- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.881
Kızlar aklınızda bulunsun , yaprak sarması bebekte çok pis gaz yapıyor
1 porsiyon yedim , annem yollamış , bebeğim 3 saattir kıvranıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de geçen iki gün bitti diye sevinmiştim tekrar başladı az az :/
Acımaması lazım canım ya, pozisyonda sıkıntı mı oluyor acaba. Ya da belki bebeğin kavramasındaEmzirirken çekilen acı bitmeyecek mi? 43 gün olacak bugün gece olunca acıdan emzirmek istemiyorum artık
Saat kaç oldu uyumuyor halen daha bu bebiş![]()
Acımaması lazım canım ya, pozisyonda sıkıntı mı oluyor acaba. Ya da belki bebeğin kavramasında
Ama burası 40 derece cnm yanıyor çocuk isilik döktü sıcaktan doktor 22 derecede tutun çocuğu dedi sıcak kilo kaybettirir emmeye uyanmaz dediCanım ben kısa kollu bile giydirmiyorum , onların tenleri çok hassas , ince uzun kol giydirmek daha mantıklı, üstüne ince bir battaniye , ayaklarına mutlaka Çorap giydir canım , uyumadan önce Göbek Bölgesi'ne sıcak havlu koyabilirsin , normal sıcaklıkta olacak , ben Ayakları kapalı pantolon giydiriyordum , bi kaç kez Çorap giydirmedim , baya sıkıntı yaptı
Olabilir. Bebegim normalde cok gazli bi bebek degildi, ne zaman ferruma basladim iki gun mahvoldu cocugum ki degisik yiyip ictigim tek sey ferrumdu. Ben de hemen biraktim, normale dondu oglum. Bize fena dokundu, size de dokunmus olabilir.Ben de ferrum içiyorum ondan mi bebisim gazlı ki
Canım burasıda 4 -5 gündür n 40-42 derece , ben hergun yıkamasamda Gül suyu ile siliyorum vücudunu bi 2-3 dk açık bırakıyorum , bir sürü kısa kollu badi almıştım , hiç kullanmadım daha 2. Ayında kullanacağım Allah izin verirse , güneşliği açmıyorum ben sürekli oda kovalıyoruz ... Saat sabah 8-9 gibi balkona çıkıyoruz 10-15 dk ..Ama burası 40 derece cnm yanıyor çocuk isilik döktü sıcaktan doktor 22 derecede tutun çocuğu dedi sıcak kilo kaybettirir emmeye uyanmaz dedi![]()
Demek senin de yaralarin gecmedi? Benim de bir ay oldu ve hâlâ gecmedi. Tahin yagi, susam yagi ve krem surdum ama kâr etmediEmzirirken çekilen acı bitmeyecek mi? 43 gün olacak bugün gece olunca acıdan emzirmek istemiyorum artık
Ben de uzun kolluları kullanamadim :) ama şimdi seni dinledim pijama giydirdim altına :)Canım burasıda 4 -5 gündür n 40-42 derece , ben hergun yıkamasamda Gül suyu ile siliyorum vücudunu bi 2-3 dk açık bırakıyorum , bir sürü kısa kollu badi almıştım , hiç kullanmadım daha 2. Ayında kullanacağım Allah izin verirse , güneşliği açmıyorum ben sürekli oda kovalıyoruz ... Saat sabah 8-9 gibi balkona çıkıyoruz 10-15 dk ..
Bizim de isilik sorunumuz vardı cnm hala biraz var yikayinca hemen hafifliyor banyo yaptır rahatlar ve kirmiziliklar geçer bi de serin tut çocuğu demişti doktor tuttum geçti sayılır.Kızlar kızımın yüzü v başı isilik işinde. Emzirirken koluma değen yerler. Ne yağabilirm. Çok kötü görünüyor acıyordur da şimdi![]()
Bizim bebiş dün gün boyu neredeyse uyumadı uyku akıyordu gözlerinden uykuya dalamadığı için basıyordu çığlığı memeyi bile tutmadı ağlamaktan en son çare çıktık araba ile bi iki tur attık öyle uyudu cadı kızımEmzirirken çekilen acı bitmeyecek mi? 43 gün olacak bugün gece olunca acıdan emzirmek istemiyorum artık
Bizde aynı durumdayız cnnm bu bi kaç gündür uyumuyor nerdeyse uykuya dalıyor 5 dk sonra uyanıyor uyuyamayınca da huysuzlaşıyor 40 çıkınca düzelir inşallah ama daha 23 günlüğüzUykusuzluktan heran bayılabilirimmyatağına yatırdığım an uyanıyor anlamadım ki..
Canim benim çok sağol pijamasini giydirdim bugün karnini ayaklarını sıcak tutucam kaç doktora gittysek hepsi serin yapın dedi biz de soyduk çocuğu :) abarttim ben de sanırımH history1985
Annem ;
Bebekler kuşun kanat çırpmasından bile üşür hasta olurlar der
Ben birsürü kısa kol badiler aldım giydirmiyorum ama bi dahaki ay inşallah
Çok ince zıbın üstleri var canım penye arkadan bağlanıyorlar onlardan al istersen
Benim kızımın altına ben bir çift çorap pijama ve altlı zıbın giyindiriyorum buna ragmen ayakları hep soğuk
Klima açık ama başka odada tutuyorum
Annemlere klima var diye geldim
Ama evdede aynı şekilde giyindiyiordum
Üstüne tek kat giyindiriyorum ama atlet bide zıbın üstü
Bebeğinin önce karnını güzelce doyur banyo yaptır sonra yüzüstü çevir güzelce masaj yap bi yandan ısıtacak bişi bul ben fön makinası ile üstten çok ısı vermeden yapıyorum belki rahatlr bebişin canım
Cnm yatırma şeklin nasıl yuzustu yap onu kendi kendini uyandiriyo bebişler yuzustu olunca sıçrama olayı olmuyoUykusuzluktan heran bayılabilirimmyatağına yatırdığım an uyanıyor anlamadım ki..
Bizimki arabayi hiç sevmiyo anlamadım çocuklar arabada rahatlar bizimki aglamaktan mahvediyo kendiniBizim bebiş dün gün boyu neredeyse uyumadı uyku akıyordu gözlerinden uykuya dalamadığı için basıyordu çığlığı memeyi bile tutmadı ağlamaktan en son çare çıktık araba ile bi iki tur attık öyle uyudu cadı kızımallah yardımcımız olsun