2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hayır canım, geçen gün yazdım denk gelmemişsşn. Kırk çıkınca doktora git anlatıyor. Lohusa emzirme kuruluğuymuş bu. İçerisi kupkuru oluyormuş. İki ay kayganlaştırıcı ile birliktelik önerdi. Hormonlar yapıyormuş by durumu.

Ayy iyi bari yoksa vajinismus oldum diye uzuluyordum kayganlastirici care oluyorsa hemen alalim biz de

Tedbirini alırsan bir şey olmaz canım :) ben napcam bilmiyorum. Pre. İle korunuruz. Ama uzun bir süre olduğu için eşim bu duruma ne der bilmiyorum :):) hormonları etkileyen bir korunma istemiyorum ve ria da istemiyorum. İçimde bşr şey olduğunu düşünmek tuhaf geliyor :/
Ya en ekonomik ria aslinda dusunsene yillarca prez güç yetmez valla

Canım normal doğumda bebek kanaldan çıkarken vajinadanda bakterileri dışarıyla yutuyormuş, sezeryanda o bakterileri hazır olarak almalıymışız o Yüzden Bağırsak düzenleyici ilaç veriyorlar ben arada 3-5 damla atıyorum biberona
Bize niye vermediler acaba :)

Valla bugun bende ciktim bi cesaret tek basima.hem kiyafet bakmaya hem eksik seyler vardi (emzirme onlugu gibi) onlari almaya.cogunluk uyudu ama bi uyandi ac ciyak ciyak magazanin icinde allahtan onlugu almistim cikar cikmaz magazada kabinde emzirdim oglumu:)

Sonrada emzik verdim

Ama cesaret geldi artik cikarim gibime geliyor.
Bnde bgn ablamlq luafre gttm agladignda emzirdm snra ablama verdim :) yalnz ckmaya hc cesaretli dglm

Hepimizin korkusu heralde disarda aglarsa napariz. Bende ayni korkudan dolayi disari cikmak istemiyorum hic. Ama ciktim baya bi. Dun disarda esimle 2 saat oglumuzla dolastik zaten uyudu hemen arabasinda.eve girdik 5 dk sonra kalkti. Insallah hep oyle olurmben her ihtimale karsi aglar diye yanima mama aliyorum disari cikarken.

Korunmaya gelince cilt alti implanti diye bisey var yillik olarak en fazla uygulanabiliyor diye biliyorum. Kolunuzun oraya incecik kurdan gibi bisey yerlestiriyolarmis ben ondan dusunuyorum. Emzirirkende yapilabiliyomus.

Tedbirini alırsan bir şey olmaz canım :) ben napcam bilmiyorum. Pre. İle korunuruz. Ama uzun bir süre olduğu için eşim bu duruma ne der bilmiyorum :):) hormonları etkileyen bir korunma istemiyorum ve ria da istemiyorum. İçimde bşr şey olduğunu düşünmek tuhaf geliyor :/

Ya en ekonomik ria aslinda dusunsene yillarca prez güç yetmez valla

Prez. bana güvenli gelmiyor neden bilmiyorum..ben ria düşünüyorum ama korkuyorum nasıl takacaklar diye..

Ne guzel ya senin adina cok sevindim. Bizimki daha ana kucagina yatirinca basliyo mizmizlanmaya her disari cikisimiz bi olay :KK43: arabasini da sevmis demek ki rahat etmis. Bol bol gezersiniz artik.
Sizinki de illaki aliscak canim, simdi emzige alistirmaya da calisiyorum. Devamli bir deneme halindeyim. Bugun emzigi her zamankinden fazla tutturmayi basardim, bugun annesini cok mutlu etti kuzucuk :)
Yalniz tek bisey kaldi yapamadigim.. Tek basima yikamaya cesaret edemiyorum. Hatta kendim hic yikayamiyorum oglumu :( hep kayinvalidem yikadi, o yazliga gidince de kardesim. Yarin banyo gunu, nasil yapicam bilmiyorum.

Hafta sonu is yerime gtmem lazm esim araba bulck ama ya orda aglarsa napcam ben dusunuyrm haftaya dgn var kiyafet almam lazm disari cikamiyrm
Pantolonlarımın hiçbiri olmuyor. Birkaç tane eşofmanım oluyor sadece. İşe de eşofmanla gidemem. Bu 10 kilo fazlalıklı Halimle alışveriş yapmak da hiç içimden gelmiyor. O zaman sanki hep böyle kalırmışım gibi geliyor. :)) Bi de çok yorgunum kollarım tutmuyor ayaklarımın altı acıyor. Ne dertliymişim be

Back
X