2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bu doğum şekilleri kişiden kişiye değişiyor kimi kesinlikle normal kimisi sezeryan çok rahat o gün gelince doktorumuzla karar veririz sanırım benim ilk olacak çünkü birde kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden sezeryan demişsin bende hap ve iğne kullanıyorum bu durumda kesinlikle sezeryan mı olunuyor.

Ya benimde ortaya doğru gelmiş sağdaydı usgede hepte sol tarafta buluyolar kız diyodum ama şimdi ortada huluyolar yer değiştirdi gibi nasıl oluyo bu nub teorisi :)) ya da dünden sonra aklım çıktı o kas spazmı kanama alanını falan artırmamıştır umarım...

Eklentiler

• image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 113
benim de göbeğimde anlamsız kıllar belirdi zaten bacak filan uzun uzun kavaklar misali
Arkadaşlar normalde ben çok Tüysüz bir insanım bikini bölgesine ağda yaptirdigim zaman bana 2 ay hatta daha geç çıkardı şimdi ağda yaptirali 1 ay oldu yoğun tuylenme var sizde şimdi böyle yazınca demek bundanmis birde kızlar ağda bikini bölgesi özellikle zararlı değildir inşallah yapan varmı.

Bende de bebek soldaydi özellikle dikkat etmiştim geçen hafta tam oradaydı sanırım buyumesiyle alakalı hatta alt tarafta siskinlik yani sertleşme başladı

Bende de bebek soldaydi özellikle dikkat etmiştim geçen hafta tam oradaydı sanırım buyumesiyle alakalı hatta alt tarafta siskinlik yani sertleşme başladı
Aynen bende de gerilme var ... Alt tarafta şişkinlik başladı benimde sanırım öyle baya sonuç çıkarmıştım ben ya :))

Yok canım ağda nin ne zararı olcak insanın canını acitmaktan başka lazer e izin vermio drlar

Bu ne vicdansiz bir üslup... yazık.

Benimde en yakin arkadasim is yerinde sorumlum esimin komutani disinda kimse bilmiyor 12 haftayi bekliycem soylemek icin sonra uzulen yine ben oluyorum hem daha iyi olur hemen ogrenirler ardindan cinsiyet beklememis olurlar diye dusunuyorum simdilik tabi fikrim degismezse yarin cikar cikmaz yazarim buraya 10:30da randevum inşallah mutlu haberle gelirim igneyi nerden yapiyosun canim

Bende bekledim bu haftaya kadar saklamıyorum artık söylüyorum. Bence de beklemek en güzeli sonra açıklama yapmaktansa. Elimden gelse karnım belli olana dek söylemezdim ama tepkilerden korktum yinede neden söylemedin derler diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…