2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bugun ananemiz ile dedemiz geldiler besigimiz kuruldu hazırlandi

Cumartesi günü kontrolumuz var 37+1 oluyor cati muayenem olucak.

Zaten catimin agrisindan geceleri uyuyamiyorum magnezyum almama ragmen kemiklerim agrio resmen

Eklentiler

• 20160519_201440.webp
    20160519_201440.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 107
  • 20160519_201407.webp
    20160519_201407.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 20160519_201423.webp
    20160519_201423.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar benim sabah gelen su değilmiş, devam etmedi :) Yanlış alarm huriye048 huriye048

Günaydın kızlar :KK66: Şafak 16 ama içime 23-24 yada 25 mayısta gelecek meleğim diye doğuyor bakalım doğru çıkacak mı... çoook özledim onu :KK66: bu arada eşimin doğum günü 23 mayıs hatta gece doğduğu için 24 mayıs :KK66: yarın da dr kontrolümüz var bebişimi görücem

Genelde nasıl hissediyorsan öyle oluyor :) Hadi bakalım hayırlısı olsun. Hem eşinin hem bebeğin doğum günü aynı olsa ne güzel olur!

Kizlar dun geceden bu sabaha butun karnim mosmor kalin kalin catladi asistan bile sok oldu noldu sana dunden bugune diye sinir oldm karnmda hc bsy yktu brden byle olnca sasirdim snra beyazliyomus ama ikinci cockta dusunemiyorm vucudum ne hale gelck

Canım sen nasılsın, sancılar ne durumda? Ben bugün çatlak kremi aldım. Eczacı çok geç kalmışsın ama hala kırmızı iken iyileşme şansı var dedi. Lierac jel ve serum aldım. Sürer sürmez rahatladı. Benim de bacaklarım korkunç çatladı. Moralim bozuluyor gerçekten de. İnternette 50-60 TL daha ucuz eczaneden. Eve gelince görüp, internetten almadığımıza pişman oldum. Çok iyi yorumlar var serum ile ilgili. Bence sen de al.

Bende de var suyu dibimden ayırmıyorum ona rağmen. Onunla beraber zaman zaman akntı da var bi kaç gündür.

Bemde de var çok su şçmeme rapmen ve akıntım çok

Hic sorma bazdn diyrn kalcak herslde icerde oynuyo bizimle korkma valla alistm bdn cati ya :)

Cnm bnnde oldu bi ara su disinda bol aulu meyve tukettim gwcti

Bn evde yururken bile oluyo kiz gobegim catlck gbi oluyo hatta diyrm kizim gobegmden dgl asagidan ckcan diyrm :)

Doktora gitmek gerekir mi ki..idrar yolları iltihabı olmasın

Kizlar bugun ananemiz ile dedemiz geldiler besigimiz kuruldu hazırlandi

Cumartesi günü kontrolumuz var 37+1 oluyor cati muayenem olucak.

Zaten catimin agrisindan geceleri uyuyamiyorum magnezyum almama ragmen kemiklerim agrio resmen
Çok şirin güle güle eskitin :)

Çok geçmiş olsun muhakkak çok korkmuşsundur ama atlattınız çok şükür ikiniz de iyisiniz. 38+2ye zor ikna ettim erken mi ki diyordum ama hiç değil bizim durumumuzda demek ki. Hareket etmiyim ben en iyisi iki hafta saha sabır
Canım doğum tarihi randevusu almissin sanırım. Ben de p.tesi gidip konuşcam. Doktor bana birakio 38 +2 ya da 38 +6 .. Bana sorarsa Hemen olsun istiorum ama bebisin kilosu az 2700 lerde .beklesem mi ben de . Hiç istemiom ama beklemek. Ayın 30 ü uzak gelio vana. 26 si olsun varsin diorum. Ne dersin.dışarı da daha çok almaz mi kiloyu

Kizlar dun geceden bu sabaha butun karnim mosmor kalin kalin catladi asistan bile sok oldu noldu sana dunden bugune diye sinir oldm karnmda hc bsy yktu brden byle olnca sasirdim snra beyazliyomus ama ikinci cockta dusunemiyorm vucudum ne hale gelck
:silah: Ayyy bende şimdiye kdr çatlamadm daha çatlamam die seviniyodummmm :/
Napcan sağlıklı olsn tosbikler yeter ...

Back
X