2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
3.300 mu masallah yaw :) hahah ay resmen kahkaha attim haftaya gel alalim demis ya doktor :KK70: bana da ansizin dedi haftaya pazartesi gel diye ben şok :KK70: duruyo duruyo son anda söyluyo ya :KK70: normal olursun sen inşaallah
Aynenn şok oldum yaaa hiç beklemediğim bir andı ve normal bir şeyi söyler gibi pat diye söyleyince gözlerim büyüdü:):) ama haftaya filan deyince azıcık kaldığını düşünmek çok heyecanlıydı :)

Oyh öldüm bittim:)
Önce kuaföre gittim maşa, makyaj, french yaptırdım sonra o halimle aöf sınavıma gittim:rolleyes: Sonra geldik eve giyindik ettik çıktık hamile foto cekimi yaptık hava güneşliydi kizımın nasibine :) şimdi de dügüne gidecegiz :rolleyes:
Allahimmm bu ne enerji. Benim markete gidecek halim yok. :(

Aynenn şok oldum yaaa hiç beklemediğim bir andı ve normal bir şeyi söyler gibi pat diye söyleyince gözlerim büyüdü:):) ama haftaya filan deyince azıcık kaldığını düşünmek çok heyecanlıydı :)

Senin yavru doğuma kadar 4buçuk kilo fln olcak herhalde maşallah:rolleyes:
Muayenehane nasıldı

Kizlar grip oluyorum sanirim yaa. Doguma bu kadar az kala :KK43: bebegime gecerse dogunca :KK43:
Hemen sıvıya yüklen canım. Abart bol bol. Sık duş al,bastırmadan atlat. Bebeğe geçmezmiş, emzirirken maske takmak gerekirmiş. Sütün içindeki antikorlar korurmuş bebeği.

Kızlar size bisi soracağım demin otururken bir şey sızıyormuş gibi bir şey hissettim altımdan. Tuvalete gittim günlük pedimin yarısını kaplayan su gibi bir şey gelmiş işaret parmağım büyüklüğünde ıslaklık su mu sızdırıyorum acaba emin olamadim ondan önce de löp diye sari akinti gelmişti. Sizce o gelen şey su mu ? Bazen bir şey akiyormus gibi.

Kontrolden çıktım. 3300 gr olmuş oğlum :) doğum hakkında hiç konuşmadık dedim haftaya gel alalım dedi ben şok :oha: neyi alalım diye tepki vermişim :) sezeryan istiyorsan dedi normale engel bir durum yoksa normal istiyorum dedim. Haftaya geldiğinde çatı muayenesi yapalım o halde ona göre karar veririz dedi. Normal derken sezeryan lafını duymak şok etti :) inşallah uygun olur her şey.
Oyy maşallahh :nazar:ama herşey normalken niye gel alalım dedi ki çatı muayenesi yapmadan:KK64:

Kontrolden çıktım. 3300 gr olmuş oğlum :) doğum hakkında hiç konuşmadık dedim haftaya gel alalım dedi ben şok :oha: neyi alalım diye tepki vermişim :) sezeryan istiyorsan dedi normale engel bir durum yoksa normal istiyorum dedim. Haftaya geldiğinde çatı muayenesi yapalım o halde ona göre karar veririz dedi. Normal derken sezeryan lafını duymak şok etti :) inşallah uygun olur her şey.
Oyy maşallahh :nazar:ama herşey normalken niye gel alalım dedi ki çatı muayenesi yapmadan:KK64:

Senin yavru doğuma kadar 4buçuk kilo fln olcak herhalde maşallah:rolleyes:
Muayenehane nasıldı
Aynen tosuncuk olacak herhalde. O da gözümü korkutuyor nasıl çıkacak diye :) ama en son 2900 grdı. Hesap yapınca haftada ortalama 170gr filan oluyor. Böyle giderse 4e yakın olur.
Muayenehane mi. Orada daha ilgili. Yani tansiyon ölçtü ödeme baktı kilomu ölçtü. Hastanede bir gün bile bakmadı bunlara. Yine renkli ultrasonla bakıp foto verdi ama benim sıpa yine elini yüzüne kapatmış yine göremedik düzgün :) Kasvetli geldi biraz ilk apt a girince ayy ne burası dedim :):) tahlil işleri problem olduğu için hastaneye gideceğim bir dahakine :) şimdi tahlil istemedi.
Plt yani trombositi sordum. 25binlere düşmediği sürece problem yok dedi.

Kızlar bi de sağlık bakanı açıklama yaptu geçen gğn sezeryana asla müsade etmicez diye ama doktorlar 41-42 beklemek istemiyor çok gerildim ben bugün normale odaklanmıştım

Aynenn ya bu yaşıma kadar hep tutunca... Ben Din Kültürü hocamıza da sordum baya bilgili araştırmacı da biri bebeği zorlamanın alemi yok dedi Allah zorlamıyor dedi. İçimiz pek rahat etmeyecek ama seneye inşlh bebişlerimiz de büyümüş olur rahat rahat tutarız inşallah

Canım Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor. Eğer bir sorun teşkil etmeyecek olsaydı zaten hamilelik de olsa tutmak farz olurdu. Açlığa dayanırsın daha doğrusu dayandım sanırsın ama susuz kalmaman gerekiyor. Kısa bir süre değil çünkü. Nerdeyse 16 saat. Hem o kadar süre aç kalıp birden yemek de tansiyon sıkıntısı çıkarabilir. Bir de son aylar zaten kan değerleri vs düşüyor beslenmene dikkat etmen lazım.

Aynen ama insan bi tuhaf oluyor işte..bi de sonradan tek başına tutmak var:işsiz:

Kızlar sanırım su sızıntısı var günlük pedim yariya kadar ıslanmış simdi de hafif hafif siziyo. Sanki adet olmuşum da o akiyormus gibi geliyor ama su kilodum ıslanıyor ama çok değil hafif hafif. Sizce ciddi su mu sızdırıyorum ?

Kızlar sanırım su sızıntısı var günlük pedim yariya kadar ıslanmış simdi de hafif hafif siziyo. Sanki adet olmuşum da o akiyormus gibi geliyor ama su kilodum ıslanıyor ama çok değil hafif hafif. Sizce ciddi su mu sızdırıyorum ?
Bende de hep o korku suyum gelir de anlamazsam ... biraz yatıp kalkınca da geliyorsa su diyorlardı kızlar ama ben de bilmiyorum cnm

Back
X