2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen taa bizden başka kimse kalmadı gibi bişey:) sen yine benden 7 gün öncesin..gerçi bu bebişlerin işi belli olmuyor:)

Bebislerin isi belli olmuyo baksana :) 37 de doğuran var. 40 bitecek 6 gun sonra benim icimde hala. Doguramicam sanıyorum artik umutlarım sönüyor. Ne bir sancı ne bir işaret yok tik yok :) 41 i beklemez inşallah :)

Mrb kızlar,
Ben de ne zamandır fırsat bulup yazamadım. Geçmişi okuyamadım. Doğum yapan annişlerimizi tebrik k ederim. Doğum bekleyenlere de allah bir avazda kurtarır inşallah.
Ben de geçen perşembe sabahı doğum yaptım. 37+2 de sabah 5 te suyum geldi. Spinal anestezi ile sezaryen oldum. İlk doğumum epiduraldi. Hangisi daha iyi derseniz bana ikisi de yan etki yapmadı diyebilirim. Fakat epiduralde katater den ağrı kesici veriliyordu o çok etkiliydi. Spinalde kabadan vuruyorlar geç etkiliyor. Merak edene sonra detaylı yazarım ikisinin farkını kızlar Tabi doğum sonrası eve gelince ikinci sezaryenin daha zor olduğunu anladım o ayrı konu. Bebepim 2200 gr doğdu biz daha küçük umuyorduk. Çünkü ilk oğlumda usg ölçümlerinde söylenen kilodan zayıf doğmuştu. Bunda tam tersi oldu. 2075 gr demişlerdi. 2 kilo altı olursa kuveze alıbır diye korkmuştuk. Korktuğum gibi olmadı şükür. Kuveze de girmedi ama düşük ağırlıklı bebeklerin çoğunda görülen hazımsızlık sorunumuz çok var. Gaz sancısı geceleri bebeyi mahvediyor. Sütüm geldi şükür ameda nın süt sağma makinesini kiraladık. Onunla geldi. Yanında dermomommys krem testerları verdiler. Çok memnun kaldım. İlk bebepimde lansinoh işe yaramamıştı. Bu sefer rossmann dan babydream göğüs ucu kremi almıştım. Bu krem ondan da güzel çıktı. Yalnız oğlum tam olarak ememiyor. Kalanını sağıp veriyoruz şimdilik. O da onu tembelleştirir diye korkuyorum ama bebeşin ne canı var zaten çok küçük doğdu kıyamıyorum ona. Süt içemezse da sarılık olur korkusu var tabi
Doğumla ilgili sorunuz varsa cevaplarım kızlar
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ♡

Sen de sezeryan di demi.ben 12. Günde daha yeni yeni yan dönüyorum yüzüstu denemedim Henüz:KK66: ben ters hareket ler yapınca karnim agrio. Gobusunu n durumu ne. İndi mj biraz.

Yok canım normal benim. Göbüş toparlıyor yavaş yavaş. Bana fark yok gibi geliyor ama eşim toparlamış biraz dedi.

Bebislerin isi belli olmuyo baksana :) 37 de doğuran var. 40 bitecek 6 gun sonra benim icimde hala. Doguramicam sanıyorum artik umutlarım sönüyor. Ne bir sancı ne bir işaret yok tik yok :) 41 i beklemez inşallah :)
Doktorum 41 bitene kadar bekleriz dedi ama ben 41i bekleyemem diye düşünüyorum 28 haziranda sezeryan olurum heralde gelmese

merhaba kızlar benim bu sabah kontrolüm vardı açıklığımda bir değişiklik olmamış 4 cm hala. ama bebek baya aşağıya inmiş doktor nerede olduğunu gösterdi de şaşırdım baya. pazartesi tekrar çağırdı doğum yapmak istersen yatırayım dedi ama ben 40. haftaya gireceğim günü beklemek istediğimi söyledim o da zaten 22 haziran. 41. haftayı bekleyemeyiz o zamana yetecek suyun yok ama 40'ı bekleriz dedi. inşallah suni sancı almama gerek kalmadan normal doğururum. doktor bol bol yürüyüş ve günde 10 kadar hurma çömelme hareketi yap dedi. hareketlerinin azalmasını sordum yeri daraldığı için normal dedi. artık kafası o kadar sıkışık yerde ki ölçüm bile yapamıyorum dedi. inşallah hayırlısıyla doğumlarımız olur kızlar.

Orta boy mu aldın canım büyük boy mu ?
ben orta boy aldım. büyük boylar sanki büyük olur gibi geldi. benim hastane ilk gün için kendi veriyormuş hasta bezini hangisinden verecekler bilmiyorum ama. ikinci gün için de depend alın dedi ebe. depend kullanan herkesten olumlu yorumlar okudum şimdiye kadar. inşallah biz de memnun kalırız.

