• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
resmen migren atagi geciriyorum kafami duvarlara vurasim var ne yapacam bilmiyorum
bu ataklar 3 haftadır iki günde bir banada geliyor ve çileden çıkıyorum iş yerindeykende bişey yapamıyorum ama evdeyken soğuk buz kompreksi koyuyorum enseme ve şakaklarıma

O paraya doğum yapan hastaneler çok dandik oluyor devlet hastanesi gibi. Erdem hastanesi var mesela orası öyle fiyatı. Medipol o fiyata kesinlikle yapmaz ama yasal durumları bilmiyorum öyle bişey varsa uğraşsın doğun yapanlar ama bunu kimse bilmiyor.[/QUOT
Adana medline fiyatları bu civarda ve hem hastahane hemde doktor ve ilgi olarak çok iyi.2 arkadaşımda doğum yaptı çok memnunnkaldılar.bence 6000 10000 çok uçuk mebla lar. Tabiki herkesin bütçesine göre ben memurum beni aşar mesela

Kizlar tsk ederim :) ben de kiz istiyordum ama kismette erkek annesi olmak varmis :) bu arada cinsiyeti belli olmayanlarin bence buyuk ihtimalle kizi olacak. Cinsiyeti erken ogrenenlerin genelde oglu oluyor bizim de oyle oldu. Cin takvimi rus takvimi v.s. ye de hic bakmayin hepsine gore bebegimiz kizdi :))

Hastaneler aslında otelcilik hizmetleri kalitesiyle birbirinden ayrılıyor genelde, verdiği hizmet konfor vs.
Tabiki belli tıbbi donanımı, altyapısı ve ekibi olması koşuluyla. Ben 7 senedir mimar olarak hastane grupları ile çalışıyorum; Alman, memorial, erdem ve medipolde çalıştım. deneyimlediğim kadarı ile doktor kalitesinden emin iseniz gerisi dediğim gibi otel hizmetleri. buda herkesin bütçesine göre yapacağı bir seçim. ben 1000-2000 tlye kalitesiz doğum hastanesi diye bir genellemeye katılmıyorum. bizzat inşaatları ve işletme süreçlerinde gözlemci olduğum için. hani tatile biri aparta gider yada pansiyona öteki 5 yıldızlı tatil köyüne onun gibi bir şey bu durum.
Cnm biz seninle meslektas sayiliriz. Ben saglik bakanliginda muhendisim saglikta teknik islerde calismak zor valla.

kızlar aile hekimlerinde ultrason var mı? muayene yapıyolar mı. ben nerdeyse her hafta doktora gidiyorum ama çok korkuyorum yine de :( crinone jel kullanıyorum dün jel kahve kırmızı arası geri geldi o yüzden çok korkuyorum :(

Kızlar meraba nasılsınız. Ben bir şey sorucam. Annemin iş yerindeki mali müsavir anneme demiski kızın hamilelik haklarından haberi var mı faydalanabiliyormu. Annemde ne gibi haklar demiş birsürü sey söylemis birde demiski iş yerinde 7 saatten fazla calismayabilir isterse demis. Doktoru bir rapor yazicak 7 saatten fazla calidamaz diye her gun 7 saat dolunca cikicak isten demis. Hamileyi 7 saatten fazla calistirmak uygun degilmis sgk da. Isterse calismayabilirmis. Benim isim 11 saat. Böyle birşey yapan var mı varsa bilgi verirse çok sevinirim.
Kamu kurumu için geçerli değil özel iş yerleri için geçerli imiş

Kizlar tsk ederim :) ben de kiz istiyordum ama kismette erkek annesi olmak varmis :) bu arada cinsiyeti belli olmayanlarin bence buyuk ihtimalle kizi olacak. Cinsiyeti erken ogrenenlerin genelde oglu oluyor bizim de oyle oldu. Cin takvimi rus takvimi v.s. ye de hic bakmayin hepsine gore bebegimiz kizdi :))
Ne güzel öğrenmişsin . Vallahi kızına erkeğine bakmıyosun öğrenmek istiyor insan bir an önce ;)

Ne güzel öğrenmişsin . Vallahi kızına erkeğine bakmıyosun öğrenmek istiyor insan bir an önce :KK66:
Aynen cnm ama bence senin minnos kiz erkek olsa anlardi dr benim senden daha geride olmasina ragmen cinsiyeti cok net belliydi dr kesin konustu. Erkek olsa belli olurdu senin de.

Kızlar gittim doktora idrar yolu enfeksiyonu olmuşum, ağrılarım ondanmis, bebisimde çok iyiydi masallah kıpır kıpırdi 1 saat öncesinden ufak çikolata yemistim, bideee erkek olabilir bebis dedi kemik yapısından benzetti ama pipisini görmedik henüz.. bakalım kismette ne var. Sancılarım devam ediyor dua edin lütfen.

kızlar aile hekimlerinde ultrason var mı? muayene yapıyolar mı. ben nerdeyse her hafta doktora gidiyorum ama çok korkuyorum yine de :KK43: crinone jel kullanıyorum dün jel kahve kırmızı arası geri geldi o yüzden çok korkuyorum :KK43:
Yok canım aile hekimliğinde. Kendi doktoruna git huzursuzsan.

Tabi canım herkesin bütçesine göre değişir benim doğum teminatım var iyi bir yerde doğum yapmak istiyorum teminat yetmezse de üstünü tamamlarız dedik. Bu tamamen maddiyatla alakalı bir durum tabi Allah o günleri göstersin inşallahta hepimiz kucağımıza alalım yavrularımızı. A aratos

Back
X