2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bend
Benim kafamı epey kurcalayan bi mesele var sülale geniş olunca bi de

Ben çocuğumun fotolarını çekip kimsenin sosyal medyaya atmasını ya da whatsappla fln başkalarına göndermesini istemiyorum

Bi bakıyosun akrabalarından biri "ailemizin yeni üyesi" diye foto paylasıveriyor

Millet fotosunu çekip kendi arkadaşlarına vs whatsapp tan gönderiyor

Ben doğum odasına bir uyarı yazmak istiyorum

"Bebeğimizin fotoğrafının sosyal medya araçlarında (facebook, instagram, snapchat vb) yer almasını ve whatsapp vb aracılığıyla bir başkasına gönderilmesini anne ve babası olarak istemiyoruz, anlayış ve dikkatiniz için teşekkürler."

Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sülale o kadar kalabalık ki hangi birine söyleyeyim böylece herkes görür diye düsündüm
e istemiyorum ya ama bu yazıyı asarsak millet topa koyar:/

Ben çocuğumun fotolarını çekip kimsenin sosyal medyaya atmasını ya da whatsappla fln başkalarına göndermesini istemiyorum

Bi bakıyosun akrabalarından biri "ailemizin yeni üyesi" diye foto paylasıveriyor

"Bebeğimizin fotoğrafının sosyal medya araçlarında (facebook, instagram, snapchat vb) yer almasını ve whatsapp vb aracılığıyla bir başkasına gönderilmesini anne ve babası olarak istemiyoruz, anlayış ve dikkatiniz için teşekkürler."

Sülale o kadar kalabalık ki hangi birine söyleyeyim böylece herkes görür diye düsündüm

Çekildikten sonra paylaşırlar o yüzden çekilmesine izin vermeyeceksiniz.

Bebek çok küçük diyeceksiniz. Zaten hep bebeğin başında siz olacaksınız biri cevini çıkarınxa söyleseniz yanındakiler de duyar.

Biz de bu konuda katıyoz ve kimseye foto çektirmedik. Ziyaretçileri hep uyrdık..

Flaş zaten yeni doğnlara yasak, siz çekerken onu da kapataxaksınız...

Yazılı uyarıları türk milleti kendi üstüne alınmıyor nedense... O yüzdrn sözlü uyarın derim..

Bend

e istemiyorum ya ama bu yazıyı asarsak millet topa koyar:/

Nasil yapacagiz ozaman :/

Çekildikten sonra paylaşırlar o yüzden çekilmesine izin vermeyeceksiniz.

Bebek çok küçük diyeceksiniz. Zaten hep bebeğin başında siz olacaksınız biri cevini çıkarınxa söyleseniz yanındakiler de duyar.

Biz de bu konuda katıyoz ve kimseye foto çektirmedik. Ziyaretçileri hep uyrdık..

Flaş zaten yeni doğnlara yasak, siz çekerken onu da kapataxaksınız...

Yazılı uyarıları türk milleti kendi üstüne alınmıyor nedense... O yüzdrn sözlü uyarın derim..

Hamileligim boyunca bnm bebise sosyal medya yasak deyip durdum ztn millete ama insanlar halen daha anlamiyor ben hamile oldugumu belli eden 1 tane foto atmadim ve atilmasina izin vermedim

Benim huyum boyle
Yoksa hamilelerin fotoloarini gorunce cok hosuma gidiyo bebisleri fln da gorunce hosuma gidiyo da ben kendim paylasimci degilim :)

Siz ziyaretcileri nasil uyardiniz? Sozlu olarak da uyarmamiz gerekecek sanirim

Dogum fotografcim olacak bnm misal ama biz de koymayacagiz fotocu da koymayacak sosyal medyaya foto

Heaaa bende 165 :KK66: ben o 56 yi burda kk de zayıflama yarışmalarında ne kahırla verdim anacim. Ama motivasyon süper oluo.veririz valla. . Zaten ekmek yeme abur cubur yeme gidio kilolar tabı sporsuz asla !! Bebisle o nasıl olur bilmiom. Ben km lerce bisiklet sürerdim. . Neyse marul vs. Yerik çok. Zaten süt yaparmis bol su .. oh mis veririrz kiloları. Bi De ECE ERKEN gibi EMZİRDİKCE verdik Kiloları DİE zayiflama Sırrı verirriz millettee BEBElerimjz Bol Bol EMER İNSALLAHH
ben de 60 kilo ile hamile kaldım 1.67 boy. 36 bedendim.
şu anda 78 olduğumu öğrenince şok oldum. doktor geçen aya kdr gayet iyi kilon abartılı değil diyodu. bu ay analı oğullu şişmişsiniz dedi bu ay bebeğim de 1 kilodan fazla aldı :) güldük baya.

