- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.481
ehhh diyim salon bitti esimin calisma odasi bitti.. mutfakla yarin ilgilenecem bugun gezecez insallah biraz kötu olmazsamNasil gidiyor taşınma isleri halledebildin mi baya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehhh diyim salon bitti esimin calisma odasi bitti.. mutfakla yarin ilgilenecem bugun gezecez insallah biraz kötu olmazsamNasil gidiyor taşınma isleri halledebildin mi baya?
Canım umudunu yitirme.. allah büyük.. rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..
Rabbimin rahmeti sonsuz Canım bir imtihan olarak düşün yaşadıklarını sabredersen sonu güzel olacak bir imtihan.bebekler rahmeti nasibiyle gelir der hep annem ananem bak gör senin bebişinde öyle olacak Allah'ın izniyle![]()
Hadi gözün aydın. Bebek odasi yapmayı düsünüyor musun peki?ehhh diyim salon bitti esimin calisma odasi bitti.. mutfakla yarin ilgilenecem bugun gezecez insallah biraz kötu olmazsam
Canım umudunu yitirme.. allah büyük.. rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..
saol canim.. istiyorum ama tam takimli bebek odasi yaparmiyim bilmiyorum acikcasi. planim insallah bizimle uyutmak ilk etapta. bebek odadi yaparim buyuk ihtimal ama tam olarak nasil hic bilmiyorum.. sizde oda varmi bebek odasi dusunuyormusunuzHadi gözün aydın. Bebek odasi yapmayı düsünüyor musun peki?
Benimde bir tane boş odam var. Bebek odası istiyorum ama kararsızim bende. Yani hemen mi biraz büyüyunce mi yapsam. Odama 6 aya kadar sepet besik alip yatıracagm çok seviyorum onları. Bebek odasi icinde ikeadan uyguna ürünler alsam dolap, besik gibi gündüzde orada yatırirım diyorum hem uygun fiyatları. 3 4 yaşından sonrada tam takım alırim ama emin değilim yinede.saol canim.. istiyorum ama tam takimli bebek odasi yaparmiyim bilmiyorum acikcasi. planim insallah bizimle uyutmak ilk etapta. bebek odadi yaparim buyuk ihtimal ama tam olarak nasil hic bilmiyorum.. sizde oda varmi bebek odasi dusunuyormusunuz
bende öyle dusundum ikeada baktim cok pratik ce guzel seyler var.. ilerleyen zamanda karar verecem. bende sepet besik dusundum odama.Benimde bir tane boş odam var. Bebek odası istiyorum ama kararsızim bende. Yani hemen mi biraz büyüyunce mi yapsam. Odama 6 aya kadar sepet besik alip yatıracagm çok seviyorum onları. Bebek odasi icinde ikeadan uyguna ürünler alsam dolap, besik gibi gündüzde orada yatırirım diyorum hem uygun fiyatları. 3 4 yaşından sonrada tam takım alırim ama emin değilim yinede.
gunaydin iyiyken sade biseler ye hemen cok baharatli uagli olmayan :)
kizlar biliyorsunuz ben biraz kilolu hamile kaldim. saglikli beslenmeyi dusunuyordum hep ama sonra mide bulantisi basladi ve hep ekmekle peynirle tostla bastirmaya calistim. yemk olarak makarna hep iyi geliyordu. sukur bulantilar baya gecti sabah tartildim 7 kilo vermisim sok oldum...umarim bundan sonra ekmek makarna yerine dah saglikli beslenebilirim
Ay keske ben de kilo versem, ben 1 kilo vermişim, yazan: dombiş hamişNeeee 7 kilo muuuuu benimde tartimin pili bitti 3 haftadir sen gibi cubukla peynir ekmekle yasiyorumm valla zayifladiysam sevincem cunku kilolu hamile kaldimmm hemen pil alayim :)
Sen dombissen ben napiyim. 3 kilo almışım. Mide bulantısı olmayınca . ...Ay keske ben de kilo versem, ben 1 kilo vermişim, yazan: dombiş hamiş![]()
Ay keske ben de kilo versem, ben 1 kilo vermişim, yazan: dombiş hamiş![]()
Benim de midem bulanmıyor.. sadece sabah kalktıgımda kahvaltıyı geç yaparsam bulanır az.. sadece çok iştahlı değilim, fazla kilo almak istemiyorum, ilk doğumun kilosunu vermeden hamile kaldığım için malum..bence herşey ye ama ölçülu az az.. çünkü zaten son aylara hızla kilo alıcaz..Sen dombissen ben napiyim. 3 kilo almışım. Mide bulantısı olmayınca . ...
bendede durum ayni agzima hemen biseler atmazsam bulanti basliyor. ve istah yok...Benim de midem bulanmıyor.. sadece sabah kalktıgımda kahvaltıyı geç yaparsam bulanır az.. sadece çok iştahlı değilim, fazla kilo almak istemiyorum, ilk doğumun kilosunu vermeden hamile kaldığım için malum..bence herşey ye ama ölçülu az az.. çünkü zaten son aylara hızla kilo alıcaz..
Ben kızımda 16 kilo ile doğuma gittim.. bebek di suyuydu derken 8i gitti , 8i kaldı..Ya vermek guzel ama hani almasamda ilk aylar sevincem su 4 5 ayi atlatsaydik sismeden sonrasina raziyim :)
İlk hamile kaldığımda baya yedim ben.. sonradan dizginledim.. kızım da ilkb4 ay nerdeyse aç kaldım.. ona rağmen 16 kilo aldımbendede durum ayni agzima hemen biseler atmazsam bulanti basliyor. ve istah yok...
normalde gebelikte 20. haftada vuruyorlar kizimda öyle vuruldum birde doğumdan sonra şimdi kanamam olduğu için indirekt combs testi yapıp iğne vurdular çok şükür onlemimizi aldık kanama şikayetiniz yoksa merak etmeyin doktor size vurulması gerekiyorsa zaten vururfirdevs_eyp kan uyuşmazlığı iğnesini neden bu haftalarda yaptilar size ?? Bende doktora gittiğimde test yaptık pozitifse zaten geçmişler ola derim dedi dönüşü yok dedi ama negatif çıktı sukur . şimdi aklıma takıldı tekrar gidip bi baktirsam mi
iyimis ama 16 kilo öyle degil mi. benim yengelerim hep 50-60 kilo aldim beni cok korkutuyolar :)))İlk hamile kaldığımda baya yedim ben.. sonradan dizginledim.. kızım da ilkb4 ay nerdeyse aç kaldım.. ona rağmen 16 kilo aldım