- 23 Haziran 2015
- 1.049
- 710
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.221
Evet marmara denizi büyükçekmece açıklarında olmuş.bende hic hissetmedim sanırım ayakta idim marmara denizinde olmuş herkese gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet marmara denizi büyükçekmece açıklarında olmuş.bende hic hissetmedim sanırım ayakta idim marmara denizinde olmuş herkese gecmis olsun
Canım bende insülin direnci var polikistikover hastasıydım 136 çıktı Şekerim demişsin tokluk mu açlık mı endokrin ne tavsiye etti şeker konusunda ben de endişeleniyorum bazenEvet biliyorum benim ilk hamileligimde gebelik zehirlenmesi oldu ama ama doğuma kadar hiçbi sorun yoktu son ayda doktora gitmedim evde fenalasinca zeynep Kamile gittik günüm gelmişti orda ölçtü ler tansiyonu 20lerdeydi hemen sezaryene almışlardı
Rahatsızlığınız Heterozigot mthfr mi dozu ne kadar iğneninBen aspirin kullanmiyorum sadece igne kullaniyorum
Rahatsızlığınız Heterozigot mthfr mi dozu ne kadar iğnenin
15-20 sn sürdü ama sanki bir ömür gibi geliyor az önce ufak bir artçı oldu gece olur diye çok korkuyorumHadi yaa o kadarmı çok sallandı kıyamam Allah beterinden korusun insan yalnızken daha çok korkuyor.
Sen sık sık ölç canım sabah akşam aynı saatte hep aynı yüksek çıkarsa doktoruna göster ama bi takip şart karar için sonuçta birden ilaç kullanman öyle bi şey yoksa olumsuz etkiler ...Aşırı tuzlu yiyen biri değilim cips turşu onlarda Çoktandır yemiyor inşallah dediğin gibidir çünkü birde diyabet var bende çok dikkat ediyorum onunla uğraşırken bide tansiyon çıktı
Haberlerde devamının gelmeyeceğini söyledi korkma canım Allah korusun dua edelim bol bol.15-20 sn sürdü ama sanki bir ömür gibi geliyor az önce ufak bir artçı oldu gece olur diye çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun evet açık ölçülmesi benim ikinci Gebeligim dede şeker vardı endokrin gitmedim daha ama ikincide diyabete gitmiştim şeker ölçüm cihazı vermişti evde ölçüm yapıp yazıyordum 15 günde bir çağırıyordu eğer yüksek olursa insülin vericem diyordu ama yükselmedi diyet yaptım kızımda gayet sağlıklı 3910 gr doğmuştu 39.haftadaCanım bende insülin direnci var polikistikover hastasıydım 136 çıktı Şekerim demişsin tokluk mu açlık mı endokrin ne tavsiye etti şeker konusunda ben de endişeleniyorum bazen
Evet bende öyle yapıyorum 5.30da ölçütüm eczanede 12.8 çıktı acaba sağlık ocağı yanlışmı ölçüyorSen sık sık ölç canım sabah akşam aynı saatte hep aynı yüksek çıkarsa doktoruna göster ama bi takip şart karar için sonuçta birden ilaç kullanman öyle bi şey yoksa olumsuz etkiler ...
Ya bi anlık heyacan kalpmatımını hızlandırıp öyle çıkmasına neden olabilir benim 16/9 du mesel eser kalmadı şimdi normal. Her insanda olabilir. Manuel ölçmek daha iyi ama dinital varsa arada öyle ölçtür.Evet bende öyle yapıyorum 5.30da ölçütüm eczanede 12.8 çıktı acaba sağlık ocağı yanlışmı ölçüyor
Yaa... ne zaman ölculmustu kaç haftalikken benim iki kere 15 çıktıYa bi anlık heyacan kalpmatımını hızlandırıp öyle çıkmasına neden olabilir benim 16/9 du mesel eser kalmadı şimdi normal. Her insanda olabilir. Manuel ölçmek daha iyi ama dinital varsa arada öyle ölçtür.
AdınYa bi anlık heyacan kalpmatımını hızlandırıp öyle çıkmasına neden olabilir benim 16/9 du mesel eser kalmadı şimdi normal. Her insanda olabilir. Manuel ölçmek daha iyi ama dinital varsa arada öyle ölçtür.
Canım bu arada adını bilmiyorum ama hamileligimiz aynı gidiyor herhalde kaç haftalıksın şu an benim burda 11 diyo ama 9 haftalık geç döllenme olmuş dedi doktorYa bi anlık heyacan kalpmatımını hızlandırıp öyle çıkmasına neden olabilir benim 16/9 du mesel eser kalmadı şimdi normal. Her insanda olabilir. Manuel ölçmek daha iyi ama dinital varsa arada öyle ölçtür.
Kızlar az önce lavaboda çamaşırımda bir damla kan geldigini gördüm hiç agrım yok. Agrısız düşük olur mu yada düşük böyle damla damla mı başlıyor
140 üstü kızdı galibaKızlar kalp atışından cinsiyet tahmini yapılıyordu ya. 8. Haftada kaçtı sizlerin hatırlayan var mi?
140 üstü kızdı galiba
Cnm bana kız gibi geldi....Eki Görüntüle 1690930 Kızlar yeni eve vardım doktorum cinsiyet konusunda tahmin yapmadımçok moralim bozuldu yüz kere sordum yanıltırım o yüzden daha sonra dedi miniğim sağlıklı şükür ki testim 10 gün sonra çıkıcakmış fotoğrafımızı paylaşayım tahmin bekliyorum.fotografı çeviremedim dik duruyor burda