HK77 HK77 gercekten hava ck guzel yatak istirahatim bttigi icin iki gundur gece gundz disardayz dun piknige gttk gece sabah kahvaltiya gttk deniz kenarina bol bol yurudum terldim gldm :) smdi camasr yikaniyo bgn ilk defa kndimi iyi hissediyrm dogum iyiligimi acaba gece hic agrisz uyudum
Oh maşallah canım, ne güzel moral toplamışsın. Bu gazla doğurabilirsin bence de :)))

Nasil yapacagiz ozaman :/

Hamileligim boyunca bnm bebise sosyal medya yasak deyip durdum ztn millete ama insanlar halen daha anlamiyor ben hamile oldugumu belli eden 1 tane foto atmadim ve atilmasina izin vermedim

Benim huyum boyle
Yoksa hamilelerin fotoloarini gorunce cok hosuma gidiyo bebisleri fln da gorunce hosuma gidiyo da ben kendim paylasimci degilim :)

Siz ziyaretcileri nasil uyardiniz? Sozlu olarak da uyarmamiz gerekecek sanirim

Dogum fotografcim olacak bnm misal ama biz de koymayacagiz fotocu da koymayacak sosyal medyaya foto

Ben de senin gibiyim foto paylaşmam. Nazara inanırım ve özel hayatım sonuçta.. Daha hamilr olduğumu bilmeyen arkadaşlarım vardır.

Doğum gotocusu öncesi sonrası örker ayrılır zaten yanınızdan.
Biz hep sözlü olarak uyardık. Bebeğin gözlerine zararlı, biraz büyüsün öyle, aman babası çok kızar, daha krndimiz foto çekmeye kıyamıyoruz hrr gelene böyle şaflar ettik.. Çekmelerine izin dahi vermedik.. Çünkü çekince yüzüne kalp koyup gene paylaşıyorlar..
Bir iki genç mırıldansa da çok ses etmediler biz sürekli herkese aynı mesafede dırunca...

Ben de senin gibiyim foto paylaşmam. Nazara inanırım ve özel hayatım sonuçta.. Daha hamilr olduğumu bilmeyen arkadaşlarım vardır.

Doğum gotocusu öncesi sonrası örker ayrılır zaten yanınızdan.
Biz hep sözlü olarak uyardık. Bebeğin gözlerine zararlı, biraz büyüsün öyle, aman babası çok kızar, daha krndimiz foto çekmeye kıyamıyoruz hrr gelene böyle şaflar ettik.. Çekmelerine izin dahi vermedik.. Çünkü çekince yüzüne kalp koyup gene paylaşıyorlar..
Bir iki genç mırıldansa da çok ses etmediler biz sürekli herkese aynı mesafede dırunca...

Biz de uyaracagiz mecbur napalim ya dedigin gibi fotocumuz var ztn o yeterince cekiyo cekecek fln derim ben

Hayir millet niye bu kdr merakli foto cekmeye ben anlamiyorum

Ben baskasinin cocugunun fotosunu birak paylasmayi cocuga dokunamam bile millet ne rahat

Adim pimpirikliye cikacak

Kizlarrr ben epidural normal diye hastaneye yatış yaptım perşembe akşamı.dr um diyabetten dolayı bebeği daha fazla riske atmak istemedi..ama gel gör ki bi gece fitil ile 18 saat de suni sancı ile hic açılma olmadı..dr um başarısız indüksiyon dedi..sana verdiğim sancinin yarısı ile millet çatır çatır doğuruyor dedi..sen 18 saat 96 lik sancıya bana misin demedin dedi ki gerçekten en fazla nst 70 e vurdu ve 1 cm bile açılmadı..bitik düştüm. Stres e girdim ve kararı bana bıraktı..hala normal diyosan saygı duyarim ve bi 24 saat daha deneriz suni sanciyi dedi..artik ne takatim ne de bebegimin hali kaldı o kadar suni aancidans ve ben epidural sezeryan ile dun ipek kızımı kucağıma aldım.çok şükür Rabbime..kızlar inanılmaz bir duygu..gozyaslarimi durduradim..simdi bi günlük oldu minik tosbam yanımda uyuyor..olmuyorsa zorlamayın kızlar.ben dr uma güvendim ve sezeryan istemeyen ben bugün ayaklandim..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.annelik mükemmel bi duygu..Rabbim.olmayan isteyen herkese nasip etsin..ara ara girip bakıcam bakalım kimler ne zaman pirtlatmis kuzuları..kendinize iyi bakin annecikler..
Canım çok çekmişsin ama kurtulmuşsun sağlıkla kavuşmuşsunuz birbirinize şükür ki

