• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sorma ben normal yiyorum ara öğünlü öyle çok da yemiyorum 5 kilo almışım toplam kıyafetler sıkıyor, hatta kendime iç çamaşırı da almam lazım çok sıkıyor bel fıtığı olduğundan sıkınca ağrı yapıyor,
Anormal derecede kilo almışım ama bende anlamadım, hatta bebiğimde 1 hafta geriden geliyor
Folik asit ve imom kullanıyorum acaba ilaçlar mı kilo yapıyor bana

[QUObuldunimhalaumudumvar17, post: 43582708, member: 414461"]Hoşgeldin canim tanimam mi...dogal yolla mi geldi minigin kizin hayirli olsun arkadasim..
Hos buldun kuzucum napiyosunnn...melegin o jadar sevindim ki ilk okudugu da...evt dogal yoldan geldi kizcemmm:))...sizlerin de cinsiyetlerini ogrenmemiz yakindir canimmm:))..igneyi ve aspurini biraktirdi bugunden sonra..ikili test icin kan verdim..iki gune cikacak...kendisi olctu ensesini falan gerek yok test e ama yine de yapalim dedi..igne konusunda anlasamioz bakalim ne yapacam..[/QUOTE]
Bencede birakma keske hematolojide kan testi :KK54:yapip genetik problemin varmi ogrnebilseydin bu arada h.grldin aramiza rabbim meleklerimizi korusun minik kizinin resmi varsa paylasirmisin bizimle

Kızlar cinsiyet tahmini bile yok.. Haftaya ikili test ve ayrıntılı ultrason.. Kasılma var rahimde progestan yazdı yine..

Eklentiler

• IMG-20151117-WA0001.webp
    IMG-20151117-WA0001.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 88
bende öyleyim yemezsem mide bulantisi basliyor hemen ama surekli biseler yiyince olmuyor. ben 7 kilo vermisim ama hic belli olmiyor kiyafetlerim dar artik olmuyp.. siskinlik var kilo versemde artik karin buyuyo falan
Üff bende sürekli birşeyler yiyorum işyerinde de kimse bilmiyor ama insanlar artık tahmin ediyordur.

Sorma ben normal yiyorum ara öğünlü öyle çok da yemiyorum 5 kilo almışım toplam kıyafetler sıkıyor, hatta kendime iç çamaşırı da almam lazım çok sıkıyor bel fıtığı olduğundan sıkınca ağrı yapıyor,
Anormal derecede kilo almışım ama bende anlamadım, hatta bebiğimde 1 hafta geriden geliyor
Ben de bir tane pantolon aldım kendime geçen hafta, düğmelerini kapatamıyorum kendi pantolonlarımın. İç çamaşırı bimden alabilirsin bato yazanlar var onlar çok rahat yüksek belli rahat edersin

kızlar ya kan tahlillerini yaptırdımda Alanin aminotransferaz (ALT) değeri yüksek çıktı :( ne demek bu baktımda gebelik zehirlenmesinde yüksek çıkabilir diyo

Kızlar cinsiyet tahmininiz var mı bize :)

Eklentiler

• IMG-20151117-WA0002.webp
    IMG-20151117-WA0002.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20151117-WA0000.webp
    IMG-20151117-WA0000.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20151117-WA0001.webp
    IMG-20151117-WA0001.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 87
Ben de bir tane pantolon aldım kendime geçen hafta, düğmelerini kapatamıyorum kendi pantolonlarımın. İç çamaşırı bimden alabilirsin bato yazanlar var onlar çok rahat yüksek belli rahat edersin
Evet bime gidip alayım, bimin ürünleri gerçekten kaliteli, artık büyük beden alacam

mrb arkadaşlar geçen ay doktora gittiğimde bebek 1 hafta geriden geliyordu bu ayda 26sında gidicem acaba günü gününe çıkarmı bebek birde gittiğimde 11+6 olucam eğer son adet tarihine göre gelişmişsede 12+6 olucak cinsiyet öğrenebilirmiyim acaba 2 türlüde

kimyasal ürünlerle mi uğraştın ki Allah şifa versin

aslında bi hafta önce falan uğraşmıştım ev temizliği vs. belkide o etki etmiştir. bi tanıdık hemşire var sordum çok az artış olabiliyomuş sorunm olmaz dedi. inşallah olmaz. bidaha ölçtürürsün muhtemelen dedi.

mrb arkadaşlar geçen ay doktora gittiğimde bebek 1 hafta geriden geliyordu bu ayda 26sında gidicem acaba günü gününe çıkarmı bebek birde gittiğimde 11+6 olucam eğer son adet tarihine göre gelişmişsede 12+6 olucak cinsiyet öğrenebilirmiyim acaba 2 türlüde
benim bir arkadaşım için 2 gün geç döllenme demişlerdi şimdi 2 gün ilerde gelişimi 12. haftada düzelmişti sizinde öyledir muhtemelen düzelmiştir

günaydın kızlarr :) ben de kilo aldım sanırım ztn çocuğu hep hamurla patatesle besliyorum iki gün peşpeşe mantı yedim 3. gün makarna başka bişey cnm istemiyor. sağlık ocağındaki hemşire çocuğun okul hayatı için güzel beslenmeye çalış demişti bizimkinin okul hayatı pek parlak olmayacak sanırım, tek ümidim genler :KK45:

benim bir arkadaşım için 2 gün geç döllenme demişlerdi şimdi 2 gün ilerde gelişimi 12. haftada düzelmişti sizinde öyledir muhtemelen düzelmiştir
inşallah öyledir ya geriden gelmesi üzüyo beni birde cinsiyeti çok öğrenmek istiyorum gittiğimde çünkü ayda 1 defa çağırıyo doktor kontrole

Back
X