- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.301
kızlarr bişey sorcam sizinde haftada bi iki kez çok çok açık sütlü kahve tonlarında akıntınız oluyomu bi iki damla kadar sorun olurmu endişelendim bi an 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoruna sordun mu daha önce? Yani her akıntı normal dışında tehlikeli ama belki sorun olmadan da olabilir. En güzeli doktorda sormak.kızlarr bişey sorcam sizinde haftada bi iki kez çok çok açık sütlü kahve tonlarında akıntınız oluyomu bi iki damla kadar sorun olurmu endişelendim bi an![]()
amin canim insallah.. :)Kizlar elinizi kasiginiza koydugunuzda damar atiyoya pit pit kalp atisi gibi o bile huzur veriyo insana bebegimizin orda oldugunu bilmek bulantilar sismeler kasintilar hep soluyoruz ama isyan etmioruz Allahim biliyo icimizi bu belirtileri yasamak icin neler yaptik hergun guzel haberler alalim hepimiz 2015haziran anneleri gibi bebisler dogduktan sonrada dertleselim bebekler hakkinda insallah
Aminn yaa insaallah o günlerde gelir. Bende denedim simdi bende olmadı amaaKizlar elinizi kasiginiza koydugunuzda damar atiyoya pit pit kalp atisi gibi o bile huzur veriyo insana bebegimizin orda oldugunu bilmek bulantilar sismeler kasintilar hep soluyoruz ama isyan etmioruz Allahim biliyo icimizi bu belirtileri yasamak icin neler yaptik hergun guzel haberler alalim hepimiz 2015haziran anneleri gibi bebisler dogduktan sonrada dertleselim bebekler hakkinda insallah
birazdan gidiyorum doktora beyaz akıntıyla karışık geliyo aralarda yani sorcam ama hemen progestan yazıcak biliyorum. kullanamıyorum ben onu .Doktoruna sordun mu daha önce? Yani her akıntı normal dışında tehlikeli ama belki sorun olmadan da olabilir. En güzeli doktorda sormak.
gunaydin insallahGünaydınlar hanımlar,
Güzel bir gün olsun hepimiz için..
Dumduz yat tam ortasina koy kasignin gobeginin altina elini ora bayaga haraketli damar yoneninden rahimde buyuduya:)Aminn yaa insaallah o günlerde gelir. Bende denedim simdi bende olmadı amaa![]()
Gecmis olsun cnmm biranonce gitKızlar dua edin bana kanamam kırmızı ya döndü bugun doktora gidiyorum
Benimde kesenin yanindaymis sanirim ilirleyen donemde es deniyomus ya ordaymis...simdilik prulutonlarimi oldum..progestan gunde 200 luk 3 keze cikti..kesem buyumus persembe 3.6 idi sali 9.3 cikti kizlarAmin balım benimmmmm çok sevindim endişelenme atlatırsın inşallah. Biliyosundır belki kanama alanım vardı keseye yakın kanama hiç olmadı ama bebek büyüsü kalp atışınıda duyduk :) ama hala var kanama alanı vajinal ultrasonda gözüküyor abdominal yok kaç doktora gittiysem ama kanama alanına rağmen normal diyor kendi doktorum. Allahın izni ile geçer.
Bir hafta sonra tekrar mı gideceksin. Uzatacak mısın. Ben de işe başkıycsm bu hafta korkuyorum ne yapsam kanama alanı var ama normal diyorlar.
Kesem buyumus yerinde dedi doktor...gunluk 1 mm buyuyo sanirim persembe 3.6 idi dun 9.3 olmus..kanama alani kese yaninda es denilen yerdeymis sanirim...ara ara lekelenmen olur dedi..agrin olursa yada kanaman artarsa yine gel dedi..Çok geçmis olsun bende yaşadım 6 haftada ama şuan bir sorun kalmadı çok şükür. Dinlen bol bol merak etme kesede düzgünse bir sorun çıkmaz insaallah.
Bol bol yatican ben gunde 200luk 2tane iciorum daha onceden dusuk war diye tedbir amacli progestan yatmadan kullanilmaz zaten acayip sersem yapiyoBenimde kesenin yanindaymis sanirim ilirleyen donemde es deniyomus ya ordaymis...simdilik prulutonlarimi oldum..progestan gunde 200 luk 3 keze cikti..kesem buyumus persembe 3.6 idi sali 9.3 cikti kizlar
ben biraz kurudugunu hissettim burnumda cok tikali ya.. alerjiden mi gebelikten mi bilmiyorummm..Bide kizlar sizin cildiniz yaglandimi kurudmu benm kurudu bayaga
Cnm bnmde tikanio burnum gebeliktenmis oben biraz kurudugunu hissettim burnumda cok tikali ya.. alerjiden mi gebelikten mi bilmiyorummm..
Vajinal alsan en azından? Neden kullanamıyorsun?birazdan gidiyorum doktora beyaz akıntıyla karışık geliyo aralarda yani sorcam ama hemen progestan yazıcak biliyorum. kullanamıyorum ben onu .
Ayyy denedim oldu simdiiiDumduz yat tam ortasina koy kasignin gobeginin altina elini ora bayaga haraketli damar yoneninden rahimde buyuduya:)
benim yüzüm sivilce doldu. özellikle alnım dolu. ergenlikte bile sivilcem yoktu. bir iki yerde okudum normal sanırım.Bide kizlar sizin cildiniz yaglandimi kurudmu benm kurudu bayaga