- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.281
sen yine de çok güvenme garanti olsun işin :)
Ben pompa yapiyorum sıkısınca mama veeiyorum sute guvenemem ztn cnm:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yine de çok güvenme garanti olsun işin :)
Hayır canım, geçen gün yazdım denk gelmemişsşn. Kırk çıkınca doktora git anlatıyor. Lohusa emzirme kuruluğuymuş bu. İçerisi kupkuru oluyormuş. İki ay kayganlaştırıcı ile birliktelik önerdi. Hormonlar yapıyormuş by durumu.
Ya en ekonomik ria aslinda dusunsene yillarca prez güç yetmez vallaTedbirini alırsan bir şey olmaz canım :) ben napcam bilmiyorum. Pre. İle korunuruz. Ama uzun bir süre olduğu için eşim bu duruma ne der bilmiyorum :):) hormonları etkileyen bir korunma istemiyorum ve ria da istemiyorum. İçimde bşr şey olduğunu düşünmek tuhaf geliyor :/
Kayganlastirici hic hosuma gitmedi benim yaaAyy iyi bari yoksa vajinismus oldum diye uzuluyordum kayganlastirici care oluyorsa hemen alalim biz de
Bize niye vermediler acaba :)Canım normal doğumda bebek kanaldan çıkarken vajinadanda bakterileri dışarıyla yutuyormuş, sezeryanda o bakterileri hazır olarak almalıymışız o Yüzden Bağırsak düzenleyici ilaç veriyorlar ben arada 3-5 damla atıyorum biberona
Yıllarca değil en fazla 1 sene :)Ya en ekonomik ria aslinda dusunsene yillarca prez güç yetmez valla
Bnde bgn ablamlq luafre gttm agladignda emzirdm snra ablama verdim :) yalnz ckmaya hc cesaretli dglmValla bugun bende ciktim bi cesaret tek basima.hem kiyafet bakmaya hem eksik seyler vardi (emzirme onlugu gibi) onlari almaya.cogunluk uyudu ama bi uyandi ac ciyak ciyak magazanin icinde allahtan onlugu almistim cikar cikmaz magazada kabinde emzirdim oglumu:)
Sonrada emzik verdim
Ama cesaret geldi artik cikarim gibime geliyor.
Bana da vrilmedi ilk kez duyuyorumBize niye vermediler acaba :)
Ben de cesaret edemem ya ağlasa susturamazsam naparım diye korkuyorumBnde bgn ablamlq luafre gttm agladignda emzirdm snra ablama verdim :) yalnz ckmaya hc cesaretli dglm
netten araştırdım tam bilmiyorum.ben ameliyattan çıktım diye herşeyi eşime söylemişler de o da hiç birşey bilmiyor.
Ck gerekli olsa bizede verrlerdi :)Bana da vrilmedi ilk kez duyuyorum
Hafta sonu is yerime gtmem lazm esim araba bulck ama ya orda aglarsa napcam ben dusunuyrm haftaya dgn var kiyafet almam lazm disari cikamiyrmBen de cesaret edemem ya ağlasa susturamazsam naparım diye korkuyorum
Tedbirini alırsan bir şey olmaz canım :) ben napcam bilmiyorum. Pre. İle korunuruz. Ama uzun bir süre olduğu için eşim bu duruma ne der bilmiyorum :):) hormonları etkileyen bir korunma istemiyorum ve ria da istemiyorum. İçimde bşr şey olduğunu düşünmek tuhaf geliyor :/
Ya en ekonomik ria aslinda dusunsene yillarca prez güç yetmez valla
Sizinki de illaki aliscak canim, simdi emzige alistirmaya da calisiyorum. Devamli bir deneme halindeyim. Bugun emzigi her zamankinden fazla tutturmayi basardim, bugun annesini cok mutlu etti kuzucuk :)Ne guzel ya senin adina cok sevindim. Bizimki daha ana kucagina yatirinca basliyo mizmizlanmaya her disari cikisimiz bi olayarabasini da sevmis demek ki rahat etmis. Bol bol gezersiniz artik.
Ben bugun gozumu kararttim artik. Hamileligimin son 3 haftasini da sayarsak nerdeyse 50-55 gundur evdeyim. Cikmazsam ben cildircam.Ben de cesaret edemem ya ağlasa susturamazsam naparım diye korkuyorum
Ben normal doğum sonrası bu problemler oluyor sanıyordum sezeryanda da mı oluyormuşAyy iyi bari yoksa vajinismus oldum diye uzuluyordum kayganlastirici care oluyorsa hemen alalim biz de
Bizede vermediler canım eşim yazdı , kullanıyoruz aradaBize niye vermediler acaba :)
Pantolonlarımın hiçbiri olmuyor. Birkaç tane eşofmanım oluyor sadece. İşe de eşofmanla gidemem. Bu 10 kilo fazlalıklı Halimle alışveriş yapmak da hiç içimden gelmiyor. O zaman sanki hep böyle kalırmışım gibi geliyor. :)) Bi de çok yorgunum kollarım tutmuyor ayaklarımın altı acıyor. Ne dertliymişim beHafta sonu is yerime gtmem lazm esim araba bulck ama ya orda aglarsa napcam ben dusunuyrm haftaya dgn var kiyafet almam lazm disari cikamiyrm