- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.161
kizlar doktordan geldim ikili testimiz iki hafta sonra.. kollara bakin ya yerimm onu.. kafasi assagida s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ne güzel görünüyor benim hala nokta şeklinde inşallah bende görürümkizlar doktordan geldim ikili testimiz iki hafta sonra.. kollara bakin ya yerimm onu.. kafasi assagida sEki Görüntüle 1690620
Cnm demek ki net bisey yok biraz daha bekle bakalim. Ben de 2 hafta sonra dra gidicem muhtemelen bana da cinsiyeti net olarak soylemez. Az daha sabredicez :)selamlar herkesedoktora uğradım oran veremem ama çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, tuhaf hissediyorum.,
çokta hareketliydi maşallah eller kollar, sağlıklı ve haftasıyla da uyumlu. geçen kontrolde kıza benzetmişti arkadaşım olan doktor iyice kafam karıştı. artık hayırlısı deyip haftaya 26 yada 27 sinde rize de gidicem bir daha.foto yüklüycem ama çok hareketliydi düzgün foto alamadık.
Aa seker sey yaa gozlerini gordummm masallahhh :)kizlar doktordan geldim ikili testimiz iki hafta sonra.. kollara bakin ya yerimm onu.. kafasi assagida sEki Görüntüle 1690620
Ay maşallah allah tamamına erdirsin annesi.. kafası aşağıda mi duruyor vajinal bakıldığı için mi öyle görünüyor..kizlar doktordan geldim ikili testimiz iki hafta sonra.. kollara bakin ya yerimm onu.. kafasi assagida sEki Görüntüle 1690620
3 doktora gittim ayri yari hepsi soledi bu haftada heralde iyice belirginlesti bakalm nolcak bebek kenarada itebliomus bazen ins sorun olmaz[/QUOTE
kizlar doktordan geldim ikili testimiz iki hafta sonra.. kollara bakin ya yerimm onu.. kafasi assagida sEki Görüntüle 1690620
Canım bence git doktoruna.Kızlar az önce lavaboda çamaşırımda bir damla kan geldigini gördüm hiç agrım yok. Agrısız düşük olur mu yada düşük böyle damla damla mı başlıyor
Tam yemelik ya ne kadar sevimli duruyor masallah kuzumuza. Rabbim kucağımiza alıp doya doya öpüp koklamayı nasip etsin hepimizekizlar doktordan geldim ikili testimiz iki hafta sonra.. kollara bakin ya yerimm onu.. kafasi assagida sEki Görüntüle 1690620
Yarın randevu var artık hayırlısı diyorum acile gittigimde hiçbirşey yok demişti.Canım bence git doktoruna.
Riske atma
Sana kesinlikle katılıyorum canım arkadasim 2 li yaptırdı temiz çıktı 3 lu yaptırdı yüksek riskli çıktı harap oldu kizcagiz haftalarca test yaptirdigina da pişman oldu. Ben inanıyorum gayet saglikli doğacak bebeği. Hiç düşünmüyorum bende test. Her türlü canımdan bir parça sonuçtabende test yaptirmayanlardanim Allah korusun risk çıkarsa kalan aylari kendime zehir etmek istemiyorum olası bi aksilikte bebeği aldırırmayi düşünmeyen için gerkesiz görüyorum ben çünkü etrafimda sirf bu testle hareket edip depresyon geçiren cok hamile gördüm ve hepsinin yavruları sağlıklı doğdu içlerinde kurtajdan donenlerde vardı ben bebeğimden vazgeçmek istemem test beni rahatlatacak bisey degil kendi adıma benim gorusumde bu bebeğe faydalı bi yönü varmı diye sordum bi etkisi yok dedi doktorum müdahale edilemeyeck bişey icin o riski göze alamadım..
Cnm yarın ı bekleme.Yarın randevu var artık hayırlısı diyorum acile gittigimde hiçbirşey yok demişti.
Aspirin de kullanıyor musunuz kızlar
Bayanlar bi sorum olacak lütfen cevap verin hamilelikte tansoyonlariniz nasıl gidiyor benim 4 gündür bi 15.8 12.8 15.9 ve bu günde 13.9 çıktı ne yapmam gerekli cuma günü doktor randevu var bu arada evde tansiyon aleti var dijital onda 11.7 10.6 çıkıyor
Ayyy bıdışa bak ne tatlı şimdiden. Maşallahkizlar doktordan geldim ikili testimiz iki hafta sonra.. kollara bakin ya yerimm onu.. kafasi assagida sEki Görüntüle 1690620
9+3 teyim hiç agrım yokC
Cnm yarın ı bekleme.
Kaç haftalıksın şu an
bende öyle diyorum doktorumda yapılacak bi müdahale olmuyor zaten dedi o bana Rabbimin hediyesi ben ona guvendim insallah sağlıkla gelir yaptiran ya da yaptıracak olan arkadaslarda da risk cikmaz inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi yaptirana da yaptirmayana da saygım sonsuz hepimiz aynı şeyi istiyoruz Rabbimize emanet inci taneleriSana kesinlikle katılıyorum canım arkadasim 2 li yaptırdı temiz çıktı 3 lu yaptırdı yüksek riskli çıktı harap oldu kizcagiz haftalarca test yaptirdigina da pişman oldu. Ben inanıyorum gayet saglikli doğacak bebeği. Hiç düşünmüyorum bende test. Her türlü canımdan bir parça sonuçta