randevumdada bir sorun cıkmazsa söyleyeyim diyorum hayırlısı ile ama yinede tedirginim.canım ben de söylemedim. Önce düşük yaşadım sonrasında açıklamak da ayrı sıkıntı. Gerçi onda da ben söylememiştim sağa sola ama. Şimdi sadece aileler ve yakın bir iki arkadaşım biliyor. Aslında üç ay geçene kadar kimseye söylemeyelim diyorduk ama doktor için il merkezine gidiyoruz ordan anlaşılacaktı :) hem ne kadar az kişi bilirse o kadar edepli bir çocuk olur diyorlar ama bilmiyorum :)
Aynı durumdayız aksam erken yatıyorum sabaha ezandan önce uyanıyorum ates basıyor yatak eziyet ediyor bana resmenGünaydım hanımlar
Off bu uyku problemleri. Sabah ezanından önce uyanıyorum. Sıcak basıyor. Yataktan çıkıp salona falan gidip yatıyorum. Ama doğru düzgün uyuyamıyorum. Akşam da 10.30 gibi uyku akıyor gözümdem.
Birde geçen sabah da oldu bu ssbah da. Burnum kanıyor. Birkaç dakika güçlü bir şekilde sonra günüm ağır geçiyor. Uyku halim oluyor.
Bende okudmm ya usenmeden insaahh canim hep ayni yazilanlar2014 ve 2015 haziran annelerinin sayfalarini okudum allahim bizede yasatiriz insallah o gunleri.. dogumdan ek gida tariflere falan herseye devam etmiSler.. ins bizde onlar gibi oluruz
Hadi insaallah ben gitmeyeli 3 hafta oldu o yüzden emin olamadim. Ama görürüm umarim:) söylemedim ama haftaya 12ye girecegm sali kontrolde bir sorun cikmazsa söyleyeyim diyorum. Zaten söylemesemde görecekler yakindaBen kalp atışlarını duyana kadar çok yakınlara söyledim. Duyduktan sonra biraz daha açıldım. Çok şükür bir problemim yok o yüzden şimdi görüştüğümde söylemek istersem söylüyorum karşımdakine
Yakın sizinle günlerimiz. Biz geçen gittiğimizde bebeğimizin hareketlerini bile gördük. Bacaklarını sallıyordu
Bende okudum yaaBende okudmm ya usenmeden insaahh canim hep ayni yazilanlar
ben ilk bebeğimi 5. haftamda düşürdüm.. bir de şansa annemlerdeydim.. kaynanam anneme soruyordu nursel naptı da çocuğu düşürdü diye.. halbuki zaten beta hcg m yükselmemişti daha başından... doktor düşüyor bebek dedi... onu da söyledim..ama gel de anlat inanmıyorlardı... neden düştü diye soranlardan bunalmıştım artık..Bende öyle duydum ama bakalim. Ben haftaya 12 olacagm randevumdada bir sorun cıkmazsa söyleyeyim diyorum hayırlısı ile ama yinede tedirginim.
2013 haziran annelerinede bakarsanız beni görürsünüz:)Bende okudmm ya usenmeden insaahh canim hep ayni yazilanlar
yok canım oluyor öyle benim de sat 30 Ağustos tu. En son doktora gittiğimde soranlara 08 eylül de dedi. Bazen oluyor geç döllenmeden falan kaynaklanıyor sanırımKızlar benim sat'a göre 7+6 ama ultrasona göre 6+5 bu kadar geriden gelmesi anormal bir durum mu
Benim regli dönemimde uzundu zaten 33 günyok canım oluyor öyle benim de sat 30 Ağustos tu. En son doktora gittiğimde soranlara 08 eylül de dedi. Bazen oluyor geç döllenmeden falan kaynaklanıyor sanırım