2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çatı muayenesi olmuş ve olcaklar ben pzt yapablrm dedi 37+5 oluyorum sizce nasıl doğum tetikliyomuş ya az daha geçmi yaptırsam çok kafam karışık ?? Sizce daha geçmi olmalı tetikler erken olur diye korkuyorum?
Dogumu nye tetklesnki sadece plesenta previa olnlr icn thlikeli cati

Senin bebisine de masallah hem boyu uzun hem kilosu cok guzell:nazar:

Kız mı erkek mi?
Bizimki kiz Allah bagislarsa
Ismi de Gülsîma:KK200:
Benim bebeğim erkek. Cümlemizin kine koca bir Maşallah... Adı da Hüseyin Eymen olacak Allah kısmet ederse. Ama nüfus cüzdanına Sadece Eymen yazdırmaya karar verdik. 2 isim kullanılması taraftarı olmadım hiç bir zaman. Hüseyin benm rehmetli anne tarafından dedemin adı. Eşimin tarafında iki dedenin adı da, bnm babamın tarafı dedemin adıda koyuldu. Bir tek anne trafı kaldı. Kayınvalidem dedi hüseyin istemiyomusun diye. Annemde yanımızdaydı. böyle düşünmesi bizi çok mutlu etti. o dedi böyle, bi o kaldı dedi. koyun bence dedi. eşim de tmm Sadriye nasıl isterse kabul dedi. :) isim konusunu tamamen bana bıraktılar. Sizin bebişin de adı çok güzelmiş, İnşallah kendisi gibi :)
Kim buldu adını, var mı çevrede bu isimde biri ilk kez duydum.

Çatı muayenesi olmuş ve olcaklar ben pzt yapablrm dedi 37+5 oluyorum sizce nasıl doğum tetikliyomuş ya az daha geçmi yaptırsam çok kafam karışık ?? Sizce daha geçmi olmalı tetikler erken olur diye korkuyorum?

Ben dra doğumu tetiklerse yapmayalım dedim kadın bana çok cahilsin keşke ölsen bakışı attı :) kesinlikle etkisi olmaz dedi

Son düzenleme:
hmm anladım cnm. Allah hepimizin maddi manevi yardımcısı olsun. derler ya para çokda önemli değil, para da önemli. resmen herşey paradan geçiyor, içtiğimiz su da, bebeğimizin geleceği de. :S
İstanbul avcılar medicanada doğum yakptı ocak ayında. bugün kontrolden çıkınca sormayı da unuttum. off. arayıp telefonla sorsam söylerler mi acaba.
Aynen ole canim ben un8versite hastanesinde yapicam devletin imkanlarindan ndn faydalanmayauim ozelden daha da iyi bence

Ay 2 saat uyumuşum ya kendime gelemedim hala
Kızlar bişey sorcam ben sabun yaptırdım magnet biberon seklinde şekerlik yaptırdım bide kavanozda mum yaptırdım gelenlere hediyelik. Yeter mi sizce yoksa bi çeşit bişey daha yaptırsam mi
20160517_170738.webp

Ay 2 saat uyumuşum ya kendime gelemedim hala
Kızlar bişey sorcam ben sabun yaptırdım magnet biberon seklinde şekerlik yaptırdım bide kavanozda mum yaptırdım gelenlere hediyelik. Yeter mi sizce yoksa bi çeşit bişey daha yaptırsam mi Eki Görüntüle 1834001
Ne kadara mal oldu kaçar adet bence yeterli canım fazla bile için rahat olsn biberonlar aynı senle ben tek çeşit yeterli diye yaptırmamıştm herkes hepsinde bi tane alır

Back
X