2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sana yazdığımı okudun mu canım? Adet sancısının 10 kat fazlası oluyor :) Ama dirayetli olursan dayanılıyor. Yanında bir de sana cesaret veren biri olmalı. Ağrıların sağlıklı ve doğal olduğunu düşünmek, seni bebeğine yaklaştırdığını düşünmek işe yarıyor.
Okudum tatlim annem giricek dogumuma insallah. Dayanirim Allah in izniyle o sancilara. Dedigin gibi yavruna kavusmayi dusunmek insana guc verir

Amin canım çok sağol.
Allah ablana da bir daha asla evladıyla ilgili acı yaşatmasın inşallah. Kimseye yaşatmasın. Bana da doktor 40 haftalık bir doğum bundan zor olmayacak dedi. Biraz ona güveniyorum sanırım. Ben de maalesef aynı hastane ve aynı doktorla doğum yapacağım. Sadece farklı oda ve farklı hemşire ayarlayabildim. Eski kötü anılarımı silip inşallah yerine güzelini yazarım
Amin canım allah düşmanımın başına vermesin gerçekten hem acılı hem de çok üzücü bir süreç. Allaha şükür ki rabbim kucağınızı boş bırakmadı. Allahım herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah

Yürüyüş çok iyi diyolar normal doğum için ama ben yüeüyemiyorum:KK43: Nasıl yapıyosun perine masajını?
Ben de yürüyemiyorum ama 2 kat merdiveni günde 4 kez inip çıkıyorum. Perine masajını da zeytin yağı sürüp yapıyorum u çizer gibi. Biraz bastırarak. Dün ilk yapışımda biraz acıdı. Bıgün daha iyiydi.

Ben de yürüyemiyorum ama 2 kat merdiveni günde 4 kez inip çıkıyorum. Perine masajını da zeytin yağı sürüp yapıyorum u çizer gibi. Biraz bastırarak. Dün ilk yapışımda biraz acıdı. Bıgün daha iyiydi.
İnşallah faydalı olur.. yarına randevu aldım ben de..acaba çatı yapıcak mı çok heyecanlıyım..

Ben de yürüyemiyorum doktorum da bir hafta daha dur sonra yürüyüş yaparsın dedi. Benim oğlan baya aşağıda yürürken içimden bir şeyler çıkacak gibi hissetmem de ondanmış. Haftaya çarşamba da Allah izin verirse çatı muayenesi yapacak. Sabah erken yapıyormuş benim doktor belki sizinki de öyledir ona göre randevunuzu alın :)
Ben yürüdükçe sağ kalçama bişey batıyor sanki .. basamıyorum sağa:KK43: Niye ki sabah erken

Onların dinlenebileceği bir ortam yok mu? Zor olabilir senin için. Onlar bi gün daha idare ederler. Sen iyi hisset de. Doktorun ilgisi filan nasıldı?

Bu hastanenin odalari guzel de refakatci kalan kisi icin yatacagi yer biraz kucuk bi de suit oda oldu bizimki esim diger odada ama iste ayaklari sigmi¥or yattigi yere ehehe:))

Doktorumuz dogumdan once geldi odaya konustuk dogumdan sonra da geldi bebegi gordu opmek yasak dedi:)) sonra da sabah kontrole geldi bebegi yan yatirin sirt ustu degil dedi sen de her emzirme.oncesi sonrasi goguslerini pecete islatip sil dedi ben sutum yok dedim mama verilecek dedi yoksa sarilik olurmus oyle cnm bu kdr haturliyorum ama hemsireler ebeler fln cok tatli hele ameliyathanedeki anestezi uzmani ve teknikeri de cok tatliydi Allah onlardan razi olsun cok zor bi ameliyatim oldu ameliyatta sohbet ettik genelde ama iste bn cok anlatmak istemiyorum burda ben kotu etkileniyodum yazilanlardan o yuzden, bnm kalpten dolayiydi skntilarim ama olsun, bebegimi kucagima verdiler tentene temas yaptik fotolarimizi cektiler foto harika olmus bastirip buyuk cerceve yapacagim

Bu arada 1 gecelik 3 pijama 4 atlet zor yetti bi gece daha kalirsak napariz bilmiyorum emzirme atleti kullanmayin dediler ama ben hep oyle aldim neden olaraj bebegi ciplak tenine yatiriyolar o nedenle yani ustunu tamamen siyiriyolar emzirirken depend hasta bezi cok ise yaradi hep onu kullandim ustelik dikisimi de kapatiyor ama rahatsiz etmiyor bebegin alt degisme bezlerini kendi altima serdik hep :KK70: bebek icin 2 hastane cikisi anca yetti bir de yedek 2li takim almistim 2 zibinla fln anca yetti bebege ayri corap almayi unutma surekli eldiveni sapkasi yere dusuyor bi daha giydirmiyorum ondan cok gerekiyor

