2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Göğüslerim de çok çok büyümüştü.. ama bunda emzirmeyi yeni bıraktığım için eski formunda değil..
cnm o zmn bişey daha okumuştum onu da sorayım :) kız bebek bekleyenlerin göğüs uçları da çok kararmaz yazıyordu sende durum nasıl :) ayy aslında böyle şeylere de hiç inanmam ama meraktan okuyup duruyorum :))))

Peki bebek sağda ise solda ise meseles dogrumudur ki. Ben sağ tarafi hiç hissetmedim hasta olduğum zamanlarda da ağrım sancim hep soldan olurdu şimdi bebisi de solda hissediyorum sol olunca kız diyolar

Çin takvimine bakın benım ordaki ile aynı cıktı ama yıne de yanılma payı vardır cevremdekılerınde orda yazan gıbı oldu bı kac arkadasımında

Kızlarrrr moral bozmak gibi olmasında hepsi yalann biz yengeme bütün testleri yaptık aşermeler rüyalar hep kız çıktı Ama Oğuz paşa geldi :) ben doktor demedikçe umutlanmıyorum biara çok kız istedim ya erkekse napcam şaşırcam belki hayal kırıklığına uğruycam bıraktım belirtileri :)

tabikide doğruluğu yok canım maksat eğlence olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…