2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
yazılanlar baya birikmiş tek tek okuyayım dedim :) doğum yapan arkadaşların gözü aydın inşallah hayırlısıyla sağlıkla büyütürler bebeklerini. darısı bizlere :)

Hem ben hevesliyim hem de annemler cook hevesli surpriz yapmislar hosuma gitti :)

Fotolarda da guzel gorunur hem
Çok şık duruyor canım güzel olmuş :))
Ben özel yaptırmadım ama çeyizimden kalan bir tane takım var saten onu kullanacağım ama evde kullancam hastanede değil

Çok şık duruyor canım güzel olmuş :))
Ben özel yaptırmadım ama çeyizimden kalan bir tane takım var saten onu kullanacağım ama evde kullancam hastanede değil

Sagol canim ben ev icin bir sey dusunmemistim ama ceyiz setinden olan yatak ortumu serdim pike takimi olarak da ayni sekilde ceyiz setinden saten takim var onu sereyim ben de

Evet tr'de de var hatta artık hadtaneler anne bebek dostu hastane diye reklam yapıyorlar.
Doğum planını kağıda yaz ve doktoruna göster. İmzalasın ve hastanr çantana koy.
Odadayken de hep yanında dursun hemşreye ebeye okutursun..

Pespembe değil evet ama zorlu kanlı felaket de değil, adet ağrısının fazlası... Hazırlığın motivasyonun varsa da kolayca atlatıylrsun:))
Ben acıbadem de yapacağım o da Bebek dostu hastaneyiz diyor ama bana kimse doğum planı yap demedi. İnternette taslaklar var. Doğumda yanında şu kişiler olsun istiyorum vs vs var. Onu mu doldurmalıyım? Doktor imzası mı gerekli?

Kızlar eşim tam bir Cevat Kelle. Altı naylon olan su geçirmez alezlerden almış bana, suyum falan gelirse diye.Ben normal alez iş görür diyordum kendimce. Annem de çok iyi etmiş, sütün aktığında da işine çok yarayacak dedi. Süt böyle taş gibi yapıyormuş geceliği yatağı yorganı.Ben de sizi de haberdar edeyim istedim belki düşünen olur diye.

Kızlar eşim tam bir Cevat Kelle. Altı naylon olan su geçirmez alezlerden almış bana, suyum falan gelirse diye.Ben normal alez iş görür diyordum kendimce. Annem de çok iyi etmiş, sütün aktığında da işine çok yarayacak dedi. Süt böyle taş gibi yapıyormuş geceliği yatağı yorganı.Ben de sizi de haberdar edeyim istedim belki düşünen olur diye.
Valla iyi ki yazmışsın canım benim şuan kullandığım alezde altı naylonlu yazın çok sıcak olur diye değiştirecek normal alez alacaktım ama değiştirmim hiç yatağa kan su süt vs geçer eşinde iyi akıllı davranmış

Kızlar yürümenin bir etkisi oldu; bebeğim çok ama çok hareketli bugün :) tam olarak istediğim etki bu değildi ama hayırlısı :)

sağol canım :)

ben el emeklerini kullanmayı seviyorum çeyizliklerimi de hep kullandım :) hatta el emeği işlenmiş havluları, pike takımları, yatak örtüleri, patikleri vs kullanırım mağazadan alınanları değil

kan lekesi olursa atarız ne yapalım :) kirlenmezse kızıma kalacak
Güle güle kullan canım. Moral olur sana bir zararı yok. Çok da güzel olmuş. Benim de eşim ben ne kadar gereksiz görsem de kapı süsünü en iyisi olsun diye tutturdu. kendini daha iyi hissettireceğini düşündüğü için istedi biliyorum ve özel yaptırdık. Daha önce 2 kere doğum katında kaldık. İkisinde de tek süsü olmayan oda bizimkiydi. Birinde hamile kalamadığım için ameliyat oluyordum, diğerinde ise daha acı her odada bir düğün havası varken bizde çok büyük bir hüzün vardı. O sebeple bu defa kapıyı asla boş bırakmam dedi. Önemli olan kendini iyi hissetmen.

Lohusalık ta bildiğim kadarıyla süt olsun diye çok yemekten kaynaklanıyor kilo ve malesef birçok anne hamilelikten ziyade bu dönemdeki kiloları veremiyor. Doğum sonrası en çok süt yapan şey şu ,dinlenme ve stresten uzak durma.beslenme daha çok sütun kalitesini artırıyor.
Ben ćok dikkat edeceğim.kilolarımı en kisa zamanda vermek istiyorum.salı doğumum var 37. Hafta dayım 13.5 kilo aldım son 1 ayda yarım kilo ancak aldım, beslenmeye dikkat ederek. Bebişin kilosu da maşallah iyi.
Doğumdan sonra hemen acilen vermek istiyorum kiloları psikolojimi bozdu bu kilo veremezsem moral bozukluğundan hiç sütüm olmaz ki

Eki Görüntüle 1839180

Hastane için pike takımı yaptıranlar oldu mu?

