- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #7.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki henüz mide bulantısı baslamadigi icin.. ama cok cabuk yoruluyorum cok yavas hareket edebiliyorum.Yani o sizin bileceğiniz iş ben burada pek yapacak bir şey yok aktivite anlamında ve yalnızım o yüzden pek çıkmak istemiyorum.. Malum mide bulantısı halsizlşk eskisi gibi olamıyo insan...
Benim de salı kontrolum var.. ama ben de evhamliyim.. sanırım hepimizde var bu..Yarın kontrolüm var ama içimde bir his bebekle ilgili anormal bir durum var diyor çok korkuyorum
Benim de salı kontrolum var.. ama ben de evhamliyim.. sanırım hepimizde var bu..
Hosgeldin canim inşallah saglikla duyarsin canim bende kalp atislari icin bekliyorum hayirli haberler alalim 7.hafta en guzel hafta dedi drum kalp atislari icinMerhaba arkadaşlar 5 hafta 4 günlük bebegimiZ var 47. Gününde doktorumuz gitmemizi istedi . 7. Haftanız olacak kalb atışı ve kesemizi görürüz değil mi . İlk bebeğim olacak hayırlısı ile
Yine koyu renkte akıntı geldisabah doktorumu arıcam. İlçede oturuyoruz ve sağlık işleri berbat. Randevu alsan 15 20 gün sonraya oluyor. Doktoruma gitmem de 2 saat sürüyor. Bu durum çok zorluyor. Çünkü tüm gün gidiyor resmen. Ve öğretmenim öğrencilerimi bıraktığım için içim rahat etmiyor.
Yarın kontrolüm var ama içimde bir his bebekle ilgili anormal bir durum var diyor çok korkuyorum
Rabbim hepimizin bebislerini korusun inşallah hep beraber basladik hep beraber dogum haberlerimizi paylasalim herseyin iyi olacagina inanmaliyiz hepimizde ayni korkular Rabbimin bize verdigi en guzel duyguda bu daha ogrendigimiz ilk andan itibaren yavrularimizi sahiplenip koruma içgüdüsü inşallah herkes mutlu haberle donecek drdan birbirimize hep dua edelim hadi yarin guzel haberlerinizi bekliyoruzBenim de salı kontrolum var.. ama ben de evhamliyim.. sanırım hepimizde var bu..
Korkma endişe etme canım. . Şartların tıpkı ben.Yine koyu renkte akıntı geldisabah doktorumu arıcam. İlçede oturuyoruz ve sağlık işleri berbat. Randevu alsan 15 20 gün sonraya oluyor. Doktoruma gitmem de 2 saat sürüyor. Bu durum çok zorluyor. Çünkü tüm gün gidiyor resmen. Ve öğretmenim öğrencilerimi bıraktığım için içim rahat etmiyor.
Gosterdi canm ekranda ama yinede endise var cunku cok bekledim bebegimi insallah saglikla kucagimiza almakda nasip olur hepimiznEkranda göstermedi mi ritimlerini ben de duymadım ama ekran da gösterdi
Hayırlısıyla su 3. Ayı bir tamamlasak gerisi gelir inşallahGosterdi canm ekranda ama yinede endise var cunku cok bekledim bebegimi insallah saglikla kucagimiza almakda nasip olur hepimizn
Canım dua et Rabbim hayırlısını verecektir üzülmeKizlar ne olur bana dua edin ,bugun kanamam oldu bayaacile gittim hcg 553 cikti ama kese yok dedi doktor 2 gun sonra gel yukselme varsa iyi tersi ise bebek dusmustur dedi cok endiseli uzgunn mutsuzum ama kesinde konusmadi umutlandirdi belkileriyle
duaniza ihtiyacim var![]()
dualarim seninleKizlar ne olur bana dua edin ,bugun kanamam oldu bayaacile gittim hcg 553 cikti ama kese yok dedi doktor 2 gun sonra gel yukselme varsa iyi tersi ise bebek dusmustur dedi cok endiseli uzgunn mutsuzum ama kesinde konusmadi umutlandirdi belkileriyle
duaniza ihtiyacim var![]()