- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.111
- 83
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #5.381
Kızlar bende bu gun hiç kasık agrısı batma falan yok. Zaten bantı da hic olmadı sivilce fln da çkmadı. Tek göğüs hasasiyeti var okdr. Normalmi ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aksine ekşi.. acı çekiyor ki daha önce tatlıyı çok severdim yerdim..kızlar canı sürekli tatlı şeyler çeken var mı :)
ilk bebeğin mi canım :)Benim aksine ekşi.. acı çekiyor ki daha önce tatlıyı çok severdim yerdim..
hayirrr dusuncesi bile kötu:) daha cok eksi seyler istiyorum ben.. eksi elma, tursu falan :)kızlar canı sürekli tatlı şeyler çeken var mı :)
Kızlar doktordan geldim. Kadın çok ilgiliydi. Günlük hayatını eskisi gibi yaşa dedi. Cinsel ilişki serbest.
Karın ağrısı, bel ağrısı, mide şikayetleri, uyku hali, göğüslerde dolgunluk olur dedi. Bazen şiddetli kasık ağrısı olur ama kanama olmadığı sürece tedirgin olma dedi. Cep numarası verdi. Gece gündüz arayabilirsin dedi.
Bu arada bebeğim 5 mm imiş. 6 hafta 4 günlük. Kalbi de atıyor.
Darısı herkesin başına
Canim yila gore farkli cikarir cunku kan akisi yenilenmesine gore tahmin yapiyoreşimin 88 li mi 87 li mi olduğunu bilmiyor, iki tarihte farklı cinsiyet çıkıyor :)
Ayyu bende duyunca bile yetiyohayirrr dusuncesi bile kötu:) daha cok eksi seyler istiyorum ben.. eksi elma, tursu falan :)
ki ben diet yapinca gunlerce yataktan cikamazdim canim cikolata istiyor diye.. saka gibi ya:) kahvenin yaninda lokuma biterim ama yiyemiyorum:))Ayyu bende duyunca bile yetiyo![]()
Canim bende Ankaradayim ama hala bi doktora karar veremedim anlattığına göre memnun gibisin nereye gidiyorsunKızlar doktordan geldim. Kadın çok ilgiliydi. Günlük hayatını eskisi gibi yaşa dedi. Cinsel ilişki serbest.
Karın ağrısı, bel ağrısı, mide şikayetleri, uyku hali, göğüslerde dolgunluk olur dedi. Bazen şiddetli kasık ağrısı olur ama kanama olmadığı sürece tedirgin olma dedi. Cep numarası verdi. Gece gündüz arayabilirsin dedi.
Darısı herkesin başına
Cnmm ya maaşallah nede guzel fasulye darisida bana olsun insaallah bende haftaya gidecemKizlar benim coniye bakin yavrum ya igne yazdirmaya gittim bi baktik oyle teyzeleri:)Eki Görüntüle 1670354
HkiLar gozunuzaydin yaKizlarrr bugun kalp atisini duydukk cok sukur bu fotoda sagda yazan 146 ne acaba kalp atisi sayisimi
Hiç birşey olmaz ben sarımsak aşeriyorum sürekli thiç sıkıntı yokmerhabalar.. ben mantı yedim bugün ama ..endişeliyim bi sıkıntı olurmu acaba ya..aslında kilomuda kontrol etmeliyim ama..ne bilim canım çekti..bide sarımsaklı yedim..:)
Aaammin insaallah cnm Gozunaydin darisi devamina insaallahKızlar doktordan geldim. Kadın çok ilgiliydi. Günlük hayatını eskisi gibi yaşa dedi. Cinsel ilişki serbest.
Darısı herkesin başına
Benim çok abuk tatlı ekşi çekiyor bar ekşisi alman üsülü turşu gibi geniz yakmayan ekşi birde sarımsak :)kızlar canı sürekli tatlı şeyler çeken var mı :)
evet ilk bebeğimilk bebeğin mi canım :)
Kızlar doktordan geldim. Kadın çok ilgiliydi. Günlük hayatını eskisi gibi yaşa dedi. Cinsel ilişki serbest.
Darısı herkesin başına