- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #41.741

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o kdr önemli değildir bu kanama. öyle olsa doktor tekrar kontrol edip problemi çözmeye çalışırdı. bnm de kontrol esnasında olmadı ama doktor bugün biraz kanaman olursa evdeyken vs. korkma dedi. orayı zorladıkları için normalmiş. 2 gün boyunca ara ara turuncu renkte geldi. toplam 5 6 kez oldu okdr. ağzrım vs yok bebek gayet hareketli. bakalım salıgünü kontrolde ne diyecek.Kızlar bugün kontrolüm vardı. 38+3 olduk bugün ve dr çatı muayenesi yaparken bir anda kanamam oldu. Dr da şaşırdı, hiç böyle birşeyle karşılaşmadım dedi. Sonrasında ultrasonda bebekle ilgili herhangi bir sorun yok dedi. Nst'de az da olsa sancım çıktı. Hatta 2 kez nst'ye bağlandım... Muayeneden sonra kanamam tekrarlamadı. birkaç saat hastanede bekledim.. o arada doğum odalarını filan gezdim.. şimdilik acil bir durum yok dedi dr, eve geldim.. Üstünden 4-5 saat geçti, kanama yok.. çok hafif kasık ağrılarım var ama çatı muayenesi sonrası bu ağrıların olduğundan bahsetmişti bazı arkadaşlar...
Bi yandan panik olacak bir durum yok diye düşünüyorum, bir yandan acaba çok mu rahat davranıyorum bu kanama ciddi bir şey olabilir miydi diye düşünüyorum...
Allah yardımcımız olsun. Her bünyenin farklı reaksiyonlar göstermesi, her doğumun kendine has bir sürecinin olması çok zor. İnsan hep, aynı şeyleri yaşayan birileri var mı diye arıyor ama hiçbirimiz birbirinin aynı durumlarla karşılaşmıyoruz. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...
bunlar silikon meme ucu olarak da geçiyor, meme ucu pek çıkıntılı olmayanlar emzirirken kullanıyor bildiğim kadarıyla. göğüs kalkanı farklı birşey bunun şekli meme ucu gibi, göğüs kalkanı ise daha yuvarlak memenin üst kısmına gelen kısmı delikli hava alsın diye alt kısmına gelen kısmı delikli değil akan süt toplansın diye. yani ben böyle gördüm yanlış bilmiyorumdur umarım.Ney kac oldu cnm bebis kac gunluk oldu diye soruyosan pazartesi dogdu 5 gunluk oluyo sanirim
Ben korktum ya kurtaja grmeden once de cok aglamistim sulu gozum epey
Benim aldigim isim olarak meme kalkani degil de gogus ucu koruyucu diye geciyor philips avent aldim Eki Görüntüle 1845593 dedigin gibi cok kalin bebegim zorlaniyo sanki esimi eczaneye gonderdim bunun incesinden bulsun diye
Al mutlaka lansijoh meme ucu cikarici ve gogus ucu koruyucu pahali seyler degil ztn lazim oluyo
Gogus pedi ile koruyucu farkli seyler koruyucu silikon emzirmeni sagliyor meme ucun yoksa cok yara ise cok aciyor ise
Sabah 10 gibi gittik hastaneye dr 11.30 dedi bn erteleye erteleye 13te girdim:)))
canım bildiğim kadarıyla senin aradığın ürün göğüs kalkanı olarak geçiyor, philips avent göğüs kalkanı yaz nete görürsün resmini zaten şekli meme ucu gibi değil yuvarlak, göğüsleri korumak için kullanılıyor yara falan olunca kıyafete vs temas etmesin diye. üst kısmı delikli hava alması için, alt kısmı deliksiz süt sızarsa biriksin diye.PembeLokum emzirmek için istemiyorum canım aslında, meme ucum tam tersi büyük, emzirdikten sonra rahatlaması için hava alması için istemiştim, o zaman o ürün başka ürün oluyor galiba di mi. Galiba
zeyzey3428 yazmıştı
![]()
birde kullananlar süt birikince eğilince falan üstteki deliklerden akmasın diye göğüs pedini katlayıp bunun içine koyuyorlar, ped sütü emiyor bild kadarı ile.canım bildiğim kadarıyla senin aradığın ürün göğüs kalkanı olarak geçiyor, philips avent göğüs kalkanı yaz nete görürsün resmini zaten şekli meme ucu gibi değil yuvarlak, göğüsleri korumak için kullanılıyor yara falan olunca kıyafete vs temas etmesin diye. üst kısmı delikli hava alması için, alt kısmı deliksiz süt sızarsa biriksin diye.
