2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende sorun olmadığını söyledim ama bazen de endişeleniyorum ya uyuyup kalırsam birşey olursa falan diye. Son zamanlara doğru iyice panik olmaya başladım galiba ama doğru söylüyorsun :)

Benim normal görünüyor ama ben korkuyorum:KK43:

Benim de normal gözüküyor.

ahaha canm zor ama sabırlı ol :) Sancılar başlasın ona göre duruma bakarız. Her şey uygun görünürse normal B bicocukbianne , gerekli olduğu durumda sezaryen yaparız dedi. Yani şu an oturup doğumun kendi kendine başlamasını beklemekten başka çare yok. Bakalım her gün karnım büyüyor. Geçen hafta olan elbisem bu hafta olmuyor.

Evet neden en azından 39'u beklemediğini anlatsa iyi olurdu. Bebek ters mi?

Hafi inşallaj sağlıkla zamanında tek avazda doğururuz kızlar

Kızlar doktorumla konuştuk 2haziran dedik. 2760 gram iyi dedi. Bakalım hayırlısı
Selam canim ve diger haziran anneleri :))) tarihinin belli olmasina cok sevibdim Allah sag salim kurtulmani nasip etsin.

Benim yaramaz oglum dayanamadi. Dun gece acilen sezaryene alindim ve 35 haftalik dogum yaptim. Bebegim 2.600 dogmus ama kuveze aldilar ciger gelisimi vs.icin.daha bir kere gorebildim.

bu plasenta previa hastaligini ceken varsa aramizda baska dogum macerami anlatip can sıkmak istemiyorum. Cok sukur bin sukur su an gayet iyiyiz. Oglum da yanima gelirse daha iyi olacagim :))

Hepinize hayirli ve saglikli dogumlar diliyorum. Allah herkese saglikla kavusmayi nasip etsin. Kucagina alanlarin da gozu aydin olsun.

bu arada 24 haftalik dogum yapan arkadasim, nickini hatirlayamadim. Dualarim seninle insallah bebegine kisa surede kavusursun.

Bende sorun olmadığını söyledim ama bazen de endişeleniyorum ya uyuyup kalırsam birşey olursa falan diye. Son zamanlara doğru iyice panik olmaya başladım galiba ama doğru söylüyorsun :)
Endişelenme canım eşin var yanında sen duymasan o duyar. Ki zaten herkes, daha ağlamadan tık uyanıyorsun diyor :) bir de Allah korusun onu gözünün önünden ayırmasan bile olacak bir şey varsa yine olacak. Sıkıntı yapma yani :) annelik becerileri bize doğuştan veriliyor sonuçta üstesinden gelirsin merak etme :)

Endişelenme canım eşin var yanında sen duymasan o duyar. Ki zaten herkes, daha ağlamadan tık uyanıyorsun diyor :) bir de Allah korusun onu gözünün önünden ayırmasan bile olacak bir şey varsa yine olacak. Sıkıntı yapma yani :) annelik becerileri bize doğuştan veriliyor sonuçta üstesinden gelirsin merak etme :)

İçimi rahatlattın sağol. Çok heyecanlıyımmm Allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşş :anne:

Selam canim ve diger haziran anneleri :))) tarihinin belli olmasina cok sevibdim Allah sag salim kurtulmani nasip etsin.

Benim yaramaz oglum dayanamadi. Dun gece acilen sezaryene alindim ve 35 haftalik dogum yaptim. Bebegim 2.600 dogmus ama kuveze aldilar ciger gelisimi vs.icin.daha bir kere gorebildim.

bu plasenta previa hastaligini ceken varsa aramizda baska dogum macerami anlatip can sıkmak istemiyorum. Cok sukur bin sukur su an gayet iyiyiz. Oglum da yanima gelirse daha iyi olacagim :))

Hepinize hayirli ve saglikli dogumlar diliyorum. Allah herkese saglikla kavusmayi nasip etsin. Kucagina alanlarin da gozu aydin olsun.

bu arada 24 haftalik dogum yapan arkadasim, nickini hatirlayamadim. Dualarim seninle insallah bebegine kisa surede kavusursun.
Tebrik ederim canım.Allah analı babalı büyütsün yavrunu.bikaç gune yanina verirler merak etme.çantan falan hazirmiydi?

