• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Emzirirken çekilen acı bitmeyecek mi? 43 gün olacak bugün gece olunca acıdan emzirmek istemiyorum artık:işsiz:
Saat kaç oldu uyumuyor halen daha bu bebiş:işsiz:
Acımaması lazım canım ya, pozisyonda sıkıntı mı oluyor acaba. Ya da belki bebeğin kavramasında

Acımaması lazım canım ya, pozisyonda sıkıntı mı oluyor acaba. Ya da belki bebeğin kavramasında

Sadece meme Ucunu degil kahverengi bolgeyi de alıyor agzina
Muthis bi aci oluyor ilk agzina aldiginda:işsiz:
Ne emzirmek ne sut sagmak istiyorum bazen mamayi dayayasim geliyor:işsiz:
Surekli lansinohun kremini de suruyorum
Gorunurde bi yara catlak vs de yok

Canım ben kısa kollu bile giydirmiyorum , onların tenleri çok hassas , ince uzun kol giydirmek daha mantıklı, üstüne ince bir battaniye , ayaklarına mutlaka Çorap giydir canım , uyumadan önce Göbek Bölgesi'ne sıcak havlu koyabilirsin , normal sıcaklıkta olacak , ben Ayakları kapalı pantolon giydiriyordum , bi kaç kez Çorap giydirmedim , baya sıkıntı yaptı
Ama burası 40 derece cnm yanıyor çocuk isilik döktü sıcaktan doktor 22 derecede tutun çocuğu dedi sıcak kilo kaybettirir emmeye uyanmaz dedi :(

Ben de ferrum içiyorum ondan mi bebisim gazlı ki
Olabilir. Bebegim normalde cok gazli bi bebek degildi, ne zaman ferruma basladim iki gun mahvoldu cocugum ki degisik yiyip ictigim tek sey ferrumdu. Ben de hemen biraktim, normale dondu oglum. Bize fena dokundu, size de dokunmus olabilir.

Kizlar iki gundur ogluma kisa kollu giydiriyorum ben, havalar cok sicakti haftasonu istanbulda. Ayaginda corap ve patikli alt oluyor. Uzerini de pazen ortusuyle ortuyorum, gunduz tek kat gece iki kat. Simdilik mutlu ve memnun gorunuyor. Kollarina dokununca soguk aslinda ama burnuna ensesine sirtina bakinca sicacik cocuk. Bir de kisa kollu giydirmeye basladigimdan beri rengi duzeldi oglumun, onceden kizarmaya baslamisti evin icinde.

Ama burası 40 derece cnm yanıyor çocuk isilik döktü sıcaktan doktor 22 derecede tutun çocuğu dedi sıcak kilo kaybettirir emmeye uyanmaz dedi :KK43:
Canım burasıda 4 -5 gündür n 40-42 derece , ben hergun yıkamasamda Gül suyu ile siliyorum vücudunu bi 2-3 dk açık bırakıyorum , bir sürü kısa kollu badi almıştım , hiç kullanmadım daha 2. Ayında kullanacağım Allah izin verirse , güneşliği açmıyorum ben sürekli oda kovalıyoruz ... Saat sabah 8-9 gibi balkona çıkıyoruz 10-15 dk ..

Kızlar kızımın yüzü v başı isilik işinde. Emzirirken koluma değen yerler. Ne yağabilirm. Çok kötü görünüyor acıyordur da şimdi :(

Emzirirken çekilen acı bitmeyecek mi? 43 gün olacak bugün gece olunca acıdan emzirmek istemiyorum artık:işsiz:
Demek senin de yaralarin gecmedi? Benim de bir ay oldu ve hâlâ gecmedi. Tahin yagi, susam yagi ve krem surdum ama kâr etmedi :KK43: var mi bir caresi olan?

Canım burasıda 4 -5 gündür n 40-42 derece , ben hergun yıkamasamda Gül suyu ile siliyorum vücudunu bi 2-3 dk açık bırakıyorum , bir sürü kısa kollu badi almıştım , hiç kullanmadım daha 2. Ayında kullanacağım Allah izin verirse , güneşliği açmıyorum ben sürekli oda kovalıyoruz ... Saat sabah 8-9 gibi balkona çıkıyoruz 10-15 dk ..
Ben de uzun kolluları kullanamadim :) ama şimdi seni dinledim pijama giydirdim altına :)

Kızlar kızımın yüzü v başı isilik işinde. Emzirirken koluma değen yerler. Ne yağabilirm. Çok kötü görünüyor acıyordur da şimdi :KK43:
Bizim de isilik sorunumuz vardı cnm hala biraz var yikayinca hemen hafifliyor banyo yaptır rahatlar ve kirmiziliklar geçer bi de serin tut çocuğu demişti doktor tuttum geçti sayılır.

• Beğen
Reactions: 9ay
H history1985
Annem ;
Bebekler kuşun kanat çırpmasından bile üşür hasta olurlar der
Ben birsürü kısa kol badiler aldım giydirmiyorum ama bi dahaki ay inşallah
Çok ince zıbın üstleri var canım penye arkadan bağlanıyorlar onlardan al istersen
Benim kızımın altına ben bir çift çorap pijama ve altlı zıbın giyindiriyorum buna ragmen ayakları hep soğuk
Klima açık ama başka odada tutuyorum
Annemlere klima var diye geldim
Ama evdede aynı şekilde giyindiyiordum
Üstüne tek kat giyindiriyorum ama atlet bide zıbın üstü
Bebeğinin önce karnını güzelce doyur banyo yaptır sonra yüzüstü çevir güzelce masaj yap bi yandan ısıtacak bişi bul ben fön makinası ile üstten çok ısı vermeden yapıyorum belki rahatlr bebişin canım

Bizim bebiş dün gün boyu neredeyse uyumadı uyku akıyordu gözlerinden uykuya dalamadığı için basıyordu çığlığı memeyi bile tutmadı ağlamaktan en son çare çıktık araba ile bi iki tur attık öyle uyudu cadı kızım:-) allah yardımcımız olsun

H history1985
Annem ;
Bebekler kuşun kanat çırpmasından bile üşür hasta olurlar der
Ben birsürü kısa kol badiler aldım giydirmiyorum ama bi dahaki ay inşallah
Çok ince zıbın üstleri var canım penye arkadan bağlanıyorlar onlardan al istersen
Benim kızımın altına ben bir çift çorap pijama ve altlı zıbın giyindiriyorum buna ragmen ayakları hep soğuk
Klima açık ama başka odada tutuyorum
Annemlere klima var diye geldim
Ama evdede aynı şekilde giyindiyiordum
Üstüne tek kat giyindiriyorum ama atlet bide zıbın üstü
Bebeğinin önce karnını güzelce doyur banyo yaptır sonra yüzüstü çevir güzelce masaj yap bi yandan ısıtacak bişi bul ben fön makinası ile üstten çok ısı vermeden yapıyorum belki rahatlr bebişin canım
Canim benim çok sağol pijamasini giydirdim bugün karnini ayaklarını sıcak tutucam kaç doktora gittysek hepsi serin yapın dedi biz de soyduk çocuğu :) abarttim ben de sanırım

Bizim bebiş dün gün boyu neredeyse uyumadı uyku akıyordu gözlerinden uykuya dalamadığı için basıyordu çığlığı memeyi bile tutmadı ağlamaktan en son çare çıktık araba ile bi iki tur attık öyle uyudu cadı kızım:-) allah yardımcımız olsun
Bizimki arabayi hiç sevmiyo anlamadım çocuklar arabada rahatlar bizimki aglamaktan mahvediyo kendini

Back
X