• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
selamlar herkese:KK25:doktora uğradım oran veremem ama çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, tuhaf hissediyorum.,
çokta hareketliydi maşallah eller kollar, sağlıklı ve haftasıyla da uyumlu. geçen kontrolde kıza benzetmişti arkadaşım olan doktor iyice kafam karıştı. artık hayırlısı deyip haftaya 26 yada 27 sinde rize de gidicem bir daha.foto yüklüycem ama çok hareketliydi düzgün foto alamadık.
Tahmin almakta kötüymüş bi kız bi erkek tam netleştiğinde öğrenmek lazım. Doktorum 14. Haftada kesin oluyor dedi onada az kaldı zaten :) maşşallah önemli olan sağlıklı olmaları.

Kızlarrr nasılsınız canlarrr bütün yazdıklarınızı okumaya çalışıyorumm herkese maşallah cinsiyet öğrenecekler haber verin Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla...Dün eşim kahve istedi fincana uzandım şöyle sağ kasığımda bir ağrı oldu ara ara bugünde devam ediyor insan çok endişeleniyor ister istemez bişey olmaz dimi iyi şeyler düşünmek istiyorum ama şeytan işte dolduruyor...
Yok canım olmaz merak etme çok uzanmazsın bi daha ...

Ne hissediyorsun.. ay ne heyecanli :anneadayı:
çok karışık hislerim en başından beri kız hissediyordum son 3 4 gündür erkek galiba diyorum çok karışığım :confused:

gunaydın cnm... ıyı haberlerını beklıyoruz ıns :nazar:
sağol canımm haber vericem mutlaka :KK73:

Bugün cinsiyet öğrenecek arkadaslarım eminim heyecan coktur..inşallah guzel haberlerle gelin kızlar..
çok fazla hem de yerimde duramıyorum.inşallah canım :KK19:

kızlar daha önce de sormuştum sizlere. ben de 7 haftalık hamileyim ama bulantı dışında hiçbi belirtim yok. kasık batması başlarda vardı artık yok. sizlerde durum nasıl
Ben de o da yok ;) aşırı yorgunluk oluodu o da bitti gibi. Valla inşallah iyidir bebişim. Hiç kusma dim şimdiye kadar. Çok yemek yiyorm ben ya 3 kilo almisim

Merhabalar tünaydınn tekrar doktordan geliyorum bebişi gördük zıp zıp zıplıyodu iki hafta sonraya gel dedi ikili tarama için cinsiyet sorma daha çok erken dedi :) bakteri içinde önemli değil dedi normal dedi idrar kapları ne kadar steril ki dedi lökosit olması sorun dedi. Bol su iç dedi. bizde haberler böylee çook iyii :)))
Maşallah canim ne güzel . İki hafta sonra kaç haftalık oluosun. Muhtemelen o zaman sorabilirsin cinsiyeti ;)

11+1 günlük:nazar::anneadayı:

111.webp
112.webp

ya okdar onemli diil 3hafta falan benin korkum bayaga erken olmasi 30olmadan:KK43:bsye dikkat ettimi kuzenin doktor bebek buyudkce bakicaz ilacla geciktircez dedi ins bende kuzenin gbi atlatirm hayirlsyla cok zor bsy
kaçıncı haftalar hatırlamıyorum ama hastanede yatırmışlardı 2-3 hafta serumla doğum başlamasın diye en zor zamanım oydu demişti. ama ben kalp şeklinde rahmi olup olağan dışı hiçbişey yaşamayanda biliyorum. Allah senide bebeğini de korusun dertsiz tasasız kavuştursun inşallah:nazar::nazar:

selamlar herkese:KK25:doktora uğradım oran veremem ama çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, tuhaf hissediyorum.,
çokta hareketliydi maşallah eller kollar, sağlıklı ve haftasıyla da uyumlu. geçen kontrolde kıza benzetmişti arkadaşım olan doktor iyice kafam karıştı. artık hayırlısı deyip haftaya 26 yada 27 sinde rize de gidicem bir daha.foto yüklüycem ama çok hareketliydi düzgün foto alamadık.
Ay canım hayırlı olsun inşallah..

Canım bu b

Canım ben sadece üçlüyü yaptıracam, bir de ense kalınlığını olcturcem..
Bana doktorum taramalarda en iyi sonuç veren 2 li tarama dedi. Eğer 2 li iyi çıkarsa 3 lüye 4 lüye gerek kalmaz dedi. Bide onlarda yanılma payı çok oluyor dedi sen bilirsin ama 2 li önemli onu yaptır bence.

Kızlarrr nasılsınız canlarrr bütün yazdıklarınızı okumaya çalışıyorumm herkese maşallah cinsiyet öğrenecekler haber verin Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla...Dün eşim kahve istedi fincana uzandım şöyle sağ kasığımda bir ağrı oldu ara ara bugünde devam ediyor insan çok endişeleniyor ister istemez bişey olmaz dimi iyi şeyler düşünmek istiyorum ama şeytan işte dolduruyor...

Yüksek raflara falan uzanmak riskli oluyor. Hiç bir yere uzanmamanızı tavsiye ederim

Back
X