2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
AmiN canım , zaten bu tarz insanların bir türlü iki yakası bir araya gelmiyor , kalpleri fesat olduğu için kendinden çocuğundan çıkıyor ... Ezik ve kıskanç insanlar , ben o kategoriye koyuyorum :)) muhatap olmayarak en iyi yanıtı veriyorum ama bir yerden pırtlayıp moral bozmayı çok seviyorlar ...
En iyisi. Bu yaşa gelmiş insanları değiştirebilecek değilsin. O yüzden görmezden duymazdan gelmek en iyisi :)

Yok dusunmek degilde tam tersi acaba endiselenmelimiyim diye dusunuyorum sabahtan beri internetten arastiriyorum ama hic bisey bulamadim:63:
Heh o bende de var işte. Tecrübe olmadığı için ne nasıl oluyor bilmiyoruz ne kadar anlatsalar da yaşamadan da anlayamıcaz. Ağrım var acaba doğum ağrısı mı acaba suyum mu geldi. Acaba hareketler azaldı mı vs vs vs. Bu da tedirgin yapıyor evet. Yoksa doğacaksa doğsun tabi :)

Bir dahaki kontrolün ne zaman canım?
En son cuma günü gittim canım 2 gün önce..15 gün olmuştu gideli doktorum başka şehre gittiği için yeni bir doktor buldum ona gittim bu defa ne kadar erken tanışsak o kadar iyi diye..10 gün sonra yine gel dedi

Kızlar ben acayip yorgunum. Çok ama çok uykum var. Hafif karnım ağrıyor. Bacaklarımda hal yok. Sürekli tuvalete gidiyorum. Ellerim kupkuru oldu. Bugün hiç iyi değilim :(

39+2 bugün ve tık yok. :mad: Doğmayacak bence bu çocuk. Geçecek miadı alacaklar zorla :sinirli:
Zaman verdik ama sen gelmedin deriz :) Dün çok yürüdüm, bugün hafif adet ağrısı benzeri ağrı var. Belki işe yarıyordur. Sen de dene istersen?

Ayni durumdayiz malesef gelmeye niyetleri yok galiba :KK51::KK4:

Valla artık hiç sakınmıyorum. Sabah kocam kızımın üstüne yatıyorsun dedi. Dedim eğer üstüne yatılmasını istemiyorsa çıkabilir, benim için hiç mahsuru yok. Gittim pazar düzdüm onları taşıdım. Kovayla su kaldırdım. Girsin artık niyetine

Dr bişi dedi mi sana

Son düzenleme:
[QUOTE="9ay, post: 46696453, member: 354393"

Zaman verdik ama sen gelmedin deriz :) Dün çok yürüdüm, bugün hafif adet ağrısı benzeri ağrı var. Belki işe yarıyordur. Sen de dene istersen?[/QUOTE]
9ay 9ay
Dr tansiyonum çıkmasın diye yürüyüş yapmama sıcak bakmıyor. Bende tansiyon yükselirde sezeryana alırsa diye korkup yürüyüşlere çıkmıyorum ama pilates topunum üzerindeyim devamlı. Youtubeda var olan tüm hareketleri yapmaya çalışıyorum pasif olarak.

İyi yapmışsın canım. Sen anne oluyorsun o da baba, o da anasını ister yanında haklı olarak... Gelsin doğumda yanınızda dursun iki üç gün sonra gider sonra çağırırsınız annenler vs yorulduğunda.. Ya da problem olursa gönderirsiniz..

Benim eniştem ablamın doğumunda tekti, aniden doğum olunca diğer şehirdeki ailesi yola çıktı ama biz aynı şehirdeysik hemen hastaneye toplandık. Enişteme sarıldık vs can ciğer gibiyiz ama ne zaman annesi gelince o zaman eniştem ağlamaya başladı anasına sarılınca. Yani obun desteği de kendi annesi oldu bizim kocaman ailemiz onun yanında olmasına rağmen... (Biraz riskli bi doğumdu, bebeği anneyi kaybedeceğiz diye kprkuyorduk)

Bir de gelse zaten çok durmaycak kaçacaklar, onların eline bu fırsatı vermemek lazım, aen bizi çağırmadın demesinler. Zaten kaçarlwr zoru görünce merak etme..

Bence çok yerinde olmuş kararıb, iyi yapmışsın..
Sağol canım inşallah pişman olmam ben de dediklerini düsundum o yüzden gelsin dedim eksik hissetmesin diye

H history1985 çok iyi yapmışsın arkadaşım eşin için sık biraz dişini o senin için an mutlu anında annesizliğe katlanıyo sende onun için katlanıver ve böyle eşin olduğu için şükret :)) Allah onları başımızdan eksik etmesin
Amin canın inşallah eşim sağolsun anlayışlı ama annesine de çok düşkün inşallah güzel Olur hersey :)

H history1985 iyi yapmışsın bence de. Benim ailemle aynı şehirde yaşıyoruz. Doğumda gelinimize kadar bizden herkes hastanede olur ama kocam yalnız kalacak. Ben ona üzülüyorum. Kv ise hiç gelmekten bahsetmiyor. Ne yapsam bilemiyorum ben de. Kendim çağırsam benim kvde nazlıdır neye alınacağı belli olmaz ben lohusayken o kapris yapabilir. O nedenle çağırma ses çıkmazken kaşınma diyorum. Ama kocam yalnız buruk hissederse diye korkuyorum. Bilemedim yani.
Ben de öyle senin gibi arada kaldım ama onun da hayatının en özel günü sonuçta.lohusa halimle inşallah Üzmez beni