Sutum gelmedigi icin pompa aldik gogus ucu cikarici aldik caylar aldik damlalar aldik kalkan aldik e bebekte eşim her gun :KK70:

Hastane mama veriyor gogus ucu yaralari icin krem de veruyor

Bebege 3 battaniye yetmedi havluyu battaniye yaptik dusun ben anlamiyorm nasil bu kdr batiyo her yer

Yetmiyo ya gece kaloyosan yetmiyo ki ben 2 valizle geldim :KK70:

Ay bi de kulak tikayici ve goz bandi cok isime yariyor bebek uyudukca ben de uyuyorum cunku uyumazsam sutum gelmezmişş

Ebe geliyor bebegimi koynuma yatiriyor biz ana kiz uyuyoruz beraber (annem gozetiyo tabi bizi)

Mememi de minciklamayan kalmadi hastane seferber oldu sut gelsin bebek tutsun diye :KK70:

Son düzenleme:
Mouse Mouse canim seninle ayni durumdayim uzaniyorm bsy yok ama ayaga kalktigimda belimde hafif agri ve karnim gurul gurul ve ishalim sabahtan beri.. ne acaba bu durum bnde bilemedim.

Kizlar merak edip yazan herkese cok tesekkur ederim. Dun gece yatistan sabah 10.30 a kdr kendi sancimla oldum oldum dirildm acilma sadece 4 cm oldu ve ben artk canimdan bezmis arsizlasmis bi halde sabah saat 11 de spinalle kizcemi kucahima aldm.
Doktorum suni verelim normali dene dedi ama bn her sancida kendimi duvardan duvara attim. Her cati muayenesinde aklii kacircak gibi oldum.
Annem kaynananm esim ben hepimkz perisan olduk. Aglamaktan artk dayanamadm.
15 dk da kizimi aldm yanima 3900 51 cm dgdu prensesim suni alsam bile doguramazdm. Insallah normal nekleyenelr bnm gbi olmazlar bnm tecrubem biraz agir oldu. Korkutmak amacli yazmiyorum yanlis anlamayin hepinize kolay dogumlar diliyorun.
E
geçmiş olsun canım gözün aydın bayağı sıkıntı çektin ama sağ salim kavuşmuşsunuz önemli olan o. Rabbim analı babalı hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin.

Mouse Mouse canim seninle ayni durumdayim uzaniyorm bsy yok ama ayaga kalktigimda belimde hafif agri ve karnim gurul gurul ve ishalim sabahtan beri.. ne acaba bu durum bnde bilemedim.
Bilmiyorum canım ama ben biraz fön makinası ile ısıttım kendimi pikenin altında biraz iyi geldi
Fazla hareket etmek istemiyorum uzanıyorum
Arkdaşın dediği gibi doğuma hazırlık olabilir
Takip et sende

kızlar bende doğumuma 10 gün kala yatmadan önce genital bölgeme sürdüm hastaneye gittiğimde açıklığım 5 cm di kolay açılmıştı tabi allahın izniyle bzm akrabada hacdan almışlar fatma anamızın eli diye çiçek var onu kaynatmış sancısı olduğunda içmiş bir süre sonra çocuk kendiliğinden çıkmıştı rabbimin yanında neler yok herkese hayırlı doğumlar

Bilmiyorum canım ama ben biraz fön makinası ile ısıttım kendimi pikenin altında biraz iyi geldi
Fazla hareket etmek istemiyorum uzanıyorum
Arkdaşın dediği gibi doğuma hazırlık olabilir
Takip et sende
Bn zaten sicak tutayim kendimi derken ter basio atiyorm ustumdekileri hemen ay nolcak bizim bu halimiz Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah

Kızlar bu doğum çayından içen var mi yaptım içiyorum 1 litre su ile yapılıyor 5. Bardagimi içiyorum ama henüz bir etki goremedim. Bu çayı içenler ne zaman etki görüyor sizce ?

Hepimiz üşüttük mü ne Mouse Mouse K kocasinasik :) Benim de karnım ağrıyor. Kalktım çorap giydim. Bebek de aşırı hareketli. Bir insan akşam 18:30'a kadar sakin, ondan sonra gece yarılarına kadar deli gibi olur mu?
Bu havalar da üşütmek mi ;) ay yok dogum belirtisi olsun artik canim.. bnm oglan da bugun baya bayaaa hareketliydi sanki hic gelmek istemio gibi onceki gunlerde hareket etsin diye beklerken bugun yordu hareketleri beni ;)

Back
X