2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Senin eşinde mi asker canım ankaradan mıydın :))

Arkadaslar merhaba.bana yardimci olabilir misiniz . Bebek ve Kalp atışı hangi hafta belli olur acaba satim belli deil dr keseye gore 6+2 tahmini dedi ama kese geçen haftayla aynı korkuyorun boş gebelik riski olabilir mi

Arkadaslar merhaba.bana yardimci olabilir misiniz . Bebek ve Kalp atışı hangi hafta belli olur acaba satim belli deil dr keseye gore 6+2 tahmini dedi ama kese geçen haftayla aynı korkuyorun boş gebelik riski olabilir mi
Yolk sacıda mi yok? Ben bebegi ilk kez 6+4 te görmustüm.

Ayyy çoook sevindim hayırlısı olsun inşallah benim 1 ay sonra randevum var belli olurmu o zamana birde ikili test ne zman yapılıyor ?
11 14 haftalar arasi yapilıyor ama ben 11. Haftada gittim yani bu hafta basında haftaya gel dedi keisn olsun diye. Yani en güzeli 12. Hafta sanirim. Cinsiyet sans işi bebek gostermeyebiliyor;(

Bende 5+6 da gördüm kalp atışını 7+ 3 tede duydum resim varsa yükleyebilirmisin cnm tecrübeli annelerimiz en azından anlarlar

Geçen hafta gördük bugun goremedim dr da bahsetmedi.ultrason goruntusunde de yok ama geçen haftakinin bazisindada gözükmüyor
Bebek vardır o zaman. Doktorun pozisyonundan değisiyor. Ben 11 haftadayım karnimda oynatırken bazen sadece kese gözüküyor. Kalp atısı icin 7. Hafta sonuna kadar bekle mutlaka ayrıca gördünse bir kere var demek bebek

11 14 haftalar arasi yapilıyor ama ben 11. Haftada gittim yani bu hafta basında haftaya gel dedi keisn olsun diye. Yani en güzeli 12. Hafta sanirim. Cinsiyet sans işi bebek gostermeyebiliyor;(

7+4 üm bir ay sonra 12 olacak belli olur demi ayy çok heycanlı ilk kalp atışı şimdi cinsiyet ne güzel bir şey annellik yaa

Geçen hafta 5:kasim görüntüleri

Eklentiler

• 20151113_163047.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 205
  • 20151113_163126.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…