- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #40.361
Sancılar ne durumda canımÇok rahat bir normal doğum yapmış anne paylaştı bunu başka bir başlıkta hastaneden önerilmiş bende sizlerle paylasayimEki Görüntüle 1842344
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancılar ne durumda canımÇok rahat bir normal doğum yapmış anne paylaştı bunu başka bir başlıkta hastaneden önerilmiş bende sizlerle paylasayimEki Görüntüle 1842344
Ay su dogum csyini okuyamadimEvet okunmuyor ya ekran resmi olarak kaydettim bi daha deneyelim bakalım. Küçük resim olarak ekledim inşallah okunuodur
Sancım yok kuzum ya. Olması mi iyi olmaması mi iyi hiç bilemiyorumSancılar ne durumda canım
Aynen öyle Allah ne yazmışsa oBende normal dogum istiyorum ama bazen de korkiyorum sezeryan mi olsam diyorum. Artik nasibimizde ne ise o olcak.
Canım günlük su miktarını nasıl ayarlayacaksın tutarsan, şeker ve tansiyon da açlık nedeniyle oynar, sen bilirsin ama bence artık sen lohusa bile sayılırsın. Akıntılar nişanlar her an herşey olabilir.
Tabiki tutulmaz, sen artık lohusa sayılırsın. Günler uzun tek öğün beslenme ilr bebeğini tehlikeye atarsın. Bu ibadet olmaz ki..
Ben de tutmak istiyorum ama o kadar süre bebeği aç susuz bırakmak kötü olabilir. Allah izin vermiş kolaylık sağlamış. 2. Trimester olsak yine neyse de son ay bence doktorlar izin vermez. Borç ödemek daha zor ama napalım
Canım beğendiklerim 10 gün sonra gelecek demişti henüz 10 gün olmadı. Sipariş vermedim ben de yani :)
Aynen öyle Allah ne yazmışsa o![]()
Yalancı sancı olabilir canım eğer düzenli değilseHem bel hem karında adet ağrısı çekiyorum ne ola ki ?
Sağol canım dikkat edeyim zamanlarinaYalancı sancı olabilir canım eğer düzenli değilse
Aynenn ya bu yaşıma kadar hep tutunca... Ben Din Kültürü hocamıza da sordum baya bilgili araştırmacı da biri bebeği zorlamanın alemi yok dedi Allah zorlamıyor dedi. İçimiz pek rahat etmeyecek ama seneye inşlh bebişlerimiz de büyümüş olur rahat rahat tutarız inşallahEvet bebeğimi düşünmek zorundayım ama işte huzursuz oldum..
Kontrolden çıktım. 3300 gr olmuş oğlum :) doğum hakkında hiç konuşmadık dedim haftaya gel alalım dedi ben şokneyi alalım diye tepki vermişim :) sezeryan istiyorsan dedi normale engel bir durum yoksa normal istiyorum dedim. Haftaya geldiğinde çatı muayenesi yapalım o halde ona göre karar veririz dedi. Normal derken sezeryan lafını duymak şok etti :) inşallah uygun olur her şey.
Canım Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor. Eğer bir sorun teşkil etmeyecek olsaydı zaten hamilelik de olsa tutmak farz olurdu. Açlığa dayanırsın daha doğrusu dayandım sanırsın ama susuz kalmaman gerekiyor. Kısa bir süre değil çünkü. Nerdeyse 16 saat. Hem o kadar süre aç kalıp birden yemek de tansiyon sıkıntısı çıkarabilir. Bir de son aylar zaten kan değerleri vs düşüyor beslenmene dikkat etmen lazım.Evet bebeğimi düşünmek zorundayım ama işte huzursuz oldum..