- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.001
benim eşim bırak doğuma girmeyi doğumhanenin önünde bile beklemicek hastanenin kafesinde oturtucaz yoksa kendi dayanamadığından beni zorla sezeryana sokcak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben s aldım ve bol geldi. Zaten lohusa takımları genelde daha büyük kesim oluyor. Netten alacaksan mağaza ile iletişim kur ben kilo mu boyumu soledim s olur dediler. Normalde m giyiyordumtamam kızlar tşklerbnde birazda geniş olsun diyeyim ve normalden 1 beden büyük alayım
![]()
Aynen üst kısımlar filan çoğaldı. Şimdi göremiyorum zaten doğru düzgün. Geçen gün eşime yaptırdım jiletle ama ben utanıyorumAy canım ne güzel şimdiye kadar kuklanmadıysan şimdide kullanmaZsın jileti ... Bikini bölgemi nasıl eski haline getireceğim diye kara kara düşünüyorum önceden ağda ve eldiven kullanırdım ... Bakalım artık ...
Hareketli olmasindan olabilir susuz kaldığından da olabilir mi acaba tahmin benimki sadece. Susuz kalırsa kalb atışı hizlaniomus minnoşların.canım ben bugün 35+5im. haftaya 36+5 olcam inş. ve çatı muayenemiz var dedi doktor. muhtemelen seninde olabilir. hazırlık ol diye yazmak istedim :) benim yaramazda nstde bi dk durmadı makine ötüp duruyo yanda yatan hamile kadın artık rahatsız oldu.seriye bağladı heralde diye. hareketliydi çok ondanmı bu kdr ötüyo anlamadımki. kırmızı ışık yanıyodu ekranda. ne demek oluyo o..
Ne kadarmış ki canım bebeğinin kilosu?Günaydın sevgili anneler :) son günlerde kendimi çok agresif ve yorgun hissediyorum. Yapılacak herşeyi planladım kişisel temizlik, evin temizliği, bebeğin eşyaları, işi bırakma zamanım vs.. ama sanki hep birşeyler eksik ve ben yetemiyormuşum hissi..
Sanırım haftasonu moralim çok bozuldu doktor kontrolünde o yüzden bu halim..İki haftada sadece 140 gr almış bebeğim, ondan önceki iki haftada 600 gr almıştı.. Beslenme düzenim aynı ama anlamadım neden böyle oldu.. İki hafta sonra tekrar gideceğim, bu sefer biraz daha dikkatli besleneceğim. Bakalım ne olacak..
Hangi hastane bu canım çok uygunmuş gerçekten. Epidural 750 tl benim hastanede. Doğum fiyatları da çok iyiymiş hiç kaçırma..Kızlar günaydın
Hastanemin doğum ücretlerini öğrendim
Normal 1100
Sezeryan 1400
İkisinde de epidural istersen 200 tl fark verdiyorsn doktormdan çok memnunum hastanede çok temiz lüks ve ilgililer fiyat tamam
Ama tek kötü nokta eşler giremiyormuş doğuma yaa(
Yok hiç istemiyor :))Eşin istiyor mu girmeyi? ben eşime gir demedim ciddi ciddi ama konusu açılınca olmaz ben dayanamam seni öyle görmeye diyor :/ :)
İstanbul da canım medicine hastanesiHangi hastane bu canım çok uygunmuş gerçekten. Epidural 750 tl benim hastanede. Doğum fiyatları da çok iyiymiş hiç kaçırma..
Valla süpermiş.. Hayırlı doğumlar olsunİstanbul da canım medicine hastanesi
Canım sıkma canını bebişin formuna dikkat ediyordur :)Günaydın sevgili anneler :) son günlerde kendimi çok agresif ve yorgun hissediyorum. Yapılacak herşeyi planladım kişisel temizlik, evin temizliği, bebeğin eşyaları, işi bırakma zamanım vs.. ama sanki hep birşeyler eksik ve ben yetemiyormuşum hissi..
Sanırım haftasonu moralim çok bozuldu doktor kontrolünde o yüzden bu halim..İki haftada sadece 140 gr almış bebeğim, ondan önceki iki haftada 600 gr almıştı.. Beslenme düzenim aynı ama anlamadım neden böyle oldu.. İki hafta sonra tekrar gideceğim, bu sefer biraz daha dikkatli besleneceğim. Bakalım ne olacak..
Cumartesi gunu 2140gr.. Bir de bundan once hep iri kemikli bir bebek olacak derken ilk kez cok uzun boylu olmayacak dedi.. Ne biliyim moralim bozuldu baya, icimdeyken besleyemiyosam dogunca nasil bakicam diye endiselenmeye basladim..Ne kadarmış ki canım bebeğinin kilosu?
Teşekkürler :)Valla süpermiş.. Hayırlı doğumlar olsun
Dinlenme zamanlarını hep sola uzanıp değerlendir canım. Kitap oku, film izle hep sola yatık. Belki bebeğin bu hafta çok alacak, kendileri dengeliyorlar bazen.Günaydın sevgili anneler :) son günlerde kendimi çok agresif ve yorgun hissediyorum. Yapılacak herşeyi planladım kişisel temizlik, evin temizliği, bebeğin eşyaları, işi bırakma zamanım vs.. ama sanki hep birşeyler eksik ve ben yetemiyormuşum hissi..
Dikkat etmesin valla minik sipa :) annesi patates gibi dolasiyo ortada onu buyutcem diye.. Iki hafta sonraki kontrolumu iple cekiyorum bakalim ne kadar buyumus olacakCanım sıkma canını bebişin formuna dikkat ediyordur :)
Ben de boyle dusunmeye calisiyorum.. Her hafta 300 gr alsa doguramam iyi aslinda cok almamasi filan diyorum ama yine de endiseleniyorum iste :)Dinlenme zamanlarını hep sola uzanıp değerlendir canım. Kitap oku, film izle hep sola yatık. Belki bebeğin bu hafta çok alacak, kendileri dengeliyorlar bazen.
Aa lütfen herkes onu bekliyor kendine çeki düzen veriyor oda :))Dikkat etmesin valla minik sipa :) annesi patates gibi dolasiyo ortada onu buyutcem diye.. Iki hafta sonraki kontrolumu iple cekiyorum bakalim ne kadar buyumus olacak
Evde yaramaz olunca daha çabuk kirleniyor tabi. Ben 3 haftada bir alıyordum ama Bebek'le daha sk ihtiyacım olur sanıyorumGünaydın kızlar
Bende bugün verdim halilari daha 2 ay bile olmamıştı ama küçük bey sagolsun. Cumaya da kadın alıp cam perde evi bi guzel temizletcem. Ev çok çabuk batıo temizleyen olmadigindan onun için bundan sonra her hafta alcam kadını Allah kısmet ederse doğumdan sonra da alırım.
Bugün 37. Haftamiza girdik kontrolumuz var bakalım bizim Minnos ne alemde.
Bide ben ayda bir ağdaya gidiyorum hiç sıkıntı olmuyor zaten kuaför jilet kullanmayın die çok ısrarlı tekrar güçlendirmesın die. Bende istemiyorum inşallah kullanmak zorunda kalmam.