- 20 Mayıs 2015
- 708
- 459
- 53
- 44
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #12.001
Bıraksalar hergün bile gidicez. 1 ay geçer mi yaaaaaGittik doktora çok şükür çok iyi bebegimiz 9+1
Doktormdan fena azar işitim sık gidiyorum diye taaaa aralık sonuna verdi randevu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıraksalar hergün bile gidicez. 1 ay geçer mi yaaaaaGittik doktora çok şükür çok iyi bebegimiz 9+1
Doktormdan fena azar işitim sık gidiyorum diye taaaa aralık sonuna verdi randevu
Ayyy kizim olursa ben de Duru düşünüyorum hatta Asya DUrusonsuz kere maşaallah sanaaaaaa...benim de kızım olacakk inşaalahhh..bende duru diye sevıom baakalımm neye karar verırrız son ay:))
oyyy yerim ben o minişi yayamaz bizi kandırdı çoğumuz erkek demiştikkizlar bende doktordan ciktim ayrintili ultrason sukur hersey yolundaydi.. cinsiyet tahmini icin ukalalik olabilir dedi ama yuzde 90 kiz dedi gercekten mi flaan dedim kac defa inceledi gösterdi bak burasi vulva diye..burda herkes ultrasona göre erkek dedi ben bile zor inandim kiz diyince ama daha cok erken ilerleyen zamanlarda tekrar baktiririm pembe pembe tutuler almak icin tutuyorum kendimi ne olur ne olmaz diye :)
Evet canım netleşmeden demek iyi değil :) hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değilBen de güvenmedim.. ben öğrenirim diye şartlandırdım kendimi, ama aile e haber verme dedi..
En güzeli bence çok seviyorum öyle doktorları. komsunun bebegine kız dediler herşeyi pembe aldılar 6. Ayında şimdi erkek oldugu ortaya çıktı altın emzik bile almışlar değiştiremiyorlar da aldıklarını çok üzüldüler
Bana daha hiç yemekle ilgili şunu bunu ye demedi doktorumSende bendensin omlet olarak yesekte olur sanirim..ozele gittigim doktor hic birseyi zorlayarak yapma dedi cunku..illa oyle yicem diye bir kural yok degil mi ama...
Benimkinin %55 kız demesi gibi. Bugünde uyuyordu göremedik. 20 aralıkta gideceğim artık. Net olmadan gelmeyeyim dedim 20 aralıkta gel dedi bekleyeceğım artık.Kızlar doktordan geldim, bebeğine %60 erkek dedi, kafam karıştı![]()
Hiç uğraşmamam onunla zaten hala degişime alışamadım
Ayy cnm dikkat et kendine ben daha yeni iyilestim oksurmekten mahvolmustum. Ilac da icemeyince cok daha fena geciyor hastalik.Ben donuyorum ya sürekli üşüyorumhele ayaklarım kendimi ısıtamıyorum hiç. Hasta olurum diye korkuyorum.
Ay söylemese daha iyidi..Benimkinin %55 kız demesi gibi. Bugünde uyuyordu göremedik. 20 aralıkta gideceğim artık. Net olmadan gelmeyeyim dedim 20 aralıkta gel dedi bekleyeceğım artık.
Aynen cnm cok rahatsiz edici dun camlari actim yetmedi kisa kollu giyeyim dedim ama tekrar hasta olurum diye cok korktugumdan yapmadim. Uykusuzluk hele berbat bi de surekli tuvalet icin uyaniyorum geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorumBenide daha çok sıcak basıyor üşüme kadar rahatsızlık vericiymis onuda öğrenmiş oldum. Uyku ise tadı tuzu yok bu sıralar...
Soğuktan şimdilik korunmaya çalışıyorum işi gidip glirken zor oluyor bu biraz ama napalım ayak ve burunu koruyunca birazda sıvıyı fazla tüketirsek sanırım korunuruz ama hala su içince midem bulanıyo komposto maden suyu meyvelerle idare ediyorum şuanAyy cnm dikkat et kendine ben daha yeni iyilestim oksurmekten mahvolmustum. Ilac da icemeyince cok daha fena geciyor hastalik.
Ben de su icemiyorum cnm maden suyu en guzeli rahatlatiyor baya.Soğuktan şimdilik korunmaya çalışıyorum işi gidip glirken zor oluyor bu biraz ama napalım ayak ve burunu koruyunca birazda sıvıyı fazla tüketirsek sanırım korunuruz ama hala su içince midem bulanıyo komposto maden suyu meyvelerle idare ediyorum şuan
Yok canım 10. haftada gitmiştim şimdi 13 te randevum ikiliyi yaptırmadım ben. Benim doktor biraz otoriter tahminde bulunmaz sanmam :) görürse söyler
Eşim ögrenmek istemiyor ama ben ögrenip ona söylemiycem 16 hafta hayırlısı ile gelsin net bir şekildd ögrenirim tadını çıkaralımNet olmayan şeyleri bende sevmem çok şükür hastanenin ultrason cihazı çok net inşllah herkes en kısa zamanda cinsiyet öğrenir.
Kızlar doktordan geldim, bebeğine %60 erkek dedi, kafam karıştı![]()
Kızlar doktordan geldim, bebeğine %60 erkek dedi, kafam karıştı![]()