Korse kullandın mı canım normal doğumda kullanılıyor hemen diyolar..dikişlerin nasıl iyileşti mi?
ya ben de merak ediyorum. korse almadım ama. doktora sordum korsenin göbek üzerinde bir etkisi yok dedi. ben yine de çarşaf sarmayı düşünüyorum. olmadı sonra korse alırım diye düşündüm ama hangisinden almam gerektiğini bilemedim.

ben orta boy aldım. büyük boylar sanki büyük olur gibi geldi. benim hastane ilk gün için kendi veriyormuş hasta bezini hangisinden verecekler bilmiyorum ama. ikinci gün için de depend alın dedi ebe. depend kullanan herkesten olumlu yorumlar okudum şimdiye kadar. inşallah biz de memnun kalırız.
Ben de orta boy mu büyük boy mu alsam bilmiyorum..kaç kilosun şuan

Mrb kızlar,
Ben de ne zamandır fırsat bulup yazamadım. Geçmişi okuyamadım. Doğum yapan annişlerimizi tebrik k ederim. Doğum bekleyenlere de allah bir avazda kurtarır inşallah.
Ben de geçen perşembe sabahı doğum yaptım. 37+2 de sabah 5 te suyum geldi. Spinal anestezi ile sezaryen oldum. İlk doğumum epiduraldi. Hangisi daha iyi derseniz bana ikisi de yan etki yapmadı diyebilirim. Fakat epiduralde katater den ağrı kesici veriliyordu o çok etkiliydi. Spinalde kabadan vuruyorlar geç etkiliyor. Merak edene sonra detaylı yazarım ikisinin farkını kızlar Tabi doğum sonrası eve gelince ikinci sezaryenin daha zor olduğunu anladım o ayrı konu. Bebepim 2200 gr doğdu biz daha küçük umuyorduk. Çünkü ilk oğlumda usg ölçümlerinde söylenen kilodan zayıf doğmuştu. Bunda tam tersi oldu. 2075 gr demişlerdi. 2 kilo altı olursa kuveze alıbır diye korkmuştuk. Korktuğum gibi olmadı şükür. Kuveze de girmedi ama düşük ağırlıklı bebeklerin çoğunda görülen hazımsızlık sorunumuz çok var. Gaz sancısı geceleri bebeyi mahvediyor. Sütüm geldi şükür ameda nın süt sağma makinesini kiraladık. Onunla geldi. Yanında dermomommys krem testerları verdiler. Çok memnun kaldım. İlk bebepimde lansinoh işe yaramamıştı. Bu sefer rossmann dan babydream göğüs ucu kremi almıştım. Bu krem ondan da güzel çıktı. Yalnız oğlum tam olarak ememiyor. Kalanını sağıp veriyoruz şimdilik. O da onu tembelleştirir diye korkuyorum ama bebeşin ne canı var zaten çok küçük doğdu kıyamıyorum ona. Süt içemezse da sarılık olur korkusu var tabi
Doğumla ilgili sorunuz varsa cevaplarım kızlar
Canım hayırlı olsun , Allah yardımcın olsun , bende doğduğum da 2.5 kg mışım annem Altını almaya korkardım der , ama 6. Atın sonunda 9 aylık bir Bebeğin kemik ve kilo Gelişimi göstermişim , benim bebekte Minnak , bakalım doktor bugun ki kontrolde ne diyecek ... Bu arada bebekken bende sadece anne sütü almama rağmen kabız kalırmışım ilk aylar , annen her sabah 2 tane Kayısı yerdim diyor :) şimdi tecrübelerini anlatıyor

Devlette doğum yapan var mi aranızda kaça kadar bekletiyor en fazla ? İsteğe göre sezeryan yapılıyor mu ? Bir de sezeryan dan önce bir problem yoksa suni sancı deneniyor mu ?

Hamilelikte özLemeyeceğim 2 şey ; kusmalarım ve mide yanmalarım 15 gündür iyice arttı ... 3 günümüz kaldı yarın son kontrolümüz , odamızı ayarlayacağız bende hala doğuracağıma dair tık yok :)) zeyzey3428 zeyzey3428 canım sezeryandan sonra lağman mı yapıyorlar ? Ben seviniyordum 2 aydır lağman kullanmıyorum diye ... Birde niye lağman veriyorlar ki gaz çıkardıktan sonra sıkıntı yok diye biliyorum
Tuvalwte cikmadan gondermiyolarmis blmiyrm ki bnde gaz cikinca rahatlarm dedm ama cikarken yaptilar bi kac kisiye daha sordum onlrada yapmislar

Back
X