2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hayırlı olsun canım. Ne yaptınız peki bugüne kadar, silerek mi idare ettiniz. Ben açıkçası yıkamayı planlıyorum ama sünnet de olursa belki beklerim göbeğin düşmesini. Ama yine de iyi temizlemek lazım tabi. Saf suyla mı temizlediniz hep, yoksa sabunlu süngerle falan mı. Daha kucağıma bile almadan neleri düşünüyorum, bazen de saçma geliyor hele bir gelsin yavrum da

Bugune kdr kaynamis sogumus su ve temizleme mendiliyle sildik

Bn sezaryenden snra yeni kalktim daha i yyzden bensiz bebegim yikansin istemedim

Kizlar biliyorsunuz devletin ilk çocukta 300 ikincide 400 tllik bir odemesi var.
Biz bugun basvurduk.
Başvurular bağlı olduğunuz aile vesosyal pol.bak.ilce mudurluklerine yapiliyor. Sitesinden bakabilirsiniz nereye bağlı oldunuzu öğrenmek için.
Zaman asimi varmis basvuru icin beklemeyin derim.
Esiniz gidip basvuru yapabilir.
Sizin ve bebis kimligi yeterliymis.
Odeme bir ay sonra sizin adiniza pttye yapiliyor.

Ayrica 120 tlde süt parasi var.oda sgk dan aliniyor ziraate yapıyormuş.

Gebito kac gun oldu dogum yapali? Korse kullandin mi ne durumdasin?
gebito gebito hangi korseyi kullanıyosun cnm

1 haziranda doğum yaptım. Bu çırt çırtlı korselerden kullanıyorum sadece karın. Karnım toparlamış biraz öyle diyorlar. Hala daha hiç bir kıyafete sığamadığım için ben toparlamayı pek idrak edemiyorum.

Korse tavsiyesi olan var mı?

1 haziranda doğum yaptım. Bu çırt çırtlı korselerden kullanıyorum sadece karın. Karnım toparlamış biraz öyle diyorlar. Hala daha hiç bir kıyafete sığamadığım için ben toparlamayı pek idrak edemiyorum.

Cnm bnde bel icin almstim ama doktorum diZden gogse olana kdrini kullan dedi ten den veya marksandspencer dan al dedi ama bn bel icin kullancam digerini kullanamam

Kaka yeme ihtimali %1 ila%5 miş kızlarkorkmayın bana doktorum söyledi yarın suni sancı vericekler bana da bakalım hayırlısı :KK43:
Ayni durumdayiz canim bende yarin suni alicam

Kizlar hepinizetesekkurler.yatoyorimsuan damar yolu acildi hazir olmafigimdan sabaha suni sanciyla baslicaz agliyorum surekli

Benimkide yaklasik oyle. Sariligi artacak ac kalinca diye korkuyorum

Aynen ben de bundan korkuyorum cocuk sarhos gibi gozlerini acamiyor yavrum :( uyandigi vakit ne kdr sut iciyor snnki? Ben emzirmeye cok dayanamiyorum cok cok aciyor gogus uclari agliyorum en sonunda sut sagip biberonla veriyorum 100 cc iciyor yetiyor mudur acaba

Ten kullaniyorum ben

Aynen ben de bundan korkuyorum cocuk sarhos gibi gozlerini acamiyor yavrum :KK43: uyandigi vakit ne kdr sut iciyor snnki? Ben emzirmeye cok dayanamiyorum cok cok aciyor gogus uclari agliyorum en sonunda sut sagip biberonla veriyorum 100 cc iciyor yetiyor mudur acaba
Canim 100 fazla degil mi ?

Back
X