2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim doktorumun ultrasonu cok net maşallah. Parmaklari bile belliydi bakalim persembe birsey derse haber veririm sanada
senn görüntü hakikaten net devlet hastanesine gittigimde de görüntü cok netti benim ama eğitim araştırma olunca muayene eden belli olmuyo diye tekrar gidesim yok belki Yakacık kadin doğuma giderim 2 hafta sonra ara bi kontrol olur :)

kızlar buda benim 9+3 teki bebişim kısmetse 21 inde 12+3 olacağız 2 li testimiz olucak sizler 11 haftadada gitmişsiniz ne güzel bana 12 haftadan önce gelme dedi doktorum son 1 haftam nasıl geçiçecek bilmiyorum :) umarım bende cinsiyeti öğrenirim. temmuzda bir düşükten sonra Rabbimin bana nasip ettiği 2nci mucizem .İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağssalim kucağımıza alırız arkadaşlar....

Eklentiler

• IMG_2337.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 122
tebrik ederimm muayene ne kadar sürdü deep, çok uzun bakıp mı tahminde bulundu merak ettim. biz dün 10 dk. filan baktık
Cnm 10 dakka baktı bayagı ınceledı kafasını Ölçtü sırtına baktı bayagı ınceledi... Bu sırtında bıyer varya paralel olunca kız cıkıntı olunca erkek oluyor ordan anladı...

Eki Görüntüle 1687927

Kızlarrr cıktım drdannn benım mınnak 4 cm olmuşşşş hersey yolundaymısss cok sukurrrrr , % 70 cınsıyet tahmınıde yaptı , hihihihi

Eki Görüntüle 1687927

Kızlarrr cıktım drdannn benım mınnak 4 cm olmuşşşş hersey yolundaymısss cok sukurrrrr , % 70 cınsıyet tahmınıde yaptı , hihihihi
Cnm gozunaydin benim bir teorim car kizlar sizde bunu takip edin bakalim dogrumu kizimdada ayni deep teki gibiydi pozisyonu ve kizdi bu hamileligimde bebegim kafasi tam tersi yonde sizde ultrasin resimlerinize bir bakin bakalim ne cikacak

Cnm 10 dakka baktı bayagı ınceledı kafasını Ölçtü sırtına baktı bayagı ınceledi... Bu sırtında bıyer varya paralel olunca kız cıkıntı olunca erkek oluyor ordan anladı...
nub denıyor galiba bizimde baya inceledi, ama oran vermedi erkek değil gibi dediiyice merakta bıraktı beni, bende ptesi gidicem birdaha herhalde, güya dayanacaktım

Cnm gozunaydin benim bir teorim car kizlar sizde bunu takip edin bakalim dogrumu kizimdada ayni deep teki gibiydi pozisyonu ve kizdi bu hamileligimde bebegim kafasi tam tersi yonde sizde ultrasin resimlerinize bir bakin bakalim ne cikacak
senin teoriye göre benimki erkek sanırımkafası sola yaslı duruyor hep fotolarda

Hıh evet nub
Ay cok heyecanlı ya dayanmak cok zor gercektennnnnn
evet sanki ilk çocuğumdan zor oldu dayanmak, onda gerçekten hiç bir önceliğim yoktu belkide ondan cinsiyeti bu kadar takıntı yapmamış ama 11. haftada öğrenmiştim şimdide kafamdan atmaya çalışıyorum hatta erkek olacak fikrine alıştırıyorum kendimi ki olurda erkek se utanacağım bir hüzün yaşamak istemiyorum. anlatabildim mi bilmiyorum

Yani değisiyor yeniligine gore demekki. Ben hatta secemem diyordum ama besbelli hersey çok şükür. Hastaneye gore degisıyor demek. Hatta benim vajinal göründü devlette ama doktorum özelde hemen buluyordu karından ilk günden beri.

Anlıyorm cnm ama bunda utanacak birşey yokki, allah sana bir erkek evlat vermiş kız arzu edıyor olman kadar normal birşey olamazki , allahım gönlüne göre verir inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…