Herkese selam. Ara ara takip ediyordum sizi ama ilk defa yazıyorum. Ne yapacağımı bilemediğim bir konu var size danışmak istedim. Ailemden ve eşimin ailesinden 7 şer saat uzaklıkta yaşıyoruz ve doğuma yanımda sadece annem gelebilecek ama o da çalıştığı için 1 hafta. Kv ise diğer iki torununa bakıyor gelirse bi kaç günlüğüne ziyarete gelecek. İkisine de birşey diyemedim ama korkuyorum tek başıma yapabilir miyim ki... Nasıl tepki versem kafam çok karışık :110:

Benim de yanımda uzun süre kalacak kimse yok.çok da önemsemiyorum . Annem 1 hafta kalacak bebeği yıkamayi öğretse yeter. Eşim yardimci oluyor bana o yüzden çok sıkıntı etmiyorum.eğer eşin yardimci oluyorsa sende bakarsın bebise.hem düzen daha çabuk oturuyor kimse olmayınca. Olumlu tarafından da bakalım :)

Herkese selam. Ara ara takip ediyordum sizi ama ilk defa yazıyorum. Ne yapacağımı bilemediğim bir konu var size danışmak istedim. Ailemden ve eşimin ailesinden 7 şer saat uzaklıkta yaşıyoruz ve doğuma yanımda sadece annem gelebilecek ama o da çalıştığı için 1 hafta. Kv ise diğer iki torununa bakıyor gelirse bi kaç günlüğüne ziyarete gelecek. İkisine de birşey diyemedim ama korkuyorum tek başıma yapabilir miyim ki... Nasıl tepki versem kafam çok karışık :110:
Yaparsın hiç bir şey olmaz bir haftayı çıkardıktan sonra kendin halledersin hem inanin bana bebek olunca bebegin yalnız kalmak isteyeceksin meleğin genelde uyuyor olacak rahatlıkla yemeğini felan yaparsın

Yaparsın hiç bir şey olmaz bir haftayı çıkardıktan sonra kendin halledersin hem inanin bana bebek olunca bebegin yalnız kalmak isteyeceksin meleğin genelde uyuyor olacak rahatlıkla yemeğini felan yaparsın

Bir yandan da aynen böyle düşünüyorum sessiz sakin kimseyle uğraşmam. Çevremden korkutmasalar bir de çok iyi olacak :)

Tebrik ederim canım.Allah analı babalı büyütsün yavrunu.bikaç gune yanina verirler merak etme.çantan falan hazirmiydi?
Sagol canim. Cantam bile hazir degildi. En son pzts gunu ic camasiri gecelik fln biseyler aldimonlari bile yikamamistik. Persembeden hazirlariz cantayi demistik annemle ama carsamba gece dogiverdi.

Bebeği yıkarken küvet ve filesi varsa hiç korkmayın suyu bilginize döküp yakmadigini anlamanız gerek senin bilgin yanmiyorsa oda yanmaz filesi üstüne yatırıp önce vücudunu sabunluyorsunuz sırt üstü yatıyor tabi suyu döküp duruladiktan sonra ters ceviriyorsunuz yüz üstü benim kızım bu pozisyonda filesi kenarlarında tutardı ayoramazdim filed kedi gibi sırtında sabunluyorsunuz en son başını yikiyorsunuz sonra havlular sarıp alıyorsunuz telaslanacak hiç bir şey yok annesinin ona asla zarar vermezsiniz kendinize güvenin ben kızımı ilk tek yıkadigimda 14 günlük tu daha erken yanlız kalsaydı yine yıkar dim. Ay ya böyle anlayınca çok özlüyorum bebisim i zaman gecse de bir an önce kavuşsak yavruma

Allah'ın izniyle herkesten iyi sen bakarsın çocuğuna hiç tasalanma. Rabbim dağına göre kar verir. Hiç zorlama seni sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah

Bebeği yıkarken küvet ve filesi varsa hiç korkmayın suyu bilginize döküp yakmadigini anlamanız gerek senin bilgin yanmiyorsa oda yanmaz filesi üstüne yatırıp önce vücudunu sabunluyorsunuz sırt üstü yatıyor tabi suyu döküp duruladiktan sonra ters ceviriyorsunuz yüz üstü benim kızım bu pozisyonda filesi kenarlarında tutardı ayoramazdim filed kedi gibi sırtında sabunluyorsunuz en son başını yikiyorsunuz sonra havlular sarıp alıyorsunuz telaslanacak hiç bir şey yok annesinin ona asla zarar vermezsiniz kendinize güvenin ben kızımı ilk tek yıkadigimda 14 günlük tu daha erken yanlız kalsaydı yine yıkar dim. Ay ya böyle anlayınca çok özlüyorum bebisim i zaman gecse de bir an önce kavuşsak yavruma

Yıkamak için göbek bağının düşmesini bekledin mi? Haziran da Yalova sıcak oluyor beklersem isilik falan olur mu acaba?

Ay o kadar heyecanlandım ki yazdıklarını okuyunca. Bu hastalık böyle her an her şey olabilir ama çok şükür kilonuz iyi maşallah oğluna en kısa zamanda toparlanır kavuşursunuz bundan eminim zaten sabırla bekle oğlunu dualarımızdasınız. Çok çok heyecanlandım senin için. Kanaman mı oldu Can'ım

Ay o kadar heyecanlandım ki yazdıklarını okuyunca. Bu hastalık böyle her an her şey olabilir ama çok şükür kilonuz iyi maşallah oğluna en kısa zamanda toparlanır kavuşursunuz bundan eminim zaten sabırla bekle oğlunu dualarımızdasınız. Çok çok heyecanlandım senin için. Kanaman mı oldu Can'ım
SAgol canim Allah razi olsun. Kanama oldu maalesef Allah kimsenin basina vermesin. Korkma doktoruna guven zaten benden bir hafta ondesin.biraz erken almak isterse israr etme bir bildikleri varmis iste. Bana dason konntrolde 37 de alirim demisti zaten ama onu bile bekleyemedik
Kkorkma sen de saglicskla alacaksin kucagina. Bu haftalara kadar getirdin, artik kendini kkurtardi bebisler

Ya aslında ben doğumdan korkmuyorum..daha önce de demiştim saatlerce sancı çekip açılma olmazsa acilen sezeryana alınmaktan yada normal doğum sonrası kesi ve dikişlerden dolayı o bölgede hissizlik sızlama vs. olursa.. ebe güzel dikemezse.. bunlardan korkuyorum
Ben de normal doğum yapacağım allahın izniyle. Doktorum daha hiç bahsetmedi bile sezaryenden. sadece inşallah açılman olurda normal doğum yaptırırım diyor her kontrolde. Bnm bebeğim biraz da iri gidiyo.4 kilo olursa zorlamam dedi sadece son gittiğimde. bakalım kısmet artık. son ana kdr bekleyeceğiz.

cnm normal doğumdaki ağrıdan korkuyosun veya korkuyoruz diyim, ama ağrıdan kaçarımız yok ki. sezartyen olduktan sonra, anestezinin etkisi geçince ne olacak biliyosun dimi, daha önceden ameliyat oldun mu bilmiyorum ama, (ağrı kesici de çok fazla yüksek miktarda veremeyecekleri için emziricez doğal olarak, ) o kesilen bölgenin acısından ağrısından kıvranıcaz. ha doğum esnasında o an acı çekmişsin, ha ameliyat sonrası. muhakkak bir acımız olacak. bnm ikizim lokal anestezi ile en ufak tırnak çekiminde, eve geldiğinde ağrı kesici almasına rağmen tuvalete giderken koridorda bayıldı. düşün ufacık tırnak çekimi bile ne kdr çok ağrı vermiş ki bayılıyor :( kısacası kaçarımız yok. Ameliyat yerimiz felaket acıyacak. hepimizi bekleyen mutlu son ile birlikte :)

Canım korkulacak birşey yok , ablamda 7 saat uzakta annem 10 gün BAŞINDA durdu , ablam kendisi 10 gün baktı sonra memlekete annemin yanına geldi 2 ay olasıya kadar baktılar annemle beraber ... Sense öyle yaparsın

Back
X