Kv ile ciddi bir problemin yoksa canım en iyisini yapmışsın. O da eşinin annesi sonuçta. Eşine bu şekilde yaklaşmanın sana güzel bir geridönüşü olacaktır eminim. Belki onun ailesi tarafıyla aranızın iyileşmesine vesile olacaktır bu durum. Yaşayıp görmek lazım.
Ben de bir ara çok takmıştım kafayı ramazanda doğacağı için kv ler ailecek bizde kalma planı yapmışlar kv tek kalsa olmaz sahur iftar evde kim hazırlayacak diye sanırım aynı şehirdeyiz gerçi ama :/ :) bu durum beni rahatsız etmişti açıkçası. Çok şükür hiçbir problemimiz yok ama o anki psikolojik durumumdan korktuğum için istemedim. Ben kendi ailemi bile istemedim sakinliği seven bir yapım var :) ama sonra akışına bırakmaya karar verdim. Belki de hiç düşündüğüm gibi olmayacak. Ben istemiyorum diyerek boşuna eşimi üzmüş olcam. O yüzden sen de akışına bırak.
Evet belki de hiç sorun çıkmaz demi iyi yönden bakmak lazım ;)

arkadaşlar merhaba ya benim kaşıntı problemim vardı biraz bugün baktım yani affedersiniz ama vajinada biraz şişlik oluşmuş. moralim çok bozuldu. salı günü kontrolüm var ama acaba beklemeden gitsem mi? şu anda kaşıntı geçti ama şişlk duruyor :(

En son cuma günü gittim canım 2 gün önce..15 gün olmuştu gideli doktorum başka şehre gittiği için yeni bir doktor buldum ona gittim bu defa ne kadar erken tanışsak o kadar iyi diye..10 gün sonra yine gel dedi
Doğumla ilgili filan bir şeyler dedi mi? Çatı muayenesi filan? Benim de önümüzdeki cmtesi. O zaman çatı muayenesi yapar herhalde

Ben de öyle senin gibi arada kaldım ama onun da hayatının en özel günü sonuçta.lohusa halimle inşallah Üzmez beni

Üzecek olan uzaktan telefonla bile üzer, yetişir. Biz ayrı ülkelerdeydik doğum yaptım eşime telde ağlamalar vs teli kapatmazdı:))
Ordan yetişirsi abuk subuk saatte aramalar kameradan bebeği göreyim demeler.. Yapacak olan her türlü yapar. Sütün zehirler bebeği diyordu baba taa oralardan:)) yetişen her yerden yetişiyor..

Sen bebeğinle en özel zamanlarına odaklan. Onun laflarını duyma..

Kızlar ben acayip yorgunum. Çok ama çok uykum var. Hafif karnım ağrıyor. Bacaklarımda hal yok. Sürekli tuvalete gidiyorum. Ellerim kupkuru oldu. Bugün hiç iyi değilim :KK43:

Zaman verdik ama sen gelmedin deriz :) Dün çok yürüdüm, bugün hafif adet ağrısı benzeri ağrı var. Belki işe yarıyordur. Sen de dene istersen?
Bendede bugun adet olcakmis olamiyomus gibi bir ağrı var ve karnim sert bebek hareketli hava yagmurlu evde herkes uyuyo herkesi bi ziplatasim var sancim var diyee :21:

Kizlarrr ben epidural normal diye hastaneye yatış yaptım perşembe akşamı.dr um diyabetten dolayı bebeği daha fazla riske atmak istemedi..ama gel gör ki bi gece fitil ile 18 saat de suni sancı ile hic açılma olmadı..dr um başarısız indüksiyon dedi..sana verdiğim sancinin yarısı ile millet çatır çatır doğuruyor dedi..sen 18 saat 96 lik sancıya bana misin demedin dedi ki gerçekten en fazla nst 70 e vurdu ve 1 cm bile açılmadı..bitik düştüm. Stres e girdim ve kararı bana bıraktı..hala normal diyosan saygı duyarim ve bi 24 saat daha deneriz suni sanciyi dedi..artik ne takatim ne de bebegimin hali kaldı o kadar suni aancidans ve ben epidural sezeryan ile dun ipek kızımı kucağıma aldım.çok şükür Rabbime..kızlar inanılmaz bir duygu..gozyaslarimi durduradim..simdi bi günlük oldu minik tosbam yanımda uyuyor..olmuyorsa zorlamayın kızlar.ben dr uma güvendim ve sezeryan istemeyen ben bugün ayaklandim..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.annelik mükemmel bi duygu..Rabbim.olmayan isteyen herkese nasip etsin..ara ara girip bakıcam bakalım kimler ne zaman pirtlatmis kuzuları..kendinize iyi bakin annecikler..

Benim kafamı epey kurcalayan bi mesele var sülale geniş olunca bi de

Ben çocuğumun fotolarını çekip kimsenin sosyal medyaya atmasını ya da whatsappla fln başkalarına göndermesini istemiyorum

Bi bakıyosun akrabalarından biri "ailemizin yeni üyesi" diye foto paylasıveriyor

Millet fotosunu çekip kendi arkadaşlarına vs whatsapp tan gönderiyor

Ben doğum odasına bir uyarı yazmak istiyorum

"Bebeğimizin fotoğrafının sosyal medya araçlarında (facebook, instagram, snapchat vb) yer almasını ve whatsapp vb aracılığıyla bir başkasına gönderilmesini anne ve babası olarak istemiyoruz, anlayış ve dikkatiniz için teşekkürler."

Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sülale o kadar kalabalık ki hangi birine söyleyeyim böylece herkes görür diye düsündüm

Back
X