2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gözünaydın hadi Can'ım

seker000 seker000 cnm isindr basarili biriyse artk guler yuzune bakma bide haftan ilerledi dktr sni tanimiyo bi snraki gidisinde daha iyi olur araniz

Hic sorma ya smdiden naz yapiyo esimde diyo bunun adini nazli melis koyalim bize cektiriyo diyo dedm dgru diyosun nazli kizim diye sevcm ztn onu :)
Bide dktr bu tur durumlarda ic karin catlayabiliyo dedi ne demek istedi anlamadm
Bebek strese giriyo bnm cnm ck yanmiyo ama ona uzuluyrm icerde sanci icinde duruyo yavrucum

Sevmediysen bence hemen bir dr daha bul iki dra birden git hangisiyle devam edeceğine karar verinceye kadar.

Saolun kızlar çok araştırdım işinde iyi bi doktormuş inşallah öyledir bakalım..

baldamlasxixmelis baldamlasxixmelis YiNgYaNg YiNgYaNg Allah bağışlasın! Allah sizlere beraber sağlıklı, mutlu, uzun ömürler yazsın. Şimdi ağrılarınız var ama geçecek inşallah çok yakında. Ameliyat sonuçta zor tabii. Baş ağrınız oldu mu? Bir de genel anesteziyi önerir misiniz?

zeyzey3428 zeyzey3428 Canım yabancı forumlarda senin yaşadığını yaşayan çok kişi var. 3 dakikada bir düzenli sancı çeken. 42. haftaya kadar bekliyor bazıları. 3.5 hafta bu şekilde devam eden var. Hiç birine de bir şey olmamış. Açılma başladıktan sonra suni sancı ile doğurmuş çoğu. Karnım çatlar falan diye düşünme sakın. Doktor düşünüp karar versin. Korku vücudu kapatır. Sen oluruna bırak. Kaslarını gevşet. Rahim kasları bunun için dizayn edilmiş. Kasılarak vücudun açılmasını sağlayıp bebeği dışarı itecekler. Sen kendini rahat bırak. Onlar da işlerini yapsın. Gözlerini kapat ve her kasılma ile açıldığını hayal et. Hem de bir çiçeğin yapraklarını açması gibi kolay, doğal ve güzel bir şekilde. Doğum ciddi bir odaklanma ve zihinsel güç istiyor. Odaklan, sankinleş, bekle.

Kızlar kontrolden geldim bebişim 6 günde 550gr almış :KK70: doktor decaviti buraktırdı :KK70: alttan muayene de etti az acıdı korkcak bişe yokmuşş panik yapmadın kimse tabi insan utanıyor ama illa dogumda acılcak
Aynı doğum tarihlerimiz canım bendr bugün alttan muayene oldum normal doğum bekliyosun heralde kaç kg çıktı bebeğin

Kızlar bugün çok bakamadım ama doğuran annelerimizi tekrar tebrik ediyorum. Evlatlarıyla mutlu bir yaşamları olsun. Darısı başımıza.
Yarın ve pazar sınavım var, huyumdur yumurta kapıya dayanmadan çalışamam. Bugün tam dört ders çalıştım, akşamda bir ders yaparsam yarın beş dersten sınav. Arkadaşlar vardı burda ama kimdi, aylar önce konuşmuştuk, doğurmadan girebilecek miyiz diye. Bu sınavlar da bitince artık tamamen doğuma odaklanmak istiyorum. Zaten aklım hep onda ama eksik gedik bişey kalmasın istiyor insan. Bugün alttaki eczacıyı alınması muhtemel şeyler için uyardım. Ben doğurunca eşim gelebilir, süt çayı isteyebilir, malt isteyebilir şunu bunu aldırabilirim hepsi elinizde olsun diye.

Dusmu aldim smdi sicak suyumla yatagmda dnlencm biraz oturup kalktm gene hurmamifa yedm yrn dktr keske 8 cm aclman var dogum basladi dese
Canım birde aptamilin süt artırıcı çaylarından iç, hem sütün gelir hem açılma artar, benim arkadaşlar genelde sezeryan oldular ama sezeryandan 3 gün önce başlıyorlar.. Birde olmaZsa ilişkiye girin eşinle:))) yatakta tek yatma :))

Kızlar bugün akşam sohbetimiz az oldu sanki
Kimsenin konuşacak hali hok hepimiz bedenen ve ruhen yorgun ve doluyuz bence:silah:
Evet galiba . Beynim döndü artık bu muhabbetten . Face de bile beğendigim sayfalar dan kaynaklı .haber kaynağım hep bebekle ve doğumla ilgli paylaşımlar. Yapacak başka isim de yok.. tavuk gibi p.tesi yi bekliyorum. Kv. Nin Arada Gözümün İÇİNÉ bakip sanci VAR Mİ vs sorulari DA cabasi. Konuşacak mevzu çok belki ama kafamiz dolmuş :(

Canım birde aptamilin süt artırıcı çaylarından iç, hem sütün gelir hem açılma artar, benim arkadaşlar genelde sezeryan oldular ama sezeryandan 3 gün önce başlıyorlar.. Birde olmaZsa ilişkiye girin eşinle:))) yatakta tek yatma :))
Arkadaşların memnun mü sezeryan dan .. Millet kafamı allak bullak etti. Valla.. arayan ayyy yanlış mj duyduk sezeryan olacak misssin deyip ario. Aman yapma Etme..Allahım bana öyle kolay bi doğum ve toparlanma süreci nasip et ki. Çevremde ki tüm normal doğum yapanlar pişman olsun istiorum .. en azından bana baskı kurdukları için :( imdaaaattttt! !!!

Bende cok bunaldim artik gercekten. Fenalik basiyo bana. Tipim kaydi. Sistim kendimi cirkin hissediyorum koca kari oldum sanki off.. Kizlar ben diyorumki haftaya 38.haftada oluyorum sut arttirici caya baslasam bebege bi zarari olurmu ? Doktorada sorcam ptesi kontrolum var bakalim.. :işsiz:

Aasanci cekenin sutumu olurmus :) hic duymamistm gzl bi haber verdin bana.
Iste yrn sabah gel karar vercz suan hic bsy yapamam dedi sadece uabanci bi terim syledi bu kdr sanci varken ic karnin catkar dedi bnde kurcalamadim suan geberiyrm agridan yuruyrm oturyrm kalkiyrm dusa gryrm yk bi yerde ck sicak tutmak iyi gelirmis aksam eve gdnce sicak su torbasi sarcam
Canım inş kolaycacık çok güzel bir doğumun olsun

Arkadaşların memnun mü sezeryan dan .. Millet kafamı allak bullak etti. Valla.. arayan ayyy yanlış mj duyduk sezeryan olacak misssin deyip ario. Aman yapma Etme..Allahım bana öyle kolay bi doğum ve toparlanma süreci nasip et ki. Çevremde ki tüm normal doğum yapanlar pişman olsun istiorum .. en azından bana baskı kurdukları için :KK43: imdaaaattttt! !!!
Çok tatlısın :) bana da kaynanam dün sezaryen mi olacak diyor!!! 25.haftadan beri sezaryen olacağı belli zaten be kadın dünyadan haberi yok hasta mıyız neyimiz var :) herkes Bi komedi

Back
X