Bu benim pike takımım, annem ile teyzem yaptı:KK200:

Daha sonra gül kızımın olacak yani o beşikten normal bir yatağa geçis yaptığında onun yatağına sereceğim, o günleri de görürüz inşaallah:KK200:

Çok tatlı canım güle güle kullanın♡ ben olsam hastaneye götürmeye kıyamazdım evde kullanırdım:KK48:

Veren veriyor.. Ben gurbette olduğum için aç kalıcam korkusuyla ve emzirdiğim için hep tatlılara saldırdım düzenli beslenemedim ve doğal oldak aldım. Herkes alacak diye bir şey yok:)

Ve inan kıskanılacak bir şey değil sağlıklı olan değil.. İstifra etmekten yutak borum tahriş oldu vs vs..
Kilo almamış olman çooook kıskanılacak bir şey ama tabi istifra ile geçirmene üzüldüm geçmiş olsun çok zor ben gebelikte sadece 2 defa istifra ettim mahvoldum seni düşünemiyorum Allah sabrını veriyor çok şükür

Eki Görüntüle 1839180

Hastane için pike takımı yaptıranlar oldu mu?

Bu benim pike takımım, annem ile teyzem yaptı:KK200:

Daha sonra gül kızımın olacak yani o beşikten normal bir yatağa geçis yaptığında onun yatağına sereceğim, o günleri de görürüz inşaallah:KK200:

Çok tatlı canım güle güle kullanın♡ ben olsam hastaneye götürmeye kıyamazdım evde kullanırdım:KK48:

Aldığın kgnin yarısı doğumda gidigor zaten, dikkat ettikten sonra vermemek işten bile değil.. Ben kendime yemek yapıp ısıtamazdım bebeğim hep kucaktaydı, misafirlerin getirdiği hazır kutularsaki tatlıları ağzıma atar dururdum fırsat oldukça:KK43: inş bugünlere geri dönmem..
Ağzından bal damlıyor :) eşim de hastanede bırakcan 10 kilosunu diyor inşallah öyle olur. Tatlı falan yemem umarım öyleyse gitmez

Kilo almamış olman çooook kıskanılacak bir şey ama tabi istifra ile geçirmene üzüldüm geçmiş olsun çok zor ben gebelikte sadece 2 defa istifra ettim mahvoldum seni düşünemiyorum Allah sabrını veriyor çok şükür
Ben hep yedim hiç kusma dim ;) ağlasam mi gulsemm mı. 22 kilo almış bulunmaktayım;) tabi diyetle verdiğim tüm kiloları pirt die hemen alınca 3. Ayda ;)

Kızlar yürümenin bir etkisi oldu; bebeğim çok ama çok hareketli bugün :) tam olarak istediğim etki bu değildi ama hayırlısı :)

Güle güle kullan canım. Moral olur sana bir zararı yok. Çok da güzel olmuş. Benim de eşim ben ne kadar gereksiz görsem de kapı süsünü en iyisi olsun diye tutturdu. kendini daha iyi hissettireceğini düşündüğü için istedi biliyorum ve özel yaptırdık. Daha önce 2 kere doğum katında kaldık. İkisinde de tek süsü olmayan oda bizimkiydi. Birinde hamile kalamadığım için ameliyat oluyordum, diğerinde ise daha acı her odada bir düğün havası varken bizde çok büyük bir hüzün vardı. O sebeple bu defa kapıyı asla boş bırakmam dedi. Önemli olan kendini iyi hissetmen.
Can'ım benim Rabbim sağ salim kavuşturacak bu defa inşallah. Eşlerimiz için de beklemek en az bizim kadar zor aslında biz en azından sürekli hareketlerini hissediyoruz.

Ben hep yedim hiç kusma dim :KK66: ağlasam mi gulsemm mı. 22 kilo almış bulunmaktayım:KK66: tabi diyetle verdiğim tüm kiloları pirt die hemen alınca 3. Ayda :KK66:
Ben hayatım boyunca hep diyet yaptım kiloya çok müsait bir yapım var. Hamilelikte ilk 4 ay da diyete devam ettim kilo almadım sonra yemeye başladım bebeğin kilosu az diye Bi açıldım önünü alamadım dediğim gibi 15 kilodan sonrasını bilmiyorum 56 işe başladım 75i geçmiştir kesin görmek istemiyorum düşer bayılırım

Eşim de hevesli pembe kağıt bardaklar almış hastanede lohusa şerbeti ikram edecekmiş :))

• Beğen
Reactions: 9ay
Doğum yapanlara büyük geçmiş olsun bebekleri güle güle büyütsünler darısı bize Bugün hareketleri az ben de hep stresliyim nst gittim bir şey çıkmadı o anlarda hareket etti bi ara sancı çıktı karnımda az aşağı inmiş buna bağlıdır umarım gelmez diyordum daha gerçekten az kaldı sanırım sanki erkenmiş gibi korktum daha beklemiyorum sanırım ve grip oldum:KK43:

Son düzenleme:
Kizlaaar bittiii cok sukur.. berbat bir sezeryan gecirdim.. acayip agri sizi... ama iyiyiz cok sukur.. darisi basiniza...
Allah anali babali buyutsun insallah. Cok gecmis olsun. Tez zamanda toparlanirsin ins. Işte sezaryen olan arkadaslarima bir yenisi olarak senin dedigin m de eklendi. Sezaryen sonradan cok zor geciyo diyorlar hep
Bn de bugun kontrolum vardi. Bebegim 50 cm 2.960 gr cok sukur. Doktor hala normal diyo ama yarim agizla da biyke giderse 4.000gr olur ve seni normalle zorlamam dedi. Allah'a emanetiz hepimiz.
Medicana da allahin izniyle dogum yapcam. 1.300tl normal 1.600 tl sezaryen dediler. Insallah normal dogururum bebegim icin de bnm icin de en sagliklisi.

Back
X