2016 haziran anneleri

şimdi çıktı sonuç 1,20
1,20 düşük bir sonuç bende bir kere böyle çıkınca farklı düşünmüştüm.. ben gecikmemden 4 gün sonra hastayım diye gittim hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar.. kafanıza takmayın hiç.. Rabbim ummadığınız anda veriyor inanın.. üzülmeyin.. açelya 41 doktor söylemiştir sanırım bu değerin çok düşük olduğunu .. ama bekle yinede geç döllenme olabilir ve daha çok yeni olabilir.. İnşallah güzel haberlerinle bizde mutlu oluruz..

Kizlar ctesi kontrolum var ama çok korkuyorum 1 sene önce dış gebelik geçirdim çok korkuyorum ya adet günümde bhcg 60.4 çıktı 3 gün sonra tekrar kontrol kan verdim 187.45 sizce değerler nasıl gerçi doktor iyi yükselmiş dedi ama ben çok korkuyorum

Ama ilk gebeliğimde hep erkek olacağı doğdu içime simdi nasıl bi his bu bilmiyorum ama bu kez hep kız doğuyo icime

Ama ilk gebeliğimde hep erkek olacağı doğdu içime simdi nasıl bi his bu bilmiyorum ama bu kez hep kız doğuyo icime

Günaydın canım. Lütfen içini ferah tut ve öyle git doktora. İnan bu stres biz hamişlere hiç iyi gelmiyor. Ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi olur bebişin de Ben de bugün kontrole gideceğim bakalım görebilecek miyiz keseyi. Kalbimiz seninle bu arada habersiz bırakma bizi

Kuzum çok saol bende senin güzel haberlerini bekliyorum 4 gozle

Kızlar Allah aşkına aranızda mide bulantısı olan kusan varmi bende tık yok çünkü

kızlar yarın 11'de doktordayız bebişimizin kalp atışı duyulacak inşallah, herşey yolundadır inşallah canlanmıştır bebişim dua edin. bulantılarla başetmeye çalışıyorum içim kıyım kıyım siz nasıl idare ediyosunuz durumu krakerden de bıktım

titiztitiz anacım bende de yok bulantı falan... bugün kontrole gideceğim saat 3 de sorcam bakalım doktora normal mi diye şans meleğim kalbimiz seninle habersiz bırakma bizi. inşallah bebişinin pıtır pıtır atan kalpciğini görürsün. Biz de o günlere gelecek miyiz bakalım

Kuzucum çıkar çıkmaz bana yaz hemen meleğimle beraber sana dua ediyorum

CAnim seni merak ettim noldu nerdesin

CAnim seni merak ettim noldu nerdesin

Titizcim geldik doktordan cok sukur. Keseyi gordu ama henuz cok kucuk hafta bilgisi bile veremem dedi. Zaten sezeryana gircem diye hoooooppp bi ultrason sonra da kan tahlili yapalim 2 hafta aonra gel dedi o kadar. Ne bisey sorabildim ne de cevap alabildim. Oysa herkes cok övdü diye gittim bu adama ama foss yani. ilk ogrendigimde gittigim ozel tip merkezindeki doktor bayana gitcem. Zaten pazartesiye gun vermisti. Gittik gittik de benim kafami bozdu bu adam ya. Tamam kese gorundu de daha cok yeni ve cok kucuk bisey soyleyemem. Devam eder mi etmez bi bakcaz dedi. Sanki düşük yapacan sen bak gorursun der gibi valla kafami bozdu gidip dövecem sanirim

YA pardon da bunlar neyin peşindeler insan bi insan olur demi ama bi karsindakinin psikolojisini düşün başkası onun eşine bu muameleyi yapsa napardi acaba sinir oldum ya

Eeee öyle tabi. Yarın gidip tahlil sonuclarimi alcam randevuyu da iptal etcem. Sorarlarsa da eski doktoruma devam etcem siz yapmisken alayim orda para vermeyeyim diicem Allah bildigi gibi yapsin bu tipleri. Takmiicam kafama da. Allah nasip ederse olur nasilsa. Ben kendimi ferah tutayim da minikim de rahat olsun titiz senden de haber bekliyorum yarin. Unutma haber etmeyi bitanem

Tmm kuzum gece yatarken dua et bana ve melegime meleğinle beraber

Kuzucum ben geldim hastaneye gittik bugün çok şükür keseyi gördük 5.5 mm darısı senin başına hayırlı haberlerini yaz bana beni merakta bırakma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…