2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar benim bebis iri biliosunuz.. sat 2eylul.. ama suan ultrasona gore 41haftalik cikio normalde 38haftadayim. Zeyzeyin durumla ayni suan sanci ve acilma ayni devam edio iki gundur.. esimde dio ki bi ozele gitsek almazlar mi dio sezaryenle.. napacagimi sastim ayrica bugun bebisin hareketleri cok cok cok az napim sizce??

34+2 de 2.712 gr çıktı. Boyu 48,65 cm çıktı ölçtüğünde 49u tamamlıyor dedi. 6 günde 212 gr almış.
haftasına göre önde diyo. sat 18.09.2015 doktor sürekli emin misin diyo. eminim kurban bayramında adetliydim. hadi en fazla 2 gün yanılmış olıyım dedim. Yok hyr sen kesinlikle üstüne görmüşsün fln diyo sürekli. 23 haftlaık ayrıntılı ultrasonda da farklı hastanede farklı doktor bakmıştı o da bana o gün emin misin 10 gün neredeyse fark var dedi. hesaplarıma göre 24 haziran doğum ama doktor hyr 17 haziran tamamlıyor 41. haftayı diyo. Yani ben büyük ihtimal üstüne adet gördüm ve yanılıyorum.

Senin boyu ve kilosu kaç haftasıyla uyumlu mu peki.
Canım ben iki doktora gidiyorum birinde daha kilolu o doktor iri böyle giderse normal doğum zor olur dedi. Ama kendi doktorumda kilosu daha az oluyor ben de onu dikkate alıyorum :):) 34+2de 2500 gr boy söylemiyor benim doktor FL yi çarparsam 50yi geçiyor. Bir arkadaşıma doğum zor olmasın çok kilo almasın diye vitamin hapını bıraktırmıştı doktoru.

Kizlar benim bebis iri biliosunuz.. sat 2eylul.. ama suan ultrasona gore 41haftalik cikio normalde 38haftadayim. Zeyzeyin durumla ayni suan sanci ve acilma ayni devam edio iki gundur.. esimde dio ki bi ozele gitsek almazlar mi dio sezaryenle.. napacagimi sastim ayrica bugun bebisin hareketleri cok cok cok az napim sizce??
Kafanda şüphe varsa git başka doktorlara

Canım ben iki doktora gidiyorum birinde daha kilolu o doktor iri böyle giderse normal doğum zor olur dedi. Ama kendi doktorumda kilosu daha az oluyor ben de onu dikkate alıyorum :):) 34+2de 2500 gr boy söylemiyor benim doktor FL yi çarparsam 50yi geçiyor. Bir arkadaşıma doğum zor olmasın çok kilo almasın diye vitamin hapını bıraktırmıştı doktoru.
banada doktor vitamini bıraktıralı 2 ay oluyo. :( bilmiyorum ya. bana göre yrn 35 bitiyo, doktora göre 36 dün bitti karışık işte haftasıyla uyumlu olmayınca böyle. başka doktorda taaa 20 li haftalarımda böyle dedi bana 10 gün önde ve iri diye. resmen şansımıza ne çıkarsa durumu :( bu hamilelik...

Canım sezeryan olmak istiyorsanız eşin haklı. Özelde bir doktor kabul edebilir. Sen ne istiyorsun önemli olan? Bebişin hareketleri azsa git bi nstye bağlan için rahat etsin ;) ah bi bebişler bi gün kıpır kıpır anne rahat bi gün az hareketli anne gergin şimdiden oynuyorlar bizimle

Hareketlerini takip ediyorm ama dedigim gibi dune gore cok az.. bide bugun resmi tatil acil doktru ilgilenir mi? Sonucta bi sikayetm yok

Bende 2 gün önce senin gibi endişelendim. 2 gün boyunca hareketleri yok denecek kadar azdı. Doktora gittim benimki de tombiş olacak ve yeri dar iyice artık o yüzden dedi doktor. Hiç bir sorun yoktu yani. Sıkıntı yapma bence acilde ilgileneceklerini sanmıyorum. Ama kim ne dese insan görmeden rahat edemiyor :)

Kızlar sol böbreğim çok ağrıyor dr büyüme var dedi
Ağrısı geçsin diye yapabileceğim bişi var mı
Aşırı ağrıyor şuan

gebito gebito haklisin canim dun kipir kipirdi icim rahatti ama bugun gercekten pek hissetmedim ole.. oynuyor benle resmen endiselenmemk elde deilki son zmnlarimiz sonucta...
DuyEk DuyEk ewet iri bi bebek yeri dar olabilir ama bi gunde de degismez galiba durumu en iyisi gitmek galiba alin yeter icimde tasidigim demek istiyorm endiseli gun beklemektense puufff

Bende 2 gün önce senin gibi endişelendim. 2 gün boyunca hareketleri yok denecek kadar azdı. Doktora gittim benimki de tombiş olacak ve yeri dar iyice artık o yüzden dedi doktor. Hiç bir sorun yoktu yani. Sıkıntı yapma bence acilde ilgileneceklerini sanmıyorum. Ama kim ne dese insan görmeden rahat edemiyor :)
Kaç kilo bebişincanım

Kizlar dun geceden bu sabaha butun karnim mosmor kalin kalin catladi asistan bile sok oldu noldu sana dunden bugune diye sinir oldm karnmda hc bsy yktu brden byle olnca sasirdim snra beyazliyomus ama ikinci cockta dusunemiyorm vucudum ne hale gelck

K kocasinasik cnm doktorn herhangi bsy demiyomu ultrasona bakma satina gore doktorun sana dogum zamani veror ama tedrginim dersen baska bi doktora daha gorun
Canim normalde sali gunu gittigimde sezaryen gunu verecekti ama nst de sanci gorunce vermedi keske o gun deseydim alin bugun yarin falan diye..leke olursa direk gel dedi acilma o kadr fazla olmadigindan gondermisti... keske o gun soylemis olsaydim doktora iki gundr de bel agrisi cekiyorm kasıklarima dogru da hissediom ama leke yok bebisin hareketide bugun yok denecek kadr az... aksam olmazsa acile gideyim ya off hep bi endise :/

banada doktor vitamini bıraktıralı 2 ay oluyo. :KK43: bilmiyorum ya. bana göre yrn 35 bitiyo, doktora göre 36 dün bitti karışık işte haftasıyla uyumlu olmayınca böyle. başka doktorda taaa 20 li haftalarımda böyle dedi bana 10 gün önde ve iri diye. resmen şansımıza ne çıkarsa durumu :KK43: bu hamilelik...
Sağlıklı olsun da canım belki dedikleri gibi üstüne görmüşsündür öyle olunca haftasıyla uyumlu oluyor. Düşünme bunları doğum Zamanı bir gelsin hayırlısıyla. 5 kiloya yakınmış abim doğduğunda :):) boynuna kordon da dolanıkmış. annem doğurabilmiş yani :) Allah onun yolunu açar. Amma normal yollardan amma sezeryanla. Önemli olan sağlıklı bir şekilde kavuşmanız :)

Back
X