Bizi 7de çağırdı ya :/ o sırada muayene zamanı. 11 30da muayeneleri bitene kadar bekletecek mi acaba :/Ney kac oldu cnm bebis kac gunluk oldu diye soruyosan pazartesi dogdu 5 gunluk oluyo sanirim
Ben korktum ya kurtaja grmeden once de cok aglamistim sulu gozum epey
Benim aldigim isim olarak meme kalkani degil de gogus ucu koruyucu diye geciyor philips avent aldim Eki Görüntüle 1845593 dedigin gibi cok kalin bebegim zorlaniyo sanki esimi eczaneye gonderdim bunun incesinden bulsun diye
Al mutlaka lansijoh meme ucu cikarici ve gogus ucu koruyucu pahali seyler degil ztn lazim oluyo
Gogus pedi ile koruyucu farkli seyler koruyucu silikon emzirmeni sagliyor meme ucun yoksa cok yara ise cok aciyor ise
Sabah 10 gibi gittik hastaneye dr 11.30 dedi bn erteleye erteleye 13te girdim:)))
PembeLokum emzirmek için istemiyorum canım aslında, meme ucum tam tersi büyük, emzirdikten sonra rahatlaması için hava alması için istemiştim, o zaman o ürün başka ürün oluyor galiba di mi. Galiba
zeyzey3428 yazmıştı
![]()
bunlar silikon meme ucu olarak da geçiyor, meme ucu pek çıkıntılı olmayanlar emzirirken kullanıyor bildiğim kadarıyla. göğüs kalkanı farklı birşey bunun şekli meme ucu gibi, göğüs kalkanı ise daha yuvarlak memenin üst kısmına gelen kısmı delikli hava alsın diye alt kısmına gelen kısmı delikli değil akan süt toplansın diye. yani ben böyle gördüm yanlış bilmiyorumdur umarım.
Cnm ben hipp Natal çay aldım bi de netten araştırdım neler sütü çoğaltir diye not aldım onları ibrahim Saraçoğlu nu dinledim özellikle dereotu incir taze üzüm sade madensuyu taze beyaz dut rezene çayı çilek arttiran yiyecekler.özellikle bir numara incir ve taze üzüm iki numara da dereotu var.bu yiyecekler aynı gün içinde tuketilmeyecek 2 gün birini diğer iki gün diğerini kullaniyosun.Planlı sezeryan olanlar süt için ne yaptınız acaba? Pztesi olcam ben de ya sütüm gelemzse telaşı başladı. Öncesinde yapabileceğim bir şey var mı
Bizi 7de çağırdı ya :/ o sırada muayene zamanı. 11 30da muayeneleri bitene kadar bekletecek mi acaba :/
Kızlar, doğum yapanlarPembeLokum bu meme kalkanı hangi marka aldınız. Biraz anlatsanıza, memeyi korumak için kullanıyoruz ama süt de bunun içine mi akıyor. O halde ped yerine bunu mu kullanacağız yani. Alsam mı almasam mı bilemedim. Bir de aventin in kocaman diğerleri minik, hangisini almalı.
Yok olmadi daha bekliyom hayirli olsun canimm :) cok sevindim senin adina. Simdilik sknti yok ama gelmeye niyetide yok sipanin ayrilmiyo benden. Bekliyoz.canim iyiyim ben 2 hafta önce dogum yaptim su azalmasti son haftalarda. sen nasilsin ne yapiyorsun? ara sira ugruyorum buraya ama bizim eskiler hep face grubunda. senin dogum daha olmadi dimi? nasil gidiyor?
Canim hayirli olsun cok sevindimm :) rabbim sana vatana hayirli evlat eylesin. ben beklemedeyim hala bakalim hayirlsii..cnm cok haklisiinnn hic ugramiyorum buraya, ben pzt gunu dogum yaptim, masal kizim ve ben cok iyiyiz allaha sukur :) simdi onunla geciyor tum zamanim .. sen nasilsinnn??
Kontrolun ne zaman canım ? Bak ben de hala beklemedeyim sıkma canını daha vaktin varCanim hayirli olsun cok sevindimm :) rabbim sana vatana hayirli evlat eylesin. ben beklemedeyim hala bakalim hayirlsii..![]()
Okudum cnm Allah yardimcin olsun belki de meleğin doğmuştur bileYarın sabah sezeryana giriyorum benim ve oğlum için ayetel kürsi okurmusunuz arkadaşlar heyecanlıyım. Son insülinimi vurdum bu gece.. Allahın izniyle sağ salim kucağıma alırım inşallah kazasız belasız..
Gözün aydın cnm Rabbim sağlık sıhhat versin inşallahGünaydın kızlar. Şükürler olsun 40+3 te kavuştuk biz de oğlumla. Gece uyurken aniden suyum geldi hemen hastaneye geldik 5 cm.açılma varmış nstye bağladılar sancilarim120 ye vuruyordu ama.bebek ters olduğu için mecburen sezeryana alındım. Çok şükür iyiyiz bebisler gelmek istediği zaman geliyor stres yapmayın evet acı çektiğim canimin yandığı anlar oldu ama hepsi geldi geçti rabbime binlerce kez şükürler olsun size de hayirli doğumlar diliyorum kızlar