Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Canim havanın aşırı sıcak oldugu günler benimde başım hep agriyor. Bugun bende agriyla uyandım. Parol zararli degil hamilelikte kullanmak istersen.
Ama migren taşi var daha once de tavsiye etmistim ben onu kullaniyorum bas agrilarinda ilacsiz o da kesiyor en azindan bayagi bir hafifletiyor. Bir bak ona istersen.
Neeee migren taşımııı ve ben duymadım görmedim mi hiç bir yerdeee :KK57: ya ben iki haftadır baş ağrısıyla yaşıyorum uykumdan bile baş ağrıısyla uyanıyorum zaten migrenim de var. Zorluyordu benii bakayım bir ben de

Canim havanın aşırı sıcak oldugu günler benimde başım hep agriyor. Bugun bende agriyla uyandım. Parol zararli degil hamilelikte kullanmak istersen.
Ama migren taşi var daha once de tavsiye etmistim ben onu kullaniyorum bas agrilarinda ilacsiz o da kesiyor en azindan bayagi bir hafifletiyor. Bir bak ona istersen.
Aşkım migren taşı ne ilk defa duydum hızlı kesen bişey mi?

Yaa sorma okumak iyi mi kötü mü çözemedim içim rahatlayacağına daha da panik oluyorum bazen diyorum okumıyım hiç ama tutamıyorum kendimi 😄😄 haha bişey olmaz be ne insanlar görüyorlardır boşversene sonuçta on kere de hamile olsak hepsi farklı olabiliyor illa sormak lazım. ama sen yine de bekle bence 😄😄
Hayatım valla hazırlıklı olayım diye okuyorum genelde ama sonra psikolojik mi ne bakıyorum bende var 😄 beklicem bebiş haklısın. böyle böyle kendimi de alıştırayım sakinliğe

suuuduru68 suuuduru68 canım hiç canını sıkma, herkese kalbi gibi bir hayat dile, en güzel duam, kimin kalbi nasılsa öyle bir hayatı olsun 💐 senin çocuğunu senden daha iyi kimse bilemez, en iyisini sen biliyorsun, bir anne her zaman çocuğunu en iyi tanıyandır, boşver, herkesin aklı kendine deseydin, çok bilmiş olduğunu düşünenler gerçekten yoruyor, sana kocaman sarılıyorum 🥰 hiç üzülme
çok tatlısın ya gercekten🥰 bu yazdıkların hep aklımda olcak bende kocaman sarılıyorum sana canım❤️
Buralar kaynamış baya mesafe her şeydir, ben hala anneme hamile olduğumu söylemedim abimle zaten hiç konuşmuyoruz bazen kan bağı can bağı olmuyor zorlamak sadece insanı yıpratıyor varlığı zarar verenin yokluguna alışması zor değil
benim gibi yakın şeyler yaşayam nekadar cokmuş grupda, evet canım mesafe koycam bende kendi küçük hayatımda çok mutlu olmaya bakcam🥰🙏🏼
Canım sıkma canını bu kadar kardeşlerin sonuçta bazen samimiyeti başka şeyle karıştırabiliyorlar kötü niyetli olmadıklarına eminim. Kendince şaka gibi onlar için sen takılma zaten cevaplarını vermişsin öyle içinde karartma 🌸

Canım üzme onlar o kadar sık oluyor ki hepside geçiyor ilerleyen haftalarda kalpte parlaklık beyinde kist böbrekte genişleme gibi şeyler çok çıkıyor bu haftalarda bebişin gayet iyi emin ol 💕

Ben içiyorum canım doktor ağrın olursa kullan demişti normalde çok etki etmeyen parol hemen geçiriyor hatta
yok canım şakayı gercekten çok seven biriyim bu aralık grubundaki bi kacı beni bilir,
kardeşlerimin konuşutuğu ciddiydi şaka değildi. ama sıkmıyorum bugün yeni bir gün ve uzak durmayı düşünüyorum hepimiz için daha sağlıklı. hatalarını bilsinler zaten o anda pişman oldu kız kardeşim ama artık gec🤷🏼‍♀️

Kızlar bir de bu ay mide bulantılarım azalınca 3 kilo almışım doktorum biraz laf söyledi .Dikkat et boyun uzun irisin 20 kilodan fazla alıyor bu tarz gebelerim dedi 🥲 bakalım pilatese başlayayım diyorum bir de şekerli gıda yemeyeceğim inşaalllah

Kızlar isimler belli değil mi hala. Tablomuza yazalım isimleri de 😍
Ay isim konusunda çok kararsısız😅 bebişimiz kore-türk melezi olacak çift isim istemiyorum iki dilde ortak isim arıyoruz yada türkçe/korece kökenli iki dilde söylemesi kolay olan 😂 aysu, mina, ayla, jisoo, hayoon, hana böyle şeyler düşündük henüz net değiliz düşünme aşamadındayız 😂 önerilere açığım

Aşkım ben işte erken değilmi dediğimde yok bebeğin küçük değil dedi, 4 gün falan önden gidiyor
Tamam işte canım önden gittiği için sen onu 21+ olarak düşün. Zaten 21+ lar da 22.haftanın içindesin demek oluyor. Doktorunun vardır bir bildiği, senin için rahat olsun 😇

Çok guzel olmus ellerine saglik canim🥰
sen kolay kucuk bebekten başla hemen elin alışır

pufyy ip cokta kolay oluyor canim bende ogluma sarıyla yapmştm cok guzel oldu
Canım sen nerden bakıp yapıyorsun sayıları falan nasıl ayarladın?

