- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #39.261
Günaydın kızlar , grubun adını bence gececi Haziran anneleri olarak değiştirelim:)))
vorones
canım sağlıkla kolaylıkla geçebilecek bir doğumun olsun inşaallah ... Ne guzel bende çok özlüyorum artık gelsin diye ama daha küçüğüz biz ,biraz daha bekleyelim :))
@Gizlifidan canım özel hastanede bizdede her gittiğimizde 30. Haftadan beri nst çekiyorlar 2 defa özele çektirdim bügünde ister heralde her defasında 25 .00 tl ekstra olarak veriyoruz maalesef, Üniversite'de bir kere istedi hoca ödeme yapmadık ama zaten muayene ücreti özel hastanenin 8 katı :)))
huriye048
canım seninde inşaallah ilk Bebeğin gibi güzel geçer doğumun , bizleride bilgilendirirsin :)
PembeLokum
genç insan belli oluyor , ben yüksek lisansı dondurdum motive olamam diye :)) oysa sadece tezim kalmıştı , ön kabul seminerini yapmıştım :)) enerji had safhada , ne yaparsan genç yaşta yapacaksın valla , düğünedr giderim Sınavada girerim , maşallah :) sendeki enerjinin 10 da birini alabilirim :))
zeyzey3428
canım dün senin ne hissettiğini anladım kaç haftadır çekiyorsun , ilk defa dün belime ve oradan popoma ılık ılık Ağrı girdi , insanı çok rahatsız ediyor cidden 2-3 defa oldu geçti , eşim hemen panik acile gidelim falan dedi ama dinlemedim , göbekte kasılmam yok , Ağrı geçmezse veya şiddetlenirse gidelim dedim , o da zaten cee deyip geçti :))

@Gizlifidan canım özel hastanede bizdede her gittiğimizde 30. Haftadan beri nst çekiyorlar 2 defa özele çektirdim bügünde ister heralde her defasında 25 .00 tl ekstra olarak veriyoruz maalesef, Üniversite'de bir kere istedi hoca ödeme yapmadık ama zaten muayene ücreti özel hastanenin 8 katı :)))