Peki canım epidural mi aldın suni sancı çekern acı hissettin mi

Kizlarrr ben epidural normal diye hastaneye yatış yaptım perşembe akşamı.dr um diyabetten dolayı bebeği daha fazla riske atmak istemedi..ama gel gör ki bi gece fitil ile 18 saat de suni sancı ile hic açılma olmadı..dr um başarısız indüksiyon dedi..sana verdiğim sancinin yarısı ile millet çatır çatır doğuruyor dedi..sen 18 saat 96 lik sancıya bana misin demedin dedi ki gerçekten en fazla nst 70 e vurdu ve 1 cm bile açılmadı..bitik düştüm. Stres e girdim ve kararı bana bıraktı..hala normal diyosan saygı duyarim ve bi 24 saat daha deneriz suni sanciyi dedi..artik ne takatim ne de bebegimin hali kaldı o kadar suni aancidans ve ben epidural sezeryan ile dun ipek kızımı kucağıma aldım.çok şükür Rabbime..kızlar inanılmaz bir duygu..gozyaslarimi durduradim..simdi bi günlük oldu minik tosbam yanımda uyuyor..olmuyorsa zorlamayın kızlar.ben dr uma güvendim ve sezeryan istemeyen ben bugün ayaklandim..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.annelik mükemmel bi duygu..Rabbim.olmayan isteyen herkese nasip etsin..ara ara girip bakıcam bakalım kimler ne zaman pirtlatmis kuzuları..kendinize iyi bakin annecikler..
Canim hayirli ugurlu olsun bebegin. Huzurla mutlulukla buyut ins.

Dogum yaklastikca ben kafayi siyiracagim galiba:KK48:
Simdi de derdim bebegin ilk kimin kucagina verildigi
Sezaryende bebegi onceden cikarip disarda bekleyenlerin kucagina veriyorlarmis iste cocugun dedesine vs

Ya o kadar skntiyi ben cekecem 9 ay ben tasiyacam sezaryen acisini ben cekecem bebegi baskasinin kucagina mi verecekler:sinirli:

Ilk benim kucagima verilsin:sinirli:
Benden once cikarmasinlar beraber cikalim ameliyathaneden:sinirli:

Tamam dogar dogmaz bebegi gosteriyorlar onu biliyorum benim derdim kucaga verilme meselesi

Bu konuda ne biliyorsunuz

Dogum yaklastikca ben kafayi siyiracagim galiba:KK48:
Simdi de derdim bebegin ilk kimin kucagina verildigi
Sezaryende bebegi onceden cikarip disarda bekleyenlerin kucagina veriyorlarmis iste cocugun dedesine vs

Ya o kadar skntiyi ben cekecem 9 ay ben tasiyacam sezaryen acisini ben cekecem bebegi baskasinin kucagina mi verecekler:sinirli:

Ilk benim kucagima verilsin:sinirli:
Benden once cikarmasinlar beraber cikalim ameliyathaneden:sinirli:

Tamam dogar dogmaz bebegi gosteriyorlar onu biliyorum benim derdim kucaga verilme meselesi

Bu konuda ne biliyorsunuz

Sesaryanle bebek doğunxa ya annenin yanında klır anne beek dostu hastanelerde...

Ya da ve çoğublukla yenidoğan hemşresi bebeği yatağında yenidoğan katına çıkatır temizliği aşılarını yokamasını giydirmeiani yapr ve anne odaya gelene kadar da yenidoğan odasından çıkmaz kimseye verilmez.

Hemşire kucağında bebekle filmlerde çıkar sadece..

Meraba kızlar vakitler daraldı ilk alttn muayneyi oldum hic açılmam yok daha. Bebeğim en son 3 kiloydu boyu 50 cm ydi perşembe günü kontrolumuz var. Biz nasıl anlıycaz ya doğum başladığını ya anlamazsak

Herkes anlarsın diyor o sancıyı. Ben de merakla beklemedeyim

Ben de hiç bir yerde paylaşmak istemiyorum bir süre, bakalım nasıl olacak?

Ben decaviti bırakalı; 25. haftada bıraktım :olamaz: cokyemek de yemiyorum. şeker de çıkmadı ama hafif şişo bebişim :)

Ben de bıraktım decaviti. Hiç sevmiyorum ilaç içmeyi

Back
X