2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Korse kullandın mı canım normal doğumda kullanılıyor hemen diyolar..dikişlerin nasıl iyileşti mi?

Korse takıyorum gün içinde. Dikişlerim de 10 günde iyileşti. Artık rahat oturup kalkıyorum. Ama popişim çok fena. Hala tuvalet sıkıntım var. Şimdi ona çözüm arıyorum.

Paçalı korseye geçeyim diyorum. Bu sıcakta bunaltır mı ne dersiniz?

Kizlar hasranedeyim kan degerlerim sebebiyle doktor acil gel yatis yapip dogumu baslatmamiz lazim dedi dua edin nolur cok korkuyorum suni sancidan
Allah yar ve yardımcınız olsun canım
Doğum yaptıktan sonra şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki
Sağlıkla al bebeğini kucağına
Hiçç korkma Rahat geçecek
Rabbim yanınızda..
Bir ömür sağlıklı sıhhatli bir aile olmanız dileği ile

Sezeryan oldu canım, bebeğim ters duruyordu mecbur kaldık.. Ama iyi geçti Allaha şükür, 2. gün ayaktaydım :)
Canım 2. Gün ayaktayım ben iyiyim iyileştim deme
Lütfen kendine dikkat et
Uzan dinlen bol bol
Sadece bebeğin için ve kendi ihtiyacın için ayağa kalk
Burdaki arkadaşlarda bana demişlerdi sağolsunlar
Bende 2. Gün ayaktayım dedim ama akşam olunca ağrı oluyor
Tamamen düzelmemiz için bol bol dinlenmemiz lazım

dlrsordn dlrsordn gününü tamamlamışsın cnm inşallah kolay güzel bir doğumun olur sağlıcakla kucağına alırsın bebeşini... kan değerin çok mu düşmüş ondan mı doğumu başlatacak doktorun acaba

Korse takıyorum gün içinde. Dikişlerim de 10 günde iyileşti. Artık rahat oturup kalkıyorum. Ama popişim çok fena. Hala tuvalet sıkıntım var. Şimdi ona çözüm arıyorum.

Ben 2. Günden itibaren pacali korse giyiyorum 1 hafta oldu dogum yapali. Baya kuculttu sanki yada bana oyle geliyor :)

İyileştine sevindim canım;) sıcak olur bence şuan hava bana 50derece gibi geldiği için:)

Back
X