- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #12.121
Iyi aksamlar idrar yolu iltihabi yasayanlar var mi birde su gibi akinti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bnm.eskiden wardi ama.gebelikte zarar vermio bebekle birlkte ya kayboluyo ya aliniyo sezeryan olursakisti olan varmi? bende iki kist varmis renklide cikti bugun haftaya kendi doktoruma soracam
İstege baglımı yaptırıp ödüyorsun yoksa iş yeri seni sigortalımı gösteriyorKizlar sizlere birsey soracam ben çalışmıyorum ama sigortami disardan yatirip dofum paramida almak istiyorum bilgisi olan varmi yada benim gibi yapacak olanlarda vardir belki arastirmislardir ben birine sordum-10 ay yatirilma sarti varmis boyle birsey varmi bilgisi olan varmi
Ay o tükürük sorunu bendede var ve cok zorluyo. %5 ihtimal olurmu gebelerde oda bize denk geldi galiba. Surekli elimde siseyle geziyorum ve tükürüyorum yaa seninde aynimi canim?Sat ım 23 eylül:) en son 6. Haftada gitmiştim. Evet bayağı büyümüş maaşallah çok şükür. Kıpırdıyodu:)
Ben çok zor bi hamilelik geçiriyorum. Çok bulantım var. Birde inanılmaz bir tükürük birikimi... Hep yatıyoruminşallah sağlıcakla alırız canım bnm bebişlerimizi kucağımıza..
Haftalarimiz ayni cnm sen nezaman basliyacaksin yatirmaya canim banada yol gosterirsen sevnirim benimde tanidiklarim var bende oyle yapayimBen de yapıcam. 90 gün çalışma diyor. Bu yakında bir tanıdığım ofisinde çalışıyor gösterecek beni ben sigorta parasını onlara ödeyeceğim.
Cnm ben 64 le hamile kaldim simdi 68 olmusumm yuvarlanacam heraldehatunlar kaç kilo aldnız bu süreçte ben 10. haftanın içindeyim 1,5 kilo aldım16.haftaya kadar hiç alınmasa bile oluomuş... şimdi kendmi zor tutuorum yoksa çok abartcam yaaa
![]()
Dogum parasi dedigin?Kizlar sizlere birsey soracam ben çalışmıyorum ama sigortami disardan yatirip dofum paramida almak istiyorum bilgisi olan varmi yada benim gibi yapacak olanlarda vardir belki arastirmislardir ben birine sordum-10 ay yatirilma sarti varmis boyle birsey varmi bilgisi olan varmi
Hic bilmiyorum canim nasil yapacagimi bilenlerden bilgi bekliyorumİstege baglımı yaptırıp ödüyorsun yoksa iş yeri seni sigortalımı gösteriyor
Iyi aksamlar idrar yolu iltihabi yasayanlar var mi birde su gibi akinti[/QUOTE
Ben yasadim canim doktor antibiyotik verdi tek kullanimlik dun tekrar tahlil yapti gecmis cok sukur
Bn dktora ilk gttigimde 5. Hftadaydim 58.5 tum suan 11+4 um 61 kiloyum boy 1.70 o yzden suan blli olmuyo bi gobek var ama 70 kiloyu asmamam lazimhatunlar kaç kilo aldnız bu süreçte ben 10. haftanın içindeyim 1,5 kilo aldım16.haftaya kadar hiç alınmasa bile oluomuş... şimdi kendmi zor tutuorum yoksa çok abartcam yaaa
![]()
Cnm calisan hamile bayanlara devlet raporlu oldugu gunlerin parasini veriyor ya o iste ilk defa duydun galibaDogum parasi dedigin?
Bn cnm.doktor 3. Aya kdr gecer dedi gecti ilac almadmIyi aksamlar idrar yolu iltihabi yasayanlar var mi birde su gibi akinti
Ilk defa duymadim calistigim icin de bide dogum yapinca devlet ilk cocuga 300 lira veriyo ya onun icin mi acaba diye sordum cnku onun icn esin sgkli olmasi yeterli ama ztn calisiyo gozuksende maas kadar alinmiyo para ve 1 sene icinde yatiyo para oyle hemen alinmiyo yaniCnm calisan hamile bayanlara devlet raporlu oldugu gunlerin parasini veriyor ya o iste ilk defa duydun galiba
Eger dogum iznine kdr 90 gun sigortali olursan para alablran muhtemelen ama kolay syler dgl doktrn dogum raporu vericek onu sgk ya gdp onaylticaksn paran cok gec yatick bide 1000 lir maas aliyo gbi dursan 500 600 lira bi para odick dvlet san ugrasmaya dgmez adamlr sut parasi adi altndaki 100 lirayi bile cok gec veriyoHic bilmiyorum canim nasil yapacagimi bilenlerden bilgi bekliyorum
Verdiğin 6-7 kg yu 3 haftada geri mi aldinben ilk haftalar 6-7 kilo vermistim simdi ayniyim 3 haftadir ama artik almamiz normal
Ben kizimda calisiyordum ve 2600 civari dogum parasi aldim cnm sut parasida icindeydi bu dedigini oyuzden anlamadimEger dogum iznine kdr 90 gun sigortali olursan para alablran muhtemelen ama kolay syler dgl doktrn dogum raporu vericek onu sgk ya gdp onaylticaksn paran cok gec yatick bide 1000 lir maas aliyo gbi dursan 500 600 lira bi para odick dvlet san ugrasmaya dgmez adamlr sut parasi adi altndaki 100 lirayi bile cok gec veriyo
Doguma 8 hafta kala çalışamaz raporu alacaksın seni sigorta yaptıran işyerinin muhasebecisine vereceksin doğumdan 8 hafta sonrada çalışır raporu alıp teslim edeceksin sgk günlük paranın 2/3 sana analık izni diye ödeyecek. Tek şartı çalışan olman ve gecen yıldan en az 90 gün sgk yatırılmış olmasıHic bilmiyorum canim nasil yapacagimi bilenlerden bilgi bekliyorum