Kızlar bir de bu ay mide bulantılarım azalınca 3 kilo almışım doktorum biraz laf söyledi .Dikkat et boyun uzun irisin 20 kilodan fazla alıyor bu tarz gebelerim dedi 🥲 bakalım pilatese başlayayım diyorum bir de şekerli gıda yemeyeceğim inşaalllah

Canım benim akşamları yine oluyor bulantım daralıyorum hiç yemek yiyemiyorum, kabullendim ama böyle geçecek bu süreç diyorum 1 kilo 300 gr aldım şimdiye kadar 17. haftadayım işte, yemek de yiyemediğim için enerjim olmuyor maalesef ki hiç ne spor yapacak halim kalıyor ne başka bir şey

Canım korumaya alabilirsin kilonu ben günlük yürüyüş egzersiz yapıyorum sadece arada çok Canım çekerse dışarıdan bir ögünlük yiyip tekrar dengeliyorum

Kızlar bu arada yarın devlette bir randevu aldım doktorda baya iyi birde onun görüşünü almak istiyorum çünkü doktorum randevu yu 4 hafta sonraya verdi o zaman a kadar beklemek istemiyorum ufak ufak indirimli ürünler oluyor almak istyrm bu arada aranızda otomatik sallanır beşik düşünen var mı çok kullanışlı olur diye düşünüyorum şuan sepetimde

Bi bakayim canim duymamıştım onu çok kötüyüm ya su içsem çıkarıyorum afedersin dün akşamdan beri bisey kalmadı midemde bebis beslenir yine de dimi

Ay isim konusunda çok kararsısız😅 bebişimiz kore-türk melezi olacak çift isim istemiyorum iki dilde ortak isim arıyoruz yada türkçe/korece kökenli iki dilde söylemesi kolay olan 😂 aysu, mina, ayla, jisoo, hayoon, hana böyle şeyler düşündük henüz net değiliz düşünme aşamadındayız 😂 önerilere açığım
Ayla daha iyi geldi kulağıma :KK24:

Neeee migren taşımııı ve ben duymadım görmedim mi hiç bir yerdeee :KK57: ya ben iki haftadır baş ağrısıyla yaşıyorum uykumdan bile baş ağrıısyla uyanıyorum zaten migrenim de var. Zorluyordu benii bakayım bir ben de

Aşkım migren taşı ne ilk defa duydum hızlı kesen bişey mi?
Kızlar ben daha önce de önermiştim aslında gözden kaçtı belki de 🌸
Migren taşı mentol taşı diye de geciyor. Eczanelerde aktarlarda oluyor. Herhangibir olumsuz etkisi yok ben eczaneye de sormustum hamilelikte kullanılıyor mu ben kullanıyorum diye evet kullanabilirsiniz dediler. Nette de satiliyor hatta. Sizde yine sorun.

Agri geldiginde alın cevresine sürüyoruz sac diplerine daha yakin olan kısma, gozlerinize yakin cok sürmeyin sulandiriyor azcik🙃 bayagi bir sogutuyor serinletiyor. Şakaklar burun ucu ve birkac migren noktasi var netten bakarsaniz oralara uygulayin. Etkisi gectikce tekrar tekrar sürün. Epey hafifletiyor. Tabiki bir ilac mucizesi beklemeyin ama dogal yolla aşırı agriyan bir bas agrisini epey hafifletiyor. Hafif olani da genelde geciriyor.
Ben burnum tikaninca nefesim daralinda da kullanıyorum burun ucuma sürüyorum cok faydalı.
Zamanında c.vid döneminde nefes alamadigimda bunun sayesinde nefes alıyordum.
Bir bakın. Şifa olsun 💗💗💗

Bi bakayim canim duymamıştım onu çok kötüyüm ya su içsem çıkarıyorum afedersin dün akşamdan beri bisey kalmadı midemde bebis beslenir yine de dimi
Canım kıyamam sende de migren mi var ? Üste de yazdim detaylı. Bir bak al migren taşı bence.
Birde kafani soguk suyla islat. Enseni tam tepeni. Bunlar fayda sagliyor bas agrisina. Ben baya fıskiye altina tutuyorum banyoda boyle cok agriyinca. Buz gibi su da epey iyi geliyor. Hava sicak ya ekstra risk altindayiz biz hamileler.
Süt falan ic kuzum. Bebis beslenir sen merak etme. Serin ama faydali seyler tuketmeye çalış. Soguk Süt, meyve, yogurt bunlari ye hic degilse hem miden de karışmaz. Cok gecmis olsun canimm.
Birde karanlıkta biraz uyumaya çalış. Odani yada karartabilecegin nere varsa cek perdeleri uyku bandı tak veya sessizce biraz uyu. Iyi gelecektir. Migren atagindan bahseder gibisin çünkü.

Tansiyonuna bak birde 🌸

Back
X