2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba kizlar sizi uzaktan takip ediyorum belki bugune kadar cesaret edemedik yazmaya ben 2010 yılında evlendim o gunden sonra her sene bi bebeğimi kaybettim 15 haftalik normal dogum ustune kurtaj 10 haftalik kalbi durdu kirtaj oladum 1 tane kimyasal gebelik 1 tane dis gebelik oldu bunlar normal yolla hamile kaldiklarim sonra normal yolla hamile kalamicak kadar.piskolojim bozuldu doktorum tup bebegi onerdi yaptirdik tutmadi eylül ayinda son kez ayaga kalkip 2 .tup bebefi yaptirdik sukurlee olsun kizim 34 haftalik oldu umutsuz olup gelip okuyan arkadaslara umut olsun diye yaziyorum kizlar okurken bakiyorum ufak seyleri kafasina takip kendini uzen arkadaslar var nolur yapmayin rabbimin bize nimetleri emanetleri bu bebekler kendinizi de onlari da uzmeyin herkea sag salim kuzucuklarina kavussun insallahh beni de dualariniza katarsaniz sevinirim hala inanamiyorum elim surwkli karnimda tekmeleyince dunyalar benim oluyo rabbim kimseye boyle imtahan vermesin insallahhh hepiniz allaha emanet olun saglikla dogum yapinca yine yazarim insallah

Senin hikayen ne çok benziyor benimkine..kendimi okudum sanki..Hep derim Rabbim biz9 de böyle sınadı ve güçlü kıldı diye..Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin..benim de elim sürekli karnım da gece kaç defa kalkıp kontrol ediyorum hareket ediyor mu diye..yarin kontrolümüz var bakalım dr amca dog7m için ne diyecek...

Bende anlamadım dün bi Arkadasim sordu yarım kalmış onun lazeri. Kadın doğumcu ve dermatolog doktorlar a sorduk yapılmaz dediler. Bende üzüldüm lazer e başlarım doğumdan sonra diodum. Zaten kuaför um de demişti Emzirirken yapmıyoruz diye
Bende lasere gidecem diyordum yaaa :((( agda cok aciyor :(

Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı.36 hafta 2 günlük olduk.doktor çatı muayenesi yaptı.o nasıl birşeymiş öyle.doğum şeklini de bana bıraktı.ama benim kaygılarım var.bebeğimin boynunda kordon olması, miyop olmam ve çatı muayenemin ağrılı geçmesi normal doğum konusunda beni endişelendiriyor.sezeryan istersen 38 hafta 2-3 günlükken alırız bebeği dedi.normal istersen de 40 a kadar bekleriz dedi.ben çok kararsızım ama sanki sezeryana daha yakın gibiyim

Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı.36 hafta 2 günlük olduk.doktor çatı muayenesi yaptı.o nasıl birşeymiş öyle.doğum şeklini de bana bıraktı.ama benim kaygılarım var.bebeğimin boynunda kordon olması, miyop olmam ve çatı muayenemin ağrılı geçmesi normal doğum konusunda beni endişelendiriyor.sezeryan istersen 38 hafta 2-3 günlükken alırız bebeği dedi.normal istersen de 40 a kadar bekleriz dedi.ben çok kararsızım ama sanki sezeryana daha yakın gibiyim
Doktor çatı muayenesi yapcani solemis miydi canım. Benim de bugun kontrol var 37 ye girdik yapar miki. Epidural normal doğumu dusunebilirsin ağrı için canım. Diğer dediklerin sorun olsa dr zaten direk sezeryan derdi

Bebişin kilosu iyi mi peki
Yani bir hafta sonra mı sezeryan yapacaklar canım
Çok mu acıdı seninkide

Doktor çatı muayenesi yapcani solemis miydi canım. Benim de bugun kontrol var 37 ye girdik yapar miki. Epidural normal doğumu dusunebilirsin ağrı için canım. Diğer dediklerin sorun olsa dr zaten direk sezeryan derdi
Çatı muayenesini hemşire söylemişti bidahaki geldiğinde yapalım diye.biliyordum yani yapılacağını.epidural sezeryan konusu hiç açılmadı bilmiyorum yapıyorlar mı

KoNtrolden geldiiik :))
2800 tosbaaam maşşallah aldık doktordan :)
Perşembe günü samsuna anneme gidiyorum doğumu samsunda yapcam allah şükür sıkntımız yok :)
Bin şükür allahımmmmmm :dua::nazar:
Maşallah diyelim o zaman tombik gelecek :)

canım ben bugün 35+5im. haftaya 36+5 olcam inş. ve çatı muayenemiz var dedi doktor. muhtemelen seninde olabilir. hazırlık ol diye yazmak istedim :) benim yaramazda nstde bi dk durmadı makine ötüp duruyo yanda yatan hamile kadın artık rahatsız oldu.:olamaz: seriye bağladı heralde diye. hareketliydi çok ondanmı bu kdr ötüyo anlamadımki. kırmızı ışık yanıyodu ekranda. ne demek oluyo o..

kızlar yardımınıza ihtiyacım var acil lohusa pijaması alacağım ama hangi beden alacağımı bilemedim normalde giydiğim bedenden mi aldınız siz yoksa büyük beden mi ??

Kızlar günaydın
Hastanemin doğum ücretlerini öğrendim
Normal 1100
Sezeryan 1400
İkisinde de epidural istersen 200 tl fark verdiyorsn doktormdan çok memnunum hastanede çok temiz lüks ve ilgililer fiyat tamam
Ama tek kötü nokta eşler giremiyormuş doğuma yaa :KK43:(

kızlar yardımınıza ihtiyacım var acil lohusa pijaması alacağım ama hangi beden alacağımı bilemedim normalde giydiğim bedenden mi aldınız siz yoksa büyük beden mi ??
Yani bence bundan sonra en fazla 3-4 kilo daha alırsınız. Onu hesap ederek alın

Ben hamile kalmadan önceki bedenimin bir üst bedenini aldım canım
Yani doğumdan önce m giyiyordum şuan xl aldığım pişamada L

Kızlar günaydın
Normal 1100
Sezeryan 1400
İkisinde de epidural istersen 200 tl fark verdiyorsn doktormdan çok memnunum hastanede çok temiz lüks ve ilgililer fiyat tamam
Bizm epidurala 500 tl istiyolar ne sacma ya bn daha konusmadım fotograf cekımı falan sordun mu canım

tamam kızlar tşkler :KK52: bnde birazda geniş olsun diyeyim ve normalden 1 beden büyük alayım :KK54:

Kızlar günaydın
Normal 1100
Sezeryan 1400
Eşin istiyor mu girmeyi? ben eşime gir demedim ciddi ciddi ama konusu açılınca olmaz ben dayanamam seni öyle görmeye diyor :/